Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 413
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
Много забавно клипче  Laughing

Рейн, стискам и аз всички палци!  Hug

Очилата са дразнещи да, дано момченцето на Мариета да ги махне в най-скоро време! Аз нося пред компютъра, за ТВ, за четене.. не виждам надалече Sad

Аз си взех лещи, нали ви питах за тях едно време  Blush
Скрит текст:
Първите, които ми дадоха, бяха едномесечни, а жената ме уверяваше, че са за 3  #2gunfire Обаче много ме дразнеха. След 2-3 часа направо не знаех къде се намирам, действаха ми на нервната система  Joy почваше да ме боли глава и едва ли не сякаш ми е паднало кръвното - треперех  ooooh! Ходих да си взема ооооот едно забутано място, където Миж ме упъти  Laughing те са вече за 6 месеца, слагам ги и ги махам по-лесно, макар че на лявото още се озорвам, много ме дразни туй оЧо Grinning Но ми се размазват буквите на близко виждане Sad  за далече са ми перфектни  Crazy

# 31
  • В Балкана
Мери, продължавай да търсиш такива, които да са добре. Не си е работа да ти е размазано, главоболно и неприятно.

Лещи никога не съм носила и нямам желание. Харесвам се с очила. А и съм свикнала, толкова години нося. От месец съм с нови и много им се радвам.  Heart Eyes

# 32
ДУ Hug
Първо да благодаря на Кали за страхотната тема, особено за стихоплетните, много са забавни, добре че си се сетила да ги сложиш!

Рейнче и от мен стиснати палци, дано всичко да е наред fingerscrossed

Не съм спала, малкият от снощи е със запушен нос и през нощта почна да кашля, явно секрета го дразни, а той мисли че ще повърне, гадно му е като усеща храчката, лукчета смука, спа при нас, рева, въртя се...ох ooooh! Дано да се оправя бързо, че аман от тези кашлици и болести Rolling Eyes

Нелко и аз варя картофи за картофена салатка и кюфтенца отивам да пържа Crazy

Едно дребно се вижда Мамата на новият тел., ама само той и ММ вика, че скапана мобилна версия е това, еми съгласих се с него Grinning Ама си го направих през хрома да се отваря и така по-добре, сега навсякъде ще ви следя Sunglasses

По късно пак ще направя Мариетиният кекс, но този път с локум Crazy, а пък на Скарамуш портокалово-шоколадовият ще го правя по празниците.

И аз усетих снощи нещо и си мисля че аз нещо се треса и викам кво ми става и не смея да кажа на ММ, а то било земетръс Rolling Eyes

Хубава неделя, момичета   bouquet

# 33
  • София
Здравейте  Hug

Рейнче, стискам силно палци всичко да се нареди по най-добрия начин за теб  Hug

Мариетка, и ние вкъщи сме с кафемашина Долче Густо и сме много доволни. Има най-различни видове кафе за тях, на капсули, които се продават навсякъде в големите вериги магазини - Била, Карфур, Лидл, Фантастико. Самата машина си има регулиращо бутонче за дължината на кафето и всеки си го прави точно по негов вкус. Ето линк, да разгледаш: https://www.dolce-gusto.bg/BG/Shop/Machines/Pages/Machines.aspx

Аз нямам с какво да се похваля или оплача. Пак съм на работа и те така. Гуш на всички Hug

# 34
Мариетка,нашата кафе машина е Delonghi
Magnifica-много сме доволни.  Peace
Сама мели кафето,всичко се регулира,прави единично и двойно кафе,пара за капучино и лесно се подържа.

# 35
  • Пловдив

"Всеки ден е безценен дар, предназначен да бъде опитан и изяден, а не да бъде оставен неразопакован и скътан за някакво бъдеще, което може никога да не настъпи!" - Реджина Брет

Рейн,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Относно очилата и аз не виждам надалече, като бях по-малко нарочно си чупих очилата и майка на 4-5 чифт вдигна ръце от мен...към 9-10 клас се взех в ръце и си купих очила. Сега вече толкова им се кефя, че ако имам финансовата възможност бих отишла да си взема 20 различни рамки  и модели...Не бих носила лещи  Peace

Мариета, онзи крем, който ми препоръча какво беше - сладкарска сметана, прясно мляко и какъв крем?

# 36
И моята е Делонги Магнифика Simple Smile , щастлива съм много с нея.

# 37
  • на североизток от Рая
Гале, доста неща съвпадат при нас - и храната,  и болните момченца.  Grinning Аз направих вече картофената салата и кюфтетата, а пък Тони от два дни се мъчи да кашля, купих лукчета, ама едва ли ще има файда от тях,  има налепи по гърлото, гадно му е. Дано да минава по-безобидно този път, че при него кашлиците са упорити и дълги.  ooooh! Дано и при Виктор да минава бързо това неразположение! Hug

Аз вече пратих адресите на другарчетата  и на тези момичета, при които не бях ходила. Все още не съм пращала адресите на Паяче, защото чакам да ми каже тя адрес, също не съм пратила адреса на другарчето на Зори, защото не зная дали да давам адреса на майка й. Имам го, но ще изчакам Зори да потвърди и тогава. Стана объркана мисълта ми, но се надявам да ме разберете.  Crazy

# 38
Заразена от вашето стихоплетение
ме осени внезапно проникновение:
другарчето на Точ, няма съмнение
е Нели - нашето вдъхновение!
 bowuu

Виктор, Тони бързо да се оправяте, че мамите ни трябват тук свежи и напети Hug
Ох, остави майтапа, но дано се разминат само с лека настинка Praynig

# 39
  • София
Бързо да се оправят момчетата Hug
Моят за сега държи Praynig
Очила нямам,но трябва да сложа.Все отлагам.На далече виждам,но на близо грам.Размиват ми се буквите,не мога едно етикетче да прочета в магазин.
Гигова,за браузването ползвам този
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.browser&hl=bg
доволна съм,защото не разтегля страниците,когато си в интернет.Разполага ги според екрана на телефона.
Кафемашина нямам,имам шварц с каничка.Много си я обичам и съм й свикнала.
Лошото е че ако не прецениш колко кафе да сложиш ще ти стане блудкаво.

# 40
Аз пък ако ви лажа с какво се занимавам... Joy
Помните ли руските игри Електроника с вълка, който събираше яйца?   Laughing
Вчера си инсталирах на таблета същата игра. Е, няма такъв кеф просто! Направо съм в телешки възторг  Joy
А и тренинг не съм изгубила за толкова години   Mr. Green

Гигич и Нели, да ви оздравяват по-бързо децата   Praynig

И нашата кафемашина е обикновена, с каничка   Simple Smile

# 41
Миж какъв ти е таблета? Blush

# 42
Леново Ѝога 10 инчов. Доволна съм много от него.

Видях въпроса ти за таблетчето, но не мога да взема отношение, тъѝ като не съм хич спец  Blush

# 43
  • София
А, добър ден. Чак на трета страница да се запиша.

Кали, благозаря за положения труд.

Рейнче,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дечицата да се оправят бързо.

Hug Хубава неделя, после пак ще ви нагледам.

# 44
  • на североизток от Рая
Заразена от вашето стихоплетение
ме осени внезапно проникновение:
другарчето на Точ, няма съмнение
е Нели - нашето вдъхновение!
 bowuu

О, мила Кости,
 с обаяние порочно,
 поправи това предположение неточно.
 Сладко е, но е грешно,
 а на мен ми стана хем мило, хем смешно