Лидл ::53::

• 82 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
аз само да вметна, че има едно фолио за печене за многократна употреба. 3 лв, а се употребява около 300 пъти от 2-те страни. Не съм го пробвала още, но според мен е добраоферта.

# 361
  • Под Слънцето
това  :
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15371

адски топли джобчетата , имах преди време от немция, а мин. година като ги пуснаха , не успях да се вредя..

# 362
Аз си взех ски панталон - супер кройка, много добре стои...ще се хвърлям в снега с малкия , без да се мокря....

Ръкавици си взех розови-вътре са мекички...супер
 И бяла шапка си имам вече...

Я кажете за играта..какви награди предлагат...? Касиерката ме пита дали на две бележки да маркира заради играта, но аз бързах и и казах, на една да ги чука...минах ли се?

Яйцето голямото на киндер 7 лв ли беше? Какво има вътре?

Ако имаш ски продукти за поне 50 лв тр да пазиш касовата бележка, да я регистрираш на някакъв сайт ... lidl.bg/ski май и участваш за уикенд за 4ма в Боровец

# 363
това  :
адски топли джобчетата , имах преди време от немция, а мин. година като ги пуснаха , не успях да се вредя..

А, тези ги знам, аз буквално възприех топлинки, като домашни обувки. Laughing   bouquet

# 364
  • Под Слънцето
въпреки всичко топлят в студените дни по спирки и улици до де се завлечеш до училище/офис/работа...

# 365
това  :

А, тези ги знам, аз буквално възприех топлинки, като домашни обувки. Laughing   bouquet
  Joy Аз също си представих пухени пантофи .

аз само да вметна, че има едно фолио за печене за многократна употреба. 3 лв, а се употребява около 300 пъти от 2-те страни. Не съм го пробвала още, но според мен е добраоферта.

Имам го това фолио и да удобно е ,но си предпочитам хартията за печене и нея може да я ползваш няколко пъти ,зависи какво печеш. А и за еднократна употреба ми стига за около година ,какво ли не пека на нея - 2,99лв. е за 20м. Фолиото даже го бях купила намалено -но вече има малки дупчици ,като се прибира трябва да се навива на руло и с миенето ми е малко мудно . Като цяло си струва ,но аз го забравям и винаги си ползвам хартията за печене.

# 366
Моля дамите от Варна, ако могат да кажат във Варна Владиславово дали има от големите музикални книги с Том и Джери или с колите?

# 367
  • Под Слънцето
ей, да взема ви оплета по едни вълнени чорапи ?

===

защо не успявам да  видя каква е следващата седмица?  освен извънредните предложения няма нищо..

# 368
Аз днес си взех сутринта брошура от магазина -делукс ,детски ски комплекти ,дамско бельо , блендер 5 в 1 ли беше -тип мулти кукър /вари супи и пюрета/  и албума на Лили ,за това в общи линии се сещам.
 А децата в къщи ходят боси и не носим терлици и чорапи /плетени/ . Имат явно циганска жилка и шляпат боси зимата Grinning /това да не се приеме като расизъм ,ирония е -моите деца не търпят да са навлечени -синът ми днес ходи на уч-ще с едни тънки маратонки -било му топло Grinning /вървим пеш 1 км до уч-ще /

# 369
  • Бургас
За снегоходките да споделя, че имам от този тип, но стават само за леко утъпкан сняг, а при силно заледен терен си се пързалят, така че не са панацея, за съжаление Peace

# 370
  bouquet bradata !
 Тогава не ми вършат работа -аз снегове не мисля да газя /ама знае ли човек / Мислех един к-т за мен и дъщеря ми ,но ще пропусна.

# 371
Миналата година си купих от джобните грейки, но се развалиха още в началото и могат да се ползват само докато изстинат след пускане в гореща вода.

Влязох да похваля тирамисуто. Страхотно е. Вече няколко пъти купувам, което хич не е добре за фигурата Crazy

# 372
За снегоходките да споделя, че имам от този тип, но стават само за леко утъпкан сняг, а при силно заледен терен си се пързалят, така че не са панацея, за съжаление Peace
Значи за лед-или лейкопласт или течните вериги  Wink

# 373
Какви са тез течни вериги !?

# 374
  • софия
Снощи купих един плод за проба. Не му запомних името. "Ново" е. С големина на грейпфрут и цвят на лайм. Страна на произход: Израел. Цената му е за брой. Много е вкусен - сочно помело. Така е и описан на табелката. Ако сте любопитни като мен, препоръчвам да опитате. Въпреки, че много ми хареса ще се въздържам, защото предполагам е малко-повече ГМО.

Общи условия

Активация на акаунт