Лидл ::53::

• 82 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Аз хем искам кафемашина ,хем ми е излишна -сама си пия кафе и нямам място и за нея Grinning Колко бара е налягането ?

И аз съм така, но имаме още малко време да й се почудим  Thinking
Ако е същата като в немския сайт там пише 15 бара.

# 601
Искренно моля някоя от вас, ако засече одеалото с ръкави и има възможност да ми го купи и да се разберем да ми го изпрати за моя сметка, разбира се. От горещата им линия ме пратиха в пета глуха, а така се надявах да мога да го подаря за рожденият ден на майка ми  Cry

Отговорът им:

Уважаема госпожо .........,

Благодарим за Вашето съобщение от 02.12.2014. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Одеяло с ръкави е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество. 

# 602
И аз много искам кафемашина, а кафе не пия /преди пиех и много го обичам, но се наложи да го спра  Sad/, но пък мъжът ми си пие доволно количество и за мен.  Mr. Green

Моля да ме ориентирате за детските грейка-панталони - виждам, че са до 110-116 размер, на мен ми трябва по-голям??? Не мога да видя в брошурата кои са по-големите размери и дали въобще има?

# 603
Карола, и трите магазина ли провери?

# 604
Щастлива ,има две номерации - тази и 122/128 - 146/148  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15781
 Това одеало дали става за завивка са спане вечер  newsm78
 От предишните промоции ,точно преди да пуснат сегашните даже имаше намалени на 30 %.
/Интересно ми беше дали и тях сложиха дни след това на сегашната цена./

# 605

Някой дали видя това на живо как е? Не стигам до Лидл тази седмица, но на снимката изглежда много примамливо добре.

# 606
  • София
Някой виждал ли е в Лидл останали калъфи за автомобилни седалки - от 23.11 ги е имало?

# 607
Карола, и трите магазина ли провери?

два от трите съм ги проверила. до вашия не мога да стигна Sad

# 608
  • Щастлива мама на 3 слънца

Някой дали видя това на живо как е? Не стигам до Лидл тази седмица, но на снимката изглежда много примамливо добре.
Тънко и ми простее

# 609
  • Бургас
Как може да се търсят стари каталози?
Интересува ме елхата колко беше висока?
Ще помогне ли някой Praynig
Благодаря предварително

# 610
Как може да се търсят стари каталози?
Интересува ме елхата колко беше висока?
Ще помогне ли някой Praynig
Благодаря предварително

Ето тук ги има години назад:
http://www.promooferti.com/tag/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D … 0%BB%D0%BE%D0%B3/
 Има няколко сайта, в които ги качват, само пишеш в гугъл и ще ти излезе.

# 611
  • Бургас
nevituuu   bouquet

# 612
  • Бургас
А някой има ли спомен кога са пускали някаква голяма тенджера с нагревател,  като за варене на буркани? Ако може линк да я видя или ориентировъчен период, да знам в коя брошура да я търся.

# 613
лятото ги пускат при промо на буркани и други неща за зимнина .

Скрит текст:
Валидност на промоцията  Промо цена: 119.00 лв.

Oт 09 юни 2014г. до 18 юни 2014г. Изтекла промоция
Описание
Подходящ за консервиране на конфитюр, плодове и зеленчуци, както и за затопляне и поддържане топлината на напитки, супи и ястия; С цифров дисплей и електронно управление; С емайлиран корпус, термоизолирани дръжки и практична канелка;

# 614
  • Бургас
Много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт