Лидл ::53::

• 82 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • на Мелмак
пилешкото филе не беше ли на промо само през уикенда?

Вчера купих на още по-ниска цена от промоцията, 3,69, мисля.

Честно не знам докога е била промоцията - имаше цял фризер с филета , бутчета , крила , цели пилета .

# 586
От одеялото с ръкави съм много доволна, подариха ми бордо. В началото бях скептична, защото не го бях виждала, нито пипала, но го поръчах за всеки случай с идеята да го върнем, ако нещо не е в ред. Обаче в момента, в който се нагуших в него и много се изкефих. Много топло, меко, леко. Вкъщи се бием с детето за него, но все още надделявам  Laughing Препоръчвам го за тези, които не са си купили и имат налични по магазините.
+1
Даже си взех и одеалото,което пуснаха след това,уникално мекички са...

# 587
От одеялото с ръкави съм много доволна, подариха ми бордо......
+1

А не се ли наеликтризирват? newsm78

# 588
  • Варна
пилешкото филе не беше ли на промо само през уикенда?

Вчера купих на още по-ниска цена от промоцията, 3,69, мисля.
аз купих в събота, и срока му е до 4-ти декември, явно затова го намалят още хмммм ще отида утре сутрин

# 589
Аууу кафемашина  Crazy И то точно когато спестявам за пералня  Crossing Arms

# 590

Отзиви за детските грейки /яке и панталон,големите размери/,които ще пуснат в четвъртък?Заслужават ли си парите и най-вече вършат ли работа?

Дъщеря ми има черния панталон, купен е миналата година по това време.
Ами супер е.
Тя ходи на градина с него, върху клина ѝ го обувам сутрин, че ѝ е студено. СКи не кара, ама ако ходим някъде с шейна да се пуска, пак е с него. Презрамките се регулират, има си джобчета, на крачолите има ципове и ластик да не влиза сняг.
Ето я с панталона и ботуши от Лидл, якето не е от там. Wink

# 591
  • София
Момичета, отваря се възможност за почивка в планината... та ще ми трябват апрески newsm78 Има ги още по магазините в София, та някой да даде отзиви за дамските модели. Топлят ли, пропускат ли...ей такива неща  newsm78

# 592
Момичета, отваря се възможност за почивка в планината... та ще ми трябват апрески newsm78 Има ги още по магазините в София, та някой да даде отзиви за дамските модели. Топлят ли, пропускат ли...ей такива неща  newsm78
Мисля, че в Младост 3 има. За топленето-топлят, за другото-още не мога да кажа, не съм газила в локви.  Mr. Green

# 593
.........
за одеалото с ръкави - няма вече налични тук. Казаха, че могат да доставят (питах за червеното), значи има налични някъде Peace[/color]

Много ти благодаря за информацията и отделеното  време  Heart Eyes   bouquet  Аз вече ги бях отписала и си взех от тези по 30 лв. преди две седмици.  Още довечера ще гледам да мина и да си го поръчам от някой магазин да ми го доставят. 

# 594
От одеялото с ръкави съм много доволна, подариха ми бордо......
+1

А не се ли наеликтризирват? newsm78
И аз мразя това, но се опитвам да се сетя дали съм усещала...май не...Дано се включат още ползващи го,да не се окаже,че подвеждам...

# 595
  • велико търново
Аууу кафемашина  Crazy И то точно когато спестявам за пералня  Crossing Arms
А аз за съдомиялна  поръчах на дядката К. Laughing

# 596
  • Русе
А ако изперете с омекотител, защо да се наелектризира? Моят сина има нормално одеало от такава материя и не съм забелязала да се наелектризира.

Днес огледах тавите. Не знам колко трябва да са дебели, но сравнявайки ги с тези от алпака от едно време, тавите са тънки, дори имам чувството, че ако се натисне повече ще се огъне.

Погледнах и пиците - пицата с Моцарела е 3,29 лв. за 335 гр.

# 597
  • Варна
Моето одеяло не се е наелектризирало досега. Нямам проблеми с това.

Не съм доволна от бутчетата, дето бяха от промоцията. Като отворих, миришеха на белина. Със сигурност ги третират с нещо неприятно.

# 598
  • София
viki_1974, мерси за тавите. Малко разочароващо инфо, ама ще погледна поне тази със скаричката как е и мога да взема една, че имам нужда от такава.

За одеялото - пера с омекотител и не се наелектризира!Имам две - черно и бордо - не са мръднали!

За пиците - дъщеря ми харесва повече охладените( тия до лазанята) - но аз вкъщи им добавям още колбас/кренвирш( каквото има в хладилника), кашкавал, няколко парченца масло и тогава пека!

Чак ме е яд, че нямам нужда от кафемашина! Simple Smile

# 599

mimchoni , ако на охладените добавяш още плънка -то значи на замразените трябва двойно - те са много по -бедни /голи/ .
 Аз харесвам повече тази със сирената и не добавям нищо ,от с шунката съм вземала рядко -хубава е ,но не чак толкова.
/ По принцип си правя пици в къщи и за цената на 3-4 пици /замразени / мога да направя доста по -богати на плънка и повече пици/.
  Аз хем искам кафемашина ,хем ми е излишна -сама си пия кафе и нямам място и за нея Grinning Колко бара е налягането ?

Общи условия

Активация на акаунт