Лидл ::53::

• 82 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Рая -Никол няма помен от никакви одеала в нашият магазин ,сега огледах.
 На телефона се обадих и споменах ,че го има по други магазини и дали може да се достави и така ми се сопнаха ,ако бях наблизо можеше и да ме набие май Grinning . Да следим брошурите за други промоции ,било изчерпано и е от промоция отпреди 6 седмици - тона беше - ала "ама как имате смелостта да звъните"   Grinning
 Не видях и блузите ,имаше останало бельо ,направи ми впечатление ,че сутиените са два вида -тези от брошурата и един без презрамки оформящ /или как се води -няма шевове доста дунапрен или каквото е там отвътре /.
  Подготвяха да редят стоката за утре и беше малко непроходимо .
  Купчини стекове с брашно и захар ,направо като барикади имаше и доста хора се лутаха и блееха /  до началото на тази година в нашият град Лидл явно не беше толкова популярен и беше спокойно място и факта ,че ми е в близост го правеше любим магазин . /Аз  не харесвам Кауфланд точно за това -огромно хале и тълпи от хора. Сега и Лидл се напълни и ми е доста изнервящо./

# 676
Абе "нямало", утре в други ден ще цъфне в някой магазин, както са цъфвали и други стоки от стари промоции, ама тогава да вземеш и да им го навреш не знам къде...

# 677
Ами изникват незнайно от къде при нещата намалени на 30% .
  Преди седмици се мотаеше едно намалено с разкъсана кутия . Ама сега няма.
 Днес нямаше от тоалетната хартия на бройка ,попитах -нямало в склада -утре ,ако има .. Абе вече не вярвам.

# 678
  • София

Най-вероятно върнато от някого  Thinking

# 679
Това - да ,ама нали могат да се върнат до срок -1месец ,а се появяват неща отпреди няколко месеца .

# 680

Най-вероятно върнато от някого  Thinking

Не са винаги върнати, аз съм виждала абсолютно неразопаковани неща и други такива като например детски чорапи много бройки, първо изчезнаха, след 1 седмица се появиха.

# 681
  • Бургас
Момичета, имате ли отзиви за коледните елхи, които са 150см за 45лв.?
Интересуваме кичести ли са или проскубани?
Аз искам да е гъста и кичеста, защото като гледам навсякъде все едни редки и проскубани.
 santa2 Nature Snowman
Днес я купих и я сглобихме.
С поставката стана 160 см.Хубава и кичеста е , има много клонки, лично на мен много ми хареса. Peace

# 682
  • София
Момичета, дайте малко акъл, моля! Мъж ми купил сутринта шаран. Още рано-рано го разопаковах и ръгнах в хладилника в една тава. Въобще не се замислих колко време има до Никулден, нито пък прочетох етикета. Преди малко една приятелка ми каза, че пишело "Консумирай преди 6 декември, не отстранявай опаковката". Сега какво да го правя - да го готвя преди Никулден, да го замразя или да го осоля и да си чака в хладилника?

# 683
  • оттам, откъдето започва България
Рибата се осолява преди приготвяне. По-добре го замрази, все пак има време до Никулден.

# 684
Много е тъпо това, че тоя тел.е абсолютно безполезен. Помня как търсих инфрачервената лампа, писах им и ми отговориха,че е изчерпана. От Дар.страна тук в темата се потвърди от няколко града,че я има. Накрая я взех от някой  , по-далечен от нас и беше пълно даже...Според мен трябва да им се повиши тон за да вземат да се поразмърдат малко.
Аз за шарана не мога да дам съвет  Embarassed
Не съм ходила от седмица никъде, но бих питала в нашия Лидл за съдействие.

# 685
И да се повиши тон, не се знае дали хората, работещи на въпросния телефон са виновни, все пак те разчитат на информация, дадена им от служители в магазините. Не оспорвам това, че някой не си върши работата  Peace.

# 686
Момичета, дайте малко акъл, моля! Мъж ми купил сутринта шаран. Още рано-рано го разопаковах и ръгнах в хладилника в една тава. Въобще не се замислих колко време има до Никулден, нито пък прочетох етикета. Преди малко една приятелка ми каза, че пишело "Консумирай преди 6 декември, не отстранявай опаковката". Сега какво да го правя - да го готвя преди Никулден, да го замразя или да го осоля и да си чака в хладилника?
Почисти го от вътрешностите, но без да махаш люспите и го замрази в камерата.   bouquet

# 687
  • София
Почисти го от вътрешностите, но без да махаш люспите и го замрази в камерата.   bouquet

Той е изчистен и отвътре и отвън, няма кьорава люспа.

# 688
Връщам се от Лидл, за съжаление няма от одеялото с ръкави, забравих да погледна за везни. Някой питаше за пистите при нас има поне десетина. Заредили са и от дървените играчки от миналата седмица, тъкмо ме беше яд, че исках да взема от кубчето 5 в 1, а беше свършило, сега имаше 2 броя, грабнах единия.

# 689
  • Варна
Момичета, имате ли отзиви за коледните елхи, които са 150см за 45лв.?
Интересуваме кичести ли са или проскубани?
Аз искам да е гъста и кичеста, защото като гледам навсякъде все едни редки и проскубани.
 santa2 Nature Snowman
Днес я купих и я сглобихме.
С поставката стана 160 см.Хубава и кичеста е , има много клонки, лично на мен много ми хареса. Peace
Мога ли да те помоля за реална снимка, ако не те затруднява.

Общи условия

Активация на акаунт