Лидл ::53::

• 82 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

някой тази седмица да е засичал играта на стикитата. Знаете ли дали го има  в лидъл Враца
Или някъде в София ще идва утре та да използва  newsm78

Благодаря

# 406
Някой купувал ли е двете енциклопедии от каталога с играчки?Ако може да ме ориентира за колко големи деца са.Пише за над 12г. , но пък на музикалните книжки пишеше над  6г.  а те са за доста по малки деца.

# 407
  • Пловдив
Но пък тези плочи бавно и изстиват и 1300 мата не е чак толкова ниско . Скарите са 2000W .но са с метални ребра и без реле мисля /обикновените такива/ .Оребрената плоча чугунена ли е ?
 Имам грил тиган от лят чугун  и първо загрявам на силен пламък на газта и после намалявам -подържа дълго температурата.
  Този грил раклет е пускан и преди и може някой да сподели мнение .
 Миналата година се продаваха и специални сиренца и други такива за раклета .
За оребрената част не пише от какво е , а само че е с незалепващо покритие. И аз се надявам да пише някой който го има.

# 408
Пише :"Сваляща се плоча от алуминий с висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG"
 Алуминият се загрява бързо.

# 409
Моите родители го имат, не го използват много. Не, че бил лош, но мястото на плочата не е много голямо. Не са казвали да залепва.
Става въпрос за раклета, който пускаха миналата година по това време, не мога да твърдя, че е същият.

# 410
То те са пускали и друг вид ,който е само с незалепваща плоча ,този е само с каменна или комбинирана каменна и незалепваща.
 Но са малко по -малки от стандартната голяма скара . Има раклети и може да се пече и отдолу.

# 411
Не съм много сигурна какъв е точно, доколкото си спомням е разделен на две, едната част със сигурност е каменна.

# 412
Здравейте,

някой тази седмица да е засичал играта на стикитата. Знаете ли дали го има  в лидъл Враца

Благодаря
В София на Скобелев видях в кошницата на една жена. Ако не е взела последните 2 значи има още Simple Smile

# 413
FSS , същата е.

# 414
  • София
Здравейте,

Благодаря

Вчера  в София -Дружба имаше 2-3 останали игри Simple Smile

# 415
  • Русе
Момичета пилешкото месо на коя фирма е ?Не видях нищо на етикета.
 Laughing Laughing Laughing
В Ловеч беше на Пилко Разград.

Някой купувал ли е двете енциклопедии от каталога с играчки?Ако може да ме ориентира за колко големи деца са.Пише за над 12г. , но пък на музикалните книжки пишеше над  6г.  а те са за доста по малки деца.
Да, аз, преди 3 години. Тогава синът ми беше на 8 г. Ами не му бяха интересни. То и на мен не са, де. Толкова сложно е обяснен произхода на слънчевата система, че трябва да си физико-химик да разбереш. Сравнявам с учебниците за 5-ти клас, по които учим в момента.
Така, че според мен правилно пише, че са за над 12 г., но преди 3 години не го пишеше това и понеже бяха фолирани, не можеха и да се разгледат, се подведох по цената и му ги взех за коледен подарък от баба му.

На мен днес ми избягаха 50 лв. - яйца, сирене, пиле, филе, печени кръгли хлебчета тип бейк ролс, сметана, готварски шоколад, замразени броколи, моркови на 29 ст./кг., кисело и прясно мляко.

# 416
  • у дома
Някой купувал ли е двете енциклопедии от каталога с играчки?Ако може да ме ориентира за колко големи деца са.Пише за над 12г. , но пък на музикалните книжки пишеше над  6г.  а те са за доста по малки деца.

Аз-писах по назад-преди няколко години,ако не се лъжа не миналата,а по миналата гоидна ги взехме,много са хубави и цената им е добра,но са наистина за по-големи деца според мен-поне над 10 години,а по-скоро са си наистина за над 12  Peace...

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 23:14 от svetlaem

# 417
Здравейте, някой пробва ли вече термо бельото, искам да взема за баща ми, но дали върши работа?

# 418
ММ си купи термоклин за работа на открито. Днес работи с него, каза че е добре, държал приятно топло без да спарва  Peace

# 419
mima_r, благодаря, а да питам дали някой е срещал "Патиланско царство" сред книжките, търсих, търсих, от всички видове имаше и то доста заредено, само тази не я видях Sad

Общи условия

Активация на акаунт