Лидл ::53::

• 82 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
При нас помня ,че сварих само накрайници.

# 631
  • Русе
При нас помня ,че сварих само накрайници.
Накрайници все още има в Ловеч при единичните бройки, намалени на 30%.

# 632
Аз имам от тавите с решетка от предишната промоция. Много съм доволна. Лесно се мие, всичко без остатък пада в миялната или пък с леко накисване. Не се огъват и деформират.
Панталон и яке имаме от миналата година и сега трабва да взема още един панталон за тазгодишните ски.

# 633
Голямата дъщеря (на 6г.) има черна грейка/панталон от миналата година, тази година не сме го обличали още, но мианалата го носихме, екстра си е, освен само че се пукна отвътре подплатата най-долу на крачолите до шевовете и се наложи да го зашивам на ръка.

Скоро купихме и електрическата подложка/одеалце - хубава е, но искам да купя още една за подарък. Виждали ли сте останали бройки някъде из София, северо-западните квартали: Надежда, Връбница, Люлин, бул. Сливница????

# 634
Здравейте   bouquet

Да се включа и аз в темата,че редовно съм в магазина.Днес рано пазарувах,взех магнитната дъска за рисуване,голяма е работната площ,взех и така хваления чай с круша,по-късно ще го опитам.Бяха заредили и брошурата за новата седмица от 08.12.Сега разглеждам,бях се навила за кафе машината,но 135лв  newsm78 ,а и конвектор този път трябва да взема.Ще го мисля.

# 635
  • София
Я дай малко клю-клю... какво друго има в брошурата?

# 636
  • Варна - Черна гора
Момичета,
случайно да сте виждали кухненски везни, останали от брошурата от 13.11. във вашите магазини.
В магазините във Варна няма, а всички знаем отговора на операторите от 0800.

Да дам отчет - ще ми доставят кухненската везна  newsm44.
Явно случих на услужлива служителка. До 5 дни ще си имам нова везна.

Благодаря на mami21 за бързия отговор.

# 637

Скоро купихме и електрическата подложка/одеалце - хубава е, но искам да купя още една за подарък. Виждали ли сте останали бройки някъде из София, северо-западните квартали: Надежда, Връбница, Люлин, бул. Сливница????

Дано не те подведа,но вчера имаше в Свобода,цвят слонова кост,нали?

Аз пък търся елипсовидната  покривка с тишлайфера,някой ако е видял точно такава моля да каже къде,че пак там в Свобода имаше само правоъгълни.

# 638
  • на последния етаж
Какви са тези калъфи за седалки?

# 639
Момичета,
случайно да сте виждали кухненски везни, останали от брошурата от 13.11. във вашите магазини.
В магазините във Варна няма, а всички знаем отговора на операторите от 0800.

Да дам отчет - ще ми доставят кухненската везна  newsm44.
Явно случих на услужлива служителка. До 5 дни ще си имам нова везна.

Благодаря на mami21 за бързия отговор.

Радвам се за теб  newsm03

# 640
Само да си излея мъката...

Днес ходих в един от магазините и чух как една служителка поръчва от друг магазин да й доставят коледни лакомства за една детска градина.Сподели с колежката си как хората от детската градина звъняла на националният им телефон и от там я отрязали, а служителката в магазина се обади в друг магазин и й обещаха,че ще й донесат.

На касата помолих да говоря с управител, за да го помоля да ми достави заветното одеяло. Касиерката ми каза-обадете се на телефона, ние не може да звъним на всички филиали ,за да търсим одеяло.

И така..споделих. Вече  драма стана с това одеяло. Просто си знаех,че няма смисъл да им пиша или да питам за управител.

# 641
 Angel_Dust
От 08.12 е "кафетерапия" -ел.кафемелачка,кафе машината,кана за чай с нагревател,термокана,форма за печене,чая Сър Едуард,конвектор,ултралеки куфари,доста неща,аз даже се учудих защо толкова рано е брошурата в магазина,дано скоро я качат в ел.вариант

# 642
  • София
Здравейте   bouquet

Да се включа и аз в темата,че редовно съм в магазина.Днес рано пазарувах,взех магнитната дъска за рисуване,голяма е работната площ,взех и така хваления чай с круша,по-късно ще го опитам.Бяха заредили и брошурата за новата седмица от 08.12.Сега разглеждам,бях се навила за кафе машината,но 135лв  newsm78 ,а и конвектор този път трябва да взема.Ще го мисля.
Може ли линк към въпросната машина, че така и не мога да я открия в темата назад.

# 643
quote author=kat_ktk link=topic=810898.msg29624541#msg29624541 date=1417598902]
 Angel_Dust
От 08.12 е "кафетерапия" -ел.кафемелачка,кафе машината,кана за чай с нагревател,термокана,форма за печене,чая Сър Едуард,конвектор,ултралеки куфари,доста неща,аз даже се учудих защо толкова рано е брошурата в магазина,дано скоро я качат в ел.вариант

[/quote]
 Каната за чай на каква цена е ?
 Чаят какъв е точно ? Някакъв нов ли!?
Термоканата също ми е интересна.

# 644
Само да си излея мъката...

KaRoLa, толкова тъжно звучиш...........Съжалявам, че не знам дума на немски, иначе бих написала в централата им за отношението и качеството на обслужване на тоя телефон. Защо не пробваш от друго място, кликнах на гугъл, предлагат подобни и на разни сайтове, сигурна съм и в други магазини. Просто потърси, имаш още време до Коледа. Съжалявам, че в нашия магазин няма, иначе бих ти го изпратила.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт