Лидл ::53::

• 82 364
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

По принцип избягвам да влизам в конфликт ,защото това ангажира повече моята психика и настроение . Но каква е тази разлика в стандарт на обслужване !?

Ей това ми хареса. И аз избягвам, ама не се сдържам пусто.. Embarassed

# 661
Момичета,
случайно да сте виждали кухненски везни, останали от брошурата от 13.11. във вашите магазини.
В магазините във Варна няма, а всички знаем отговора на операторите от 0800.

Снощи имаше в Асеновград, беше в коша с намалени неща.

# 662
  • Варна
Аз пък търся елипсовидната  покривка с тишлайфера,някой ако е видял точно такава моля да каже къде,че пак там в Свобода имаше само правоъгълни.

В понеделник по обяд имаше във Варна, кв. Възраждане - светла с тъмен тишлайфер.

И на мен ми таксуваха един намален сос на нормална цена (т.е. 2,99 лв. вместо 2,00 или 2,09), но го разбрах чак вкъщи. От вас знаех, че се случва и щях да поглеждам на касата, но бях с благоверния и нямаше да ме изтърпи да се заглеждам по бележки. Тъпото е, че не беше за мен и се наложи да изчегъркам промоционалния етикет (на който на всичкото отгоре пишеше нещо от рода "валидно за днес" без да е ясно кое е това днес).

# 663
  • софия
Другото ,което ми хрумва е да пробваш да си поръчаш от немския сайт, нали имат олнайн магазин, ако нямат доставка до бг, с доставка до превозвач от гелмания до бг.
http://www.lidl.de/de/meradiso-wohnmantel/p186511?searchTracking … ngOrigPageSize=36 нали за тези става дума.
Срамота ще е да тръгнем да поръчваме от Германия.
Коментарът ми не е насочен към теб. Hug Идейно е, но се ядосвам, че и това побългариха. Не може да има сума ти магазини тук и понеже на "горещата" линия са мърляви мързеливци, да трябва да поръчваш от майната си.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 14:54 от zvanche

# 664
На мен ми се случи лятото намалени картофи /дребни / на 50% /бяха около 4кг / да ми ги таксуват на цената на киви.

Скрит текст:
Разбрах чак като се прибрах във вкъщи ,аз първо ги бях разопаковала от целофанените торби /бяха около 3-4 пакета / в една щайга .
  Тъй като бях пазарувала доста неща и на излизане от магазина /натоварена като камила Grinning / хич не ми се занимаваше с бележката .
  Като се прибрах и разопаковах и даже първо бях хвърлила бележката в коша . После какво ми щукна и я извадих да проверя какво съм купила и се оказа ,че съм платила дребните картофчета на цена на скъпото за лятото киви . Напълних ги в пликове и отидох и ги върнах /беше голяма жега навън и грам не ми се излизаше /. Без проблем  ми върнаха парите. /Оказа се ,че момчето е от друг град и е на нещо като курс и е работило преди само в склада ,Извини ми се и приключи. Но магазина ми е близо що -годе ,ако беше на другият край на града и да се връщам в тоз пек или ако съм на работа ,не виждам как щеше да стане.
Мисля ,че е добре да се сезира до немско представителство качеството на обслужване от бг оператори и да се стреснат малко.

# 665
  • София
Звънче, принципно съм съгласна с теб...аз да бях и да бе за мен сигурно отдавна да съм им теглила една и да съм си купила от друг магазин...обаче зависи колко искаш  да зарадваш въпросния човек. Ако наистина знам, че това ще го направи много щастлив - бих. И бих писала на немците за ситуацията тук, особено ако има и проблем да се поръча например с бг карта от сайта им и т.н. (дори да не знаете немски и да нямате познати и на английски предполагам върши работа).

# 666
Като се надяваме там бюрокрацията да е на по-ниско ниво . Simple Smile

# 667
Има ли останали дървена магистрала? Не знам дали не са изкупени още с пускането си.

# 668
  • Sofia, Bulgaria
Йоко, не виждам от къде си, но онзи ден и релси и магистрали имаше на Халите.

# 669
Момичета, имате ли отзиви за коледните елхи, които са 150см за 45лв.?
Интересуваме кичести ли са или проскубани?
Аз искам да е гъста и кичеста, защото като гледам навсякъде все едни редки и проскубани.
 santa2 Nature Snowman

# 670
Такова одеяло с ръкави има май в Судентски град. Вчера бях там и ми се стори, че видях такива пухени поларени купчинки. Лилаво и някакъв друг цвят, но не черно.

# 671
Благодаря ти,Лабрекс. Тъжно ми е,защото искам да го подаря и знам,че ще се оцени, а не мога да го намеря Sad Впрегнала съм всички сили и приятели да ми помогнат.

Ох, Карола, почти съм сигурна, че в нашия имаше, поне миналата седмица, ама толкова рядко ходя там.

yulmana, ти си по- близо, не си ли го виждала, аз ли да греша  newsm78

# 672
  • Варна
Някой купи ли от тази риза? Добре ли стои горе извивката?
Скрит текст:

Питам, защото бях си купила от розовата блуза и въобще не се харесах. Нищо общо със показаното на снимката.

# 673
Карола, колко пъти звъня на телефона, защо не пробваш да звъниш в различни дни докато улучиш някой който си върши работата.

# 674
В немския сайт обаче пише, че одеалото е свършило за он-лайн продажби Sad   

Общи условия

Активация на акаунт