Бутиков хотел Язовир Кърджали - ходили ли сте

• 3 356
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, случайно ни се отвори малко свободно време в края на месеца и докато разгелждах офертите ми допадна този хотел :http://grabo.bg/na-iazovir-kardjali-0hwb4n. Харесах го най-вече заради камината и ваната в стаите, защото комбинацията се среща много рядко в хотели. Като гледам обаче как няма направени резервации в гработо, нещо ме гложди чувството че нито камините ще се палят, нито ще има топла вода за ваната и ни замина романтиката Mr. Green Ако някой е ходил, ще съм благодарна да сподели как е в действителност. Ако знаете и други хотели с камини и/или вани и ви е харесало, приемам предложения. Само да не са на повече от 3, 4 часа от Бургас, че времето все не стига Cry

# 1
Не съм от най редовните  във форума  , но  ако все още те интересува  .....С моето семейство /аз също съм от Бургас/ бяхме гости на хотела за великденските празници с ваучери . За съжаление понеже малко късно  направихме резервацията бяхме настанени в последните  останали помещения  - на партерния и последният етаж / от хотели ни предупредиха за това/. В стаята на първия етаж-голяма баня с   вана /но дюзите й не работеха/ без камина , без самостоятелна тераса .В апартамента на последният етаж малка баня с вана ъглова / и по нея не всичко работеше / и камина- не сме я палили  и прекрасна -най голяма в целият хотел  тераса с още по прекрасна гледка.Хигиената в хотела бе на ниво  .Относно  ресторанта - той е по скоро механа   и на мен ми бе  студено в него , но пък храната бе добре приготвена, в нормални количества  , а  на самият Великден ,наред със закуската за всеки гост имаше козунак и боядисано яйце подарък. Не сме ползвали спа , а времето бе много студено за външен басейн.В резюме има си минуси но като цяло за мен това е най добрият хотел в региона - ние сме отсядали в него , в база Романтика , в Константин и Елена и сме били на ресторант в Главатарски хан . Района на Кърджали ни е любим и има толкова много за обикаляне, но сега е зима и ....   

# 2
Благодаря tky  bouquet Тази година не успяхме да стигнем до Кърджали, точно когато пътувахме се случиха и последните наводнения за съжаление. Но гледката от една стая от клипчетата на този хотел ме плени и се надявам догодина да можем да отидем, щом хотела става.

Общи условия

Активация на акаунт