Лидл ::53::

• 82 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна - Черна гора
Момичета,
случайно да сте виждали кухненски везни, останали от брошурата от 13.11. във вашите магазини.
В магазините във Варна няма, а всички знаем отговора на операторите от 0800.

# 616
Момичета,
случайно да сте виждали кухненски везни, останали от брошурата от 13.11. във вашите магазини.
В магазините във Варна няма, а всички знаем отговора на операторите от 0800.

Преди 2 дена видях в София /магазина на Ръковска/ - имаше поне 2

# 617
Аз съм чела и добри отзиви за този телефон и доставени стоки.
 Явно е на принцип "колелото на късмета " и пресонално на какъв оператор попаднете -такъв дето е тип - развален грамофон / моя случай от миналата година с чопъра /или отзивчив и вършещ работата си .
   Предстои ми поръчка на казанче на хлебопекарната и четох ,че ставало по телефона . На какво ли ще попадна Grinning

# 618
  • Sofia
Аз съм ползвала телефона, доставиха ми GPS часовник в избран от мен магазин. Бяха много любезни, провериха къде го има и след 1-2 дни ми звъннаха да отида, за да си го платя.

# 619
Според мен преценяват според стойността на стоката дали да ти я доставят или не. За одеало за 20 лв няма смисъл да си правят труда. Докато за конвектор от 90,примерно, по-биха се напънали

# 620
yulmana защо ще сменяш казана  newsm78 Ти не си ли купи сега хлебопекарната?
На кой телефон звъните за резервни части?

Карола аз едва ли утре ще стигна до магазина, но мисля, че приятелка ще ходи до там, че ще правим маслени бисквитки или поне такъв ни е плана  Crazy Ако ходи ще я помоля да провери дали има одеало с ръкави. Нали това беше?

# 621
Според мен преценяват според стойността на стоката дали да ти я доставят или не. За одеало за 20 лв няма смисъл да си правят труда. Докато за конвектор от 90,примерно, по-биха се напънали

KaRoLa, до човек си е, на мен два пъти детски от 11-12 лева бяха, ми доставяха. Но не по телефон, а управителят на магазина, в който бяха свършили, каза, че ще позвъни някъде-си (не помня къде вече) и, ако има, ще звъннат на моя телефон да ме уведомят. Така че не се отказвай, може и на свестен служител да налетиш. Peace  Иначе тая вечер специално се огледах за такова одеяло, пропуснала съм го и исках да го видя, но нямаше такива.   bouquet
Тавите не ми харесаха, бях се наточила на формите за кекс и торта, ама те се оказаха като от кукленски комплект. Малки са ми, искам нещо по-голямо.

# 622
   Предстои ми поръчка на казанче на хлебопекарната и четох ,че ставало по телефона . На какво ли ще попадна Grinning
Моля да споделиш какво е станало (и на мен ми предстои)   Hug

# 623
Гооляма грешка направих  Crazy Влязох в онлайн магазина на немския Лидл  Crazy Харесах си кафемашина от там. Скромно 299 евро и робот прахосмукачка за 100 евро  Crazy Много ги искам, но няма да си ги купя  Rolling Eyes

# 624
Да,Агнес, точно одеяло с ръкави търся.

Предполагам,Лабрекс,че е до човек. Аз съм през ден в магазина и сега за първи път се разочаровах. Предвид,че тук казват други момичета,че има в техните магазини ми пишат такива неща Sad

# 625
Кали, помоли управител да ти съдейства. Това си е идея. Аз ще помоля приятелката ми утре да погледне ако ходи. Все ще се намери едно одеало  Hug

# 626
  • Пловдив
Някой виждал ли е в Лидл останали калъфи за автомобилни седалки - от 23.11 ги е имало?
калъфи имаше днес около обяд в Пловдив-Тракия. Едната опаковка беше отворена-синя, в другите не се загледах Peace Бяха на регала с допълнително намалените неща.

Националния им телефон си е Колело на късмета - на нашите им доставиха някаква градинарски ножица за около 10 лева - била последната в БГ Simple Smile
На мен също са ми доставяли доста работи, но за шевната машина ме отрязаха... И тогава много се подразних, защото операторката веднага ми каза, че била изчерпана вече, нищо, че още течеше промоцията Sad Вярно, че може и някой преди мен да е питал и тогава да са проверили, но...

# 627
agnesana ,  да от тази промоция я купих машината ,излиза нещо черно като масло от осите и веднъж бъркалката беше се откачила и леко е обелила покритието.

Скрит текст:
При моята история с чопъра служителка от магазина ме посъветва да се обадя на националният телефон и да си поръчам да ми доставят / историята съм я разказвала -ден преди това в магазина имаше поне 20броя ,отивам и няма въобще. Попитах служителка в магазина ,тя провери дали има в склада и ми каза ,че са ги върнали в центр.склад и да позвъня. Като позвъних и обясних ситуацията оператора ми обясни ,че са ги върнали на производителя .Абсолютно абсурден отговор -да няма и ден са отишли / в Китай може би или
Grinning

# 628
  • Щастлива мама на 3 слънца
Как може да се търсят стари каталози?
Интересува ме елхата колко беше висока?
Ще помогне ли някой Praynig
Благодаря предварително

Ето тук ги има години назад:
http://www.promooferti.com/tag/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D … 0%BB%D0%BE%D0%B3/
 Има няколко сайта, в които ги качват, само пишеш в гугъл и ще ти излезе.
Как да намеря Ел. Четки за зъби знае ли някой

# 629
Четките свършиха още в деня, в който ги доставиха.

Общи условия

Активация на акаунт