Лидл ::53::

• 82 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Интересува ме раклет грила за 55 лв. Някой притежава ли го и добър ли е ? Не мога да добия представа за размерите му?

# 376
Снощи купих един плод за проба. Не му запомних името. "Ново" е. С големина на грейпфрут и цвят на лайм. Страна на произход: Израел. Цената му е за брой. Много е вкусен - сочно помело. Така е и описан на табелката. Ако сте любопитни като мен, препоръчвам да опитате. Въпреки, че много ми хареса ще се въздържам, защото предполагам е малко-повече ГМО.

Хибрид е.

# 377
Интересува ме раклет грила за 55 лв. Някой притежава ли го и добър ли е ? Не мога да добия представа за размерите му?
Това намерих в немския Лидъл:
http://www.lidl.de/de/silvercrest-raclettegrill/p187017
Сигурна съм, че имаше и видео за него, но сега не го намирам.

# 378
Какво се прави с това чудо?

# 379
Моля който ходи днес сутринта да сподели има ли черен петък, че няколко дни слушах по радиото за черен петък в лидъл

# 380
  • София
Момичета,
Знаете ли къде в София има каски размер L?
Снощи минахме през два магазина  - в единия изобщо не бяха докарали, а в другия имаше три кутии, две от тях празни, а третата беше малка.
Сутринта минах на Халите - имаше само XL и M.
На телефона естествено ми казаха, че са изчерпани.

# 381
Този раклет грил и аз го гледах.
В момента подобен има в Емаг за 28 лева  Peace

http://www.emag.bg/raklet-parti-gril-mydomo-gr-1200w-8-broja-tav … 081/pd/DW1M5BBBM/

Не е баш същия, ама за тая цена ...

# 382
И сега кво  newsm78 Ще има ли черен петък или няма да има черен петък  Laughing
Обадих се на националния телефон и девойката каза, че от мен чува за такова нещо. А аз цяла седмица слушам по радио N-joy /включително и преди да звънна/ за черен петък в Лидъл в повече от 100 магазина. Та реших да попитам дали и нашжия ще е между тези 100 и тя  newsm78 #Crazy

# 383
 Joy

Бях забравила за джобните грейки. Искаше ми се да си купя една, но не знам дали дне сще стигна до магазина.

Ледоходките са нещо невероятно удобно за зимата. Кой каквото ще да ми говори, аз от 3 зими си ги нося и не съм падала. Голяма жена съм (180см и над 100кила) и последното падане ми коства дългогодишни проблеми с коляното. Да не говорим че като забременях се прибирах от работа в една поледица и ревах и се молех да не падна. Ледоходките дори да скъсам пак ще си купя. Моите обаче не са от Лидл, а са на Зита Карбохим. Има ги в Практикер ако не се лъжа - 13лв. Универсални са от 35ти до 45ти номер, разтягат се. Не ги заменям  Naughty За мен зимата на сняг и лед са безценни.

# 384
Какви са тез течни вериги !?

Има най-различни, един от тях(та щом стават за гуми, стават и за гумени подметки  Mr. Green):
http://shop.mobile.bg/1811-techni-verigi-za-sniag-auto-brill.html

# 385
  • София
Връщам се от магазина - няма черен петък.
Купих на ММ термо блуза и клин и сега се чудя дали да му ги връча довечера да ги премери или да ги скатая за подарък за Коледа. Връщането на стока до 1 месец ли беше?
Те са по тялото, та едва ли ще са му големи (взех XL), няма да ми върши работа по-малък номер.Ако не са му удобни дали ще мога да ги върна на 25-26.12?

# 386
Може  Peace Пази касовата бележка и не сваляй етикетите.

# 387
  • Пловдив
Какво представляват тези джобни грейки?  newsm78

# 388
  • София
Какво представляват тези джобни грейки?  newsm78

Цъкваш една пластинка в тях и се загряват, топлички са 15-20 мин,постепенно изстиват, може да си стоплиш дланите с тях, после си ги разтапяш в кипнала вода и може да ги ползваш отново.

# 389
  • София
Може  Peace Пази касовата бележка и не сваляй етикетите.
Благодаря! Hug Ще ги запазя за Коледа!

Току - що си направих фреш от портокалите от Лидъл (бяха с червен етикет) - сочни са и леко киселки. Избирайте ги да са тежки, че да имат сок!
+1 и за печените фъстъци в шушулка.
Най-накрая го купих и аз този прословут чай с круша и карамел - ще дам отзиви по-късно! Simple Smile
На Коколиното  пишеше, че е разреден разтвор, а не концентриран, като предишното ми и не взех!

Общи условия

Активация на акаунт