Лидл ::53::

• 82 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Чаят с круша става чудесен ,ако запарите 2 торбички вместо една за 1 чаша /моята е около 260мл / ,инак ми е блудкав .И не бързайте да махате торбичката от чашата ,той не съдържа чай и няма как да стане с лош вкус . За указаните на опаковката минути няма как да се извлече добра настойка .

# 391
Джобната грейка помага при болки в ухото, отит. Слагам я в хавлиена торбичка и тогава на ухото на детето. Купувала съм ги преди 2 години, остават топли в продължение на поне половин час, може би и повече. Миналата година не успях да купя резервни, но сега взех от новите, сини, надявам се и те да са качествени. Ако някой има нужда от пояснение как се ползват, ще опиша.

P.S. Сините джобни грейки не работят, ще ги връщам  ooooh!

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 19:58 от Покипси

# 392
  • София
Чаят с круша става чудесен ,ако запарите 2 торбички вместо една за 1 чаша /моята е около 260мл / ,инак ми е блудкав .И не бързайте да махате торбичката от чашата ,той не съдържа чай и няма как да стане с лош вкус . За указаните на опаковката минути няма как да се извлече добра настойка .

В такъв случай този чай изобщо не си заслужава цената, която са му сложили.

# 393
Момичета, а такъв / подобен уред за готвене някой ползва ли? Става ли и за смути? Достатъчно мощен ли е според вас? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15465

# 394
  • София
За джобните грейки имам въпрос - вчера като ги купих бяха течни, и въпреки всичко ги "варих" 10минути. Днес дъщеря ми каза, че като пукне пластината нищо не се случва. Не кристализират и не се стоплят?? Може ли да са дефектни?? newsm78

# 395
Моите миналата година бяха по същия начин. Кристализираха 3-4 пъти и спряха. Ползвам ги само с топлината от варенето.

# 396
quote author=Merlinski link=topic=810898.msg29587941#msg29587941 date=1417172452]
Момичета, а такъв / подобен уред за готвене някой ползва ли? Става ли и за смути? Достатъчно мощен ли е според вас? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15465
[/quote] Нали имаше специална машина за смути преди в Лидл или пък кана блендер и са по -евтини мисля. Ако е само за смути не си заслужва да го купуваш . Това е по -скоро за супи ,пюрета и т.н. А  за смути ще стане мисля ,не видях дали има функция да троши лед.
 Мощността на разбиване не е голяма 300W . Достатъчна е ,но за мен е ниска.
 Но сега пък като погледнах уреда за смути е със съвсем ниска мощност

Смути си правя с моя чопър 450W , върши работа ,но с кана си е по-добре.
  Относно чая е въпрос на вкус може би .То аз и зелен пия с две торбички - на скъпи и хубави марки си е силен.
  Плодовият в другата опаковка както вече споменах на 1,49 лв. също е хубав -ябълката например ,като аналог на крушата е доста приятен .

# 397
  • Пловдив
някой от Пловдив питаше за дървените играчки - току-що се прибирам от Тракийския Лидл - има доволно количество от клубовете, сортерите и няколко от тези с инструментите. Това се виждаше отгоре, не съм се заглеждала повече, че бързах Peace

# 398
А този уред за смути някой има ли го? На каква цена е и помните ли кога са го пускали?

# 399
  • софия
Снощи купих един плод за проба. Не му запомних името. "Ново" е. С големина на грейпфрут и цвят на лайм. Страна на произход: Израел. Цената му е за брой. Много е вкусен - сочно помело. Така е и описан на табелката. Ако сте любопитни като мен, препоръчвам да опитате. Въпреки, че много ми хареса ще се въздържам, защото предполагам е малко-повече ГМО.

Хибрид е.
Точно това е. Суити. Щом е патентован в САЩ няма как да не е ГМО. Няма да давам на детето. Второто ще го дам на ММ  Mr. Green.

# 400
някой от Пловдив питаше за дървените играчки - току-що се прибирам от Тракийския Лидл - има доволно количество от клубовете, сортерите и няколко от тези с инструментите. Това се виждаше отгоре, не съм се заглеждала повече, че бързах Peace
Случайно дали мерна дървените комплекти с пицата и тортата ?  Rolling Eyes

# 401
  • велико търново
Нямало черен петък ,а ще се избият три пълни каси и препълнен паркинг в 15.00ч. в лидл Търново . #CrazyДаже и управителя седна да обслужва на една каса хората .
Така отчет с дневният пазар; бисквитки в кутия с малко шоколад много вкусни и големи,салам височина ,стикери ,вино ,банани,ябълки, охл. пиле и забравих понички да взема .
Момичета пилешкото месо на коя фирма е ?Не видях нищо на етикета.
 Laughing Laughing Laughing

# 402
  • Пловдив
Това намерих в немския Лидъл:
http://www.lidl.de/de/silvercrest-raclettegrill/p187017
Сигурна съм, че имаше и видео за него, но сега не го намирам.
[/quote]
Да, благодаря за линка. Преведох го, смущава ме това че е 1300 в. Струва ми се много слаб и бавно ще нагрява плочата. А този , който Джей ми е показала е 1200в. Скарите обикновено са на 2кв. Голямо чудене пада тук! Simple Smile

# 403
Но пък тези плочи бавно и изстиват и 1300 мата не е чак толкова ниско . Скарите са 2000W .но са с метални ребра и без реле мисля /обикновените такива/ .Оребрената плоча чугунена ли е ?
 Имам грил тиган от лят чугун  и първо загрявам на силен пламък на газта и после намалявам -подържа дълго температурата.
  Този грил раклет е пускан и преди и може някой да сподели мнение .
 Миналата година се продаваха и специални сиренца и други такива за раклета .

# 404
  • Пловдив
Случайно дали мерна дървените комплекти с пицата и тортата ?  Rolling Eyes
от тях не видях

Общи условия

Активация на акаунт