Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 767
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
Идвам да кажа официално, че отпадам за срещата в събота  Cry Ще пристигна в София чак късно вечерта  Rolling Eyes Ако все още има желаещи за 13-14 декември, тогава ще успея. Ако ли не здраве да е, аз си ви чувствам близки и без да ви познавам лично  Hug

# 316
Гиговче, искаш ли някоя книга да ти пратя? Коя ти се чете?  Hug
Маришка Heart Eyes ме е затрупала, така че като прочета нейните ще е. ЧЕТЕ ми се Ритъмът на спомените на Алисън Ричман,но по натам,аз ще ти свирна...
Мочичета отивам на зъболекар Sad стискайте палци да не ме боли и да сършва бързо....

# 317
  • на североизток от Рая
 Гале,  Hug! Дано да не те боли, това най-вече ти желая.  Peace

Момичета, я ми предложете някои заглавия на Хермес, дето ще допаднат на моя темперамент.  Laughing Нещо линкче, идейки.  Hug

# 318
  • София
Гигич, сигурно не ти е смешно, но ще ме прощаваш  Hug:
Скрит текст:
Мочичета отивам на зъболекар Sad стискайте палци да не ме боли и да сършва бързо....
Добре, ама само защото става дума за зъболекар  Joy

# 319
  • София
Ох,Вени,
ох,кеф Hug

# 320
  • На планетата Земя
Гиговче, нека никога не свършва ..... музата ти да живееш и да си пееш.  Mr. Green Безболезнено да е!

Маришке, к'во си си харесала, мари?  smile3502

Ловче, жалко, че няма да се видим.

# 321
Сливче, с нетърпение те чакам  Heart Eyes
А относно бебето на Саске, не казвай моля те на малкият още, че ще ме побърка Simple Smile)  Искаш да скърца у дома нощем и ММ да му се кара като на вашият нали Simple Smile

Ооо,толкова сте мили всички  Hug

Вени  Joy

# 322
  • На планетата Земя
Лелеее, Вени, ние с теб с един акъл чафки, не е истина!  tooth   animal085

Слив, защо мирише така тоз Саске? Дай да му анализираме дарадоната и да го инвентаризираме талашно.

# 323
Гиговче ,  стискам палци при зъбчовия лекар  Praynig  и свирукай като нещо искаш , ти си знаеш де  Wink Hug

Вени , как ме разсмя с поста към Гиговче  Joy   Hug  

Отивам си от работа да пия винце , при мамини , после като се натряскам ще дойда да ви преброя , ама не двойно  Joy  Хубава вечер и много ви обичам ! Искам всеки ден да ви го казвам!  Hug

# 324
  • София
Лелеее, Вени, ние с теб с един акъл чафки, не е истина!  tooth   animal085
Миле, подозирам, че сме роднини не само по поетична линия hahaha Hug!

# 325
  • на последния етаж
Очевидно нямам място сред вас - не искам да се оправдавам с ангажименти, просто съм такъв човек - по-трудно се сближавам, по-трудно допускам хора до себе си, във форума почти не пиша за себе си, той ми е по-скоро източник на информация. Както казах и преди, за мен игрите са забавни. Особено първата - тогава участниците почти не се познаваха, тръпката за мен е била именно в това - да се опитам да изненадам непознат човек.
Вие вече сте доста по-затворена група, познавате се. Разбирам, че ви дразни участието ми, затова моето предложение е да се оттегля и момичето, което би трябвало да подарява на мен (дано все още не е купило книгата) да изпрати на моето другарче. Мисля, че така би било безболезнено.  Thinking Ако това по някакъв начин затруднява когото и да било или е неприемливо, ще остана в играта, с уговорката, че е за последно.  Wink
Наистина, иска ми се за всички тази страхотна идея да носи само положителни емоции!  Grinning Hug
Благодаря на Нели за старанието и времето!   bouquet  

# 326
  • На планетата Земя
Лита, ние искаме да пишеш, това е същината на дискусията. Ние бихме били щастливи, ако ти пишеш и те опознаем вируално, така както и в момента пишеш в други теми.

Казваш за момичето, което на теб подарява, а това, на което ти подаряваш, какво го правим него?

Мисля, че трябва да разбереш правилно посланието ни - ние ще се радваме, ако пишеш и те опознаем виртуално.

# 327
  • София
Миле, самата Лита казва, че трудно се сближава, че не допуска хора до себе си и че във форума не е свикнала да споделя лични неща. Това си е нейно право и нейно решение. Не можем да накараме никого да се сближава насила. Ето, толкова срещи имахме, тя никога не изяви желание да дойде да се запознае на живо с нас....

Според мен нека в тази игра да участва, за да не разваляме съвсем нещата.

# 328
  • USA, Steak State
Аз като запъртък ( така ли се пише?) да се изкажа по "наболялата тема", но ще прощавате- часова разлика.

Лично не смятам, че имам каквото и да е право да предявявам претенции и дори да изказвам мнение, но прочетох, че е желателно и други да се включат по темата та да си кажа.

Правилата са за да се следват. Изключения понякога се правят според общото решение на участниците.
Участвам от две игри ( тази ще ми е трета) и мисля, че малко или много съм ви опознала, но за някои от вас ми бягат подробности и гледам да запълвам с въпроси ( на които пак редовните само отговарят и останалите пак са в мъгла). Не мога да пиша много за себе си, защото не харесвам да излагам живота си на публика и просто изчаквам момент на по- скришно местенце за да се отркия и пред останалите ( Нелка, Кали и още една- две от вас ме познавам мааалко по- добре от останалите).

Бих се радвала на по-активно участие в темата на някои от вас. Това е.  Hug

# 329
Много се радвам за Камиче   bouquet

За правилата, аз съм малко чалната в това отношение, след като ги има, значи трябва да се спазват. Доста хора участват в играта и е не е приятно да занимаваш всички, ако ти щукне нещо. Голямата емоция (въпреки, че аз я изпитах само веднъж засега) идва именно от щастието, което струи от постове и снимки  Heart Eyes За моето другарче тропках цял ден докато се похвали, защото го бях изпратила в точно определен ден, да го намери като се прибере. Ами ако тя не беше писала, че ще отсъства цяла седмица? А аз бях от първите получили, на секундата захвърчах към пощата с лепната огромна глупава усмивка  Grinning

Гигич, стискам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт