Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 721
  • 717
  •   1
Отговори
# 465
  • Benelux / Varna
Навестявам ви и аз! Добра ви вечер, а на някои и лека нощ направо!

Днеска много ме досрамя на себе си, че държа мъжо гладен два дена и го карам да рови у хладилника и като се върнах на обяд тичах да напазарувам и после се завъртях в кухнята. И вече ухае на вкусни гозби! Тъкмо приключих там и реших да отварям учебниците и даскалицата звънни да ме предупреди, че утре няма да имаме даскало! Ей , вярвайте ми зарадвах се като малко дете - още 3 дена си изкопчих да се подготвя добре за теста  Embarassed, ама точно като децата като чуят за дървена ваканция примерно! И познайте къде висках веднага - ми,,, у нета!

Нелито и на мен ми се губи днес, а съм свикнала да я чета всеки ден ! Липсвашшшш !  Hug Ама пък каква изненадка е подготвила на Мижжжж, уууу супер! Заразих се и аз изпратих картички на две мои приятелки тази седмица, които също празнуват, това само щото Нели ме подсети!
Мижжж, сега ще запомня, кога имаш рожден ден, защото и моите родители имат празник утре!  Blush

Мариетка, лака ти е убиец! Харесва ми! И големи сладурковци са синовете ти!

Гиговче, да се оправя малкия юнак! И правилно си си го оставила у дома!

Кифче
, беше питала за Нина - тя е добре! Расте и наддава, вече е 1 кг и 200 грама, видях е на снимки, още не ми е останало време да отида до болницата да я видя ( малко ми е далечко).
Целувки на твоите принцеси!

Малеее другарче мило, ако знаеш днеска каква я свърших - купих нещо с идея да го направя специално за теб - демек ръчна изработка - ако успея, да знаеш трябва медал да получа - само това не бях захващала досега  hahaha Joy

И сега жокерче, повтарям жокерче: четете внимателно!!!!

Аз и моето другарче имаме поне три общи интереса и хобита:
обичаме да четем книги; обичаме да гледаме цветя ; обичаме да пътуваме и опознаваме света; обичаме да редим пъзели; обичаме да шием гоблени; обичаме да творим и да се вихрим в кухнята;

# 466
  • София
Идвайте смело, момичета, никоя няма да върна  Hug
Скрит текст:
ММ, (за когото основно готвих), отшъл при майка ми да прибира сина, тъй като забравил, че днес аз си го прибрах, щото нали уж съм почивка. Та се заседял ММ там, в момента го хранят и поят, и още не се е прибрал. Та се питам аз защо готвИх, а  Rage  ooooh!!
Тъй че ще има за всички - кой баничка, кой пиленце, пюренце, салата айсберг, че и имам пресни еклерчета (купешки са, дан си помислите, че нещо съм се бъгнала и съм станала кулинарка  hahaha). Но никой няма да остане гладен  Mr. Green

А така! И на Зори не съм другарче, категорично!
ОтпаднАх още на "обичаме да гледаме цветя"...
Бегонията ми умрЕ... знаех си аз  Crossing Arms

# 467
  • на североизток от Рая
 Идвам, ама така се нахилих, постът на Кали кърти.  Joy Joy Joy НапраО те съжалих за това зверско шетане,  а той мъжът ще си дойде преял. Калиии, Кали!  Joy Joy Joy

# 468
  • София
Аз пък до т. 3 включително идеално пасвах за другарче на Зори  Laughing
Та дори и по т.4 - горе-долу.
Но последните 5 и 6 ми подсказаха, че не съм аз  Joy Нито гоблени шия, нито творя в кухнята  Mr. Green

Нелии, ти дойде  Heart Eyes

П.П. Упс, сега прочетох внимателно какво е написала Зори  Mr. Green
А  може пък аз да съм ти другарче - имаме поне три общи интереса  Hug

# 469
  • ГОре на черешата...

И сега жокерче, повтарям жокерче: четете внимателно!!!!

Аз и моето другарче имаме поне три общи интереса и хобита:
обичаме да четем книги; обичаме да гледаме цветя ; обичаме да пътуваме и опознаваме света; обичаме да редим пъзели; обичаме да шием гоблени; обичаме да творим и да се вихрим в кухнята;

reverance

Благодаря, Зори, ще си чакам търпеливо тогава подаръчето, не бързай, подготви се за теста и тогава се залавяй да ми твориш красоти smile3539!

ОтпаднАх още на "обичаме да гледаме цветя"...
Бегонията ми умрЕ... знаех си аз  Crossing Arms

Joy hahaha Joy

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 08:00 от mari_eta

# 470
  • София
Идвам, ама така се нахилих, постът на Кали кърти.  Joy Joy Joy НапраО те съжалих за това зверско шетане,  а той мъжът ще си дойде преял. Калиии, Кали!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ще види той пране, ама друг път  Naughty Crossing Arms
Поне докато не ми мине!

# 471
  • София
Уф, бе, Зори, не съм ти другарче  Crossing Arms.

Еви, след внимателно проучване установихме, че тук всички (включително и ти) сме на по 22 години плюс минус там някакви си дребни подробности  hahaha. И да не си посмяла да махнеш слушалките  Hug!

Мариетка, много е готина комбинацията с черното, червеното и лъскавото, допадна ми! Даже не е имало нужда да слагаш беличката украса - и без нея маникюрът щеше да е ефектен.

Ей, хора, писнА ми! Вчера ходих да сменям батерията на лаптопа на сина ми, че замина. Днес се оказа, че и вградената слушалка на телефона му се е прецакала. Не можах да намеря гаранционната карта у нас. Дано е в офиса. Ако и там я няма, ще търся сервиз  ooooh!.

Кали  hahaha, на другата почивка крак връз крак и най-тежкото, което може да пипнеш е книга.

# 472
И аз само до пъзелите се разпознах. Само един гоблен съм ушила, а готвя колкото да не умрем от глад.  Simple Smile

Например тази седмица съм си сама и въобще няма да готвя, карам на моркови, мюсли и мляко.  Simple Smile

# 473
  • София
Никой не чете Фнимателно какво е написала Зори  Laughing

"Аз и моето другарче имаме поне три общи интереса  и хобита:
обичаме да четем книги; обичаме да гледаме цветя ; обичаме да пътуваме и опознаваме света; обичаме да редим пъзели; обичаме да шием гоблени; обичаме да творим и да се вихрим в кухнята;"

т.е. най-малко три общи интереса от изброените, а не всички.

# 474
  • София
.... а готвя колкото да не умрем от глад.  Simple Smile
Mr. Green
+1

# 475
  • Benelux / Varna
Ами да, нали трябва да има и такива за заблуда  Wink Да ви човъркат : Аз ли съм или не съм  newsm78

Но ако си мислите, че добре познавам другарчето си и имайки заедно толкова много общи интереси, ми е лесно да избера подаръка,,,,лъжете се: иска ми се ако мога да я изненадам с всичко, което знам, че ще й хареса! Hug

# 476
  • на североизток от Рая
 Аз съм тук, мили мои момичета, но днес като се върнах, просто надникнах, видях, че сте писали много, прочетох всичко, порадвах се, Мижжж - благодаря, че си винаги тук, когато имам нужда!  Hug Дано да има нещо под детелинките като ги изтриеш утре. Е, то ще има, но дано да си заслужава.  Grinning Но най-вече да си здрава и да посрещаш много рождени дни!

Получих известие от пощата днес следобед. Предполагам, че е от Лофчето. Днес реших, че няма смисъл да ходя до пощата, не предположих, че може да е  пристигнала пратката, но утре ще отида след работа. Лофче, ще пиша утре.  Hug

Късно снощи прочетох какво писа Авлига и като си легнах, дълго си мислех за нея. Просто ми стана много тежко, не знам защо се случва на хора, които искат да работят и искат да дадат на децата си най-доброто, да имат такива препъни камъни по пътя си. Някак е несправедливо. Но нали от всяка трудност в живота трябва да извличаме поука, та, Авлига, дано да можеш да направиш това и да излезете по-скоро от този омагьосан кръг, в който се въртите толкова много време.  Hug

Зори, опитвам се да се разпозная в жокерите ти, обаче има нещо, дето никак не се връзва с мен.  Thinking Не умея да шия гоблени.  Blush Искам, но не мога. И си мисля, че ако някой вземе да ме учи, аз като не разбера, ще рева.  Joy Така правех навремето с всичко, като не мога - рев, рев.  Mr. Green После обръгнах и станах инат и всичко учех напук на себе си. Като магаре на мост съм.

Камиче, какво прочетох? Среща? С мен??? Това ще е манна небесна.  Praynig

Евилан, интересна и мъдра жена си ти. Пишеш достатъчно редовно, освен това си съвсем отскоро тук, но сякаш те познавам отдавна. Успя да се впишеш, направи го елегантно и ненатрапчиво. Обичам жени като теб, нищо, че правиш неща, дето `не подхождали на твоята възраст`. Каква възраст? Какви неща?  Rolling Eyes Щото и аз за моята възраст правя едни нещаааа.  ooooh!  Whistling

Нещо попрекалих с писането, но още малко си отпускам.

Скарамуш, приятно странстване, после чакам репортажа ти. Още помня снимките, които ни предостави след предишната екскурзия.  Hug

Ели
, ще чакам още един отзив за Кучешките разкази и ако не си струва книгата, няма да я купувам /е, може да я получа, нали я пожелах/, а ще те помоля да ми я пратиш за прочит след време.  Hug Слънчогледите ми хареса, но то това не  е подходяща дума. Очарова ме, по някакъв странен начин. Даже се чувствах, че съм недорасла за такава литература, ама ето, причинявам си и такива книги - сериозни, изискващи мисъл и концентрация.

Хубави маникюри!  Heart Eyes

Гигич, гушкай Виктор!  Hug Моят малък мъж е със запушен нос, гърлото ми не е наред, но сега яде бирени фъстъци. Обожава ги, не може да издържи като види, че има. Казах му, че хремата минава за седем дни, преди малко вика, че му остават още три дни наказание.  Joy Дано да мине, дано!

Стелко, Точи, честит празник ако празнуваш днес! Не губи чара си, прекраснице! Heart Eyes

Прегръщам ви  и се чудя дали ще се включа пак. Много пиша, сигурно не всеки ме чете.  Laughing

# 477
Кали , не се притеснявай , може да дойдем и да опустошим всичко , което си сготвила  Laughing  Не се сърди на мъжо , нищо кой знае какво не е станало , така за нас ще има повече за ядене  Laughing   Hug

Зори , да не съм отново аз твоето другарче , пъзели обичам , гоблени нашивам , цветя гледам , е виж за готвенето няма се разберем  Laughing

Момичета по коя тв ще дават мача ? Някоя от вас знае ли ?  newsm78 Смятам да го зяпам ако го изнамеря

# 478
Нарче бтв екшън ... пуснахме го на 3мин. и вече е 1:0 за лудогорец Shocked

Редактирам се докато публикувам е 1:1  ...

# 479
Нарче бтв екшън ... пуснахме го на 3мин. и вече е 1:0 за лудогорец Shocked

И аз видях двата гола , изнамерих мача точно на гола като вкарахме на Ливърпул , ама бързо ни догониха и те  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт