Лидл ::53::

• 82 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти,Лабрекс. Тъжно ми е,защото искам да го подаря и знам,че ще се оцени, а не мога да го намеря Sad Впрегнала съм всички сили и приятели да ми помогнат.

# 646
Карола ,да се включат повече от форума и да кажат в кои магазини точно го има и помоли служител да се обади и да го поръча от даденият магазин. Нали ставало така .
 Ако се опитат да се измъкнат с укончлив отговор бих ги попитала защо на някой места може ,а на други -не .
  По принцип избягвам да влизам в конфликт ,защото това ангажира повече моята психика и настроение . Но каква е тази разлика в стандарт на обслужване !?
 Бих се обадила на националният телефон и им дръпнала една тирада ,понякога помага / например при мен при проблеми с интернета  и мобилните ми услуги - като има задам няколко въпроса /риторични / и стават супер услужливи и коректни /.
   Според мен самата политика на веригата е лоялна ,но някой служители са си я карат по български маниер .
  Извинявам се за дългият пост.

# 647
KaRoLa, днес ако имам възможност ще отскоча до Лидл и ако има такова одеяло ще ти го купя и изпратя, проблема е, че ще е привечер, понеже няма кой да гледа бебка, а навън е много студено да я взема с мен.

# 648
Карола, специално ходих сутринта до Лидл да видя дали има тук такова одеало, но няма, но този Лидл е малък, ще отида в петък до един голям, нов отвориха близо до нас и ще видя дали има. Претенции за цвят имаш ли, евентуално ако има направо да ти купя.

# 649
  • София
Аз съм леко набрала на Лидл. Подозирам, че четат, затова ще го напиша тук. Вчера висях на касата, защото ми бяха маркирали една консерва домати на редовна цена, а не на обявената промоционална. Става въпрос за 20 стотинки и да, знам че нищо не са, знам е създадох работа на касиер, управител и т.н., но се заинатих. Гледаха ме като просяк, не само персонала, ами и клиентите. Всички сме много ларж, "е, какво са 20 стотинки", бебето се разрева на всичкото отгоре, та една бабичка ме обвини, че тормозя бебето за 20 стотинки. Нека реве, казвам, ще се научи да си гледа интереса, а не да го клатят отвсякъде. Изкараха ме мен виновна, че на етикета пишело цели, пък аз съм взела нарязани или обратно. Дрън дрън, смециално минах с количката да видя какво пише на етикета с цената и какво на консервата, която взех. И не е въпроса в 20-те стотинки, направих сметка 56 лева и пазарувам горе долу през ден, пазарувам сериозно, но взе да ми писва. Няма извинение, няма нищо. За Студентски град става въпрос. Управителя беше горе-долу адекватен, останалия персонал се хилеше просташки и гледаше сеир. Иначе ги карат да казват "Заповядайте отново" и да се усмихват с половин уста, но не е достатъчно.

Това е, съжалявам за дългия пост, имах нужда да си го излея.

# 650
  • Варна
А аз да се оплача,как се прекарах днес.
Юрнах се рано сутринта,росна-прясна в дъжда с автобуса.Аз и малкото сополиви и покашлящи  cold Та за какво се бях запътила да споделя-за детски скиорски панталони,ръкавици,грейки и т.н...По едно време в автобуса ми просветва,че днес май не е точно 4-ти.. Поглеждам си телефона и направо ей така Shocked
Е,не бях капо естествено.Взехме чай круша с карамел и музикалната топка,за която дребното толкова се тръшка вчера.Почти не се чувствам прецакана вече  Laughing (само дето още усещам дъждът,който плющи по главата,краката и навсякъде по нас).
Та така,оплакох се Embarassed

# 651
Искрено благодаря за усилията на всяка една от вас и,че ми помагате в тази иначе смешна ситуация ама пусто като го иска жената, как да не направя всичко възможно?

нямам никакви претенции за цвят. Само да има одеяло и то да си има ръкави Simple Smile

Hug Hug Hug Hug

# 652
  • София
 kat_ktk - мерси много... аз декемврийски се надявам на ръчния масажор... миналата година някъде   по това време май го пускаха,...

# 653
  • София
KaRoLa  а защо точно от лидл държите да е всъщност?

# 654
  • на Мелмак
kat_ktk - мерси много... аз декемврийски се надявам на ръчния масажор... миналата година някъде   по това време май го пускаха,...

Имам го , много ми е полезен ,ама пусто кога го купих newsm78

Аз искам патица Де Лукс  Flutter

# 655
Искрено благодаря за усилията на всяка една от вас и,че ми помагате в тази иначе смешна ситуация ама пусто като го иска жената, как да не направя всичко възможно?

нямам никакви претенции за цвят. Само да има одеяло и то да си има ръкави Simple Smile

Hug Hug Hug Hug
Това одеяло с ръкави, мисля че в търновския Лидъл го има, аз даже го бях споменала вече. Peace

# 656
Какви конвектори ще пускат пак? Същите ли като предните?
Аз тогава не взех, после съжалих, сега имам пак възможност...да взема Grinning

И да питам за тях - какво точно се настройва като време - кога да се включи, кога да изключи, или и двете, или само едното?? newsm78

Няма ли брошура, че нямам търпение и аз...да харча пари Mr. Green

# 657
KaRoLa  а защо точно от лидл държите да е всъщност?

Защото си го е харесала и не знам ако го поръчам от друг сайт дали ще е толкова меко, колкото е това, което иска тя.

А за Търновския Лидл им казахме като се обадихме по телефона,те казаха,че нямало там.

# 658
KaRoLa  а защо точно от лидл държите да е всъщност?

Защото си го е харесала и не знам ако го поръчам от друг сайт дали ще е толкова меко, колкото е това, което иска тя.

А за Търновския Лидл им казахме като се обадихме по телефона,те казаха,че нямало там.
Те са два лидъла в Търново. Става въпрос, доколкото разбрах, за този на ул. "народни Будители'.

# 659
  • София
Другото ,което ми хрумва е да пробваш да си поръчаш от немския сайт, нали имат олнайн магазин, ако нямат доставка до бг, с доставка до превозвач от гелмания до бг.
http://www.lidl.de/de/meradiso-wohnmantel/p186511?searchTracking … ngOrigPageSize=36 нали за тези става дума.

Общи условия

Активация на акаунт