Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 757
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
Юхуууу тук съм  wavey

Мери , наздраве  cheers Wine Glass   Ходих у мамини , пийнах бяло винце (20мл) със луканка и оплетох краката , не ми понася алкохола , ама таз луканка , без винце не върви  Joy  Сега се стоплих и така ми се спинка  smile3507  Ще постоя да ви погледкам , пък ако много ме завика леглото може и с моите посестрими да си легна след малко (кокошките).

# 346
Ах, да smile3555

Камиче мое първо другарче (всъщност аз ти бях другарче, както и да е) честито за номинацията! И така както не очакваш, току виж и си спечелила Wink Стискам палци!

# 347
  • София
Камиче, браво!  bowuu Стискам палци да спечели твоя преввод  Party  Hug

# 348
Мери , наздраве  cheers Wine Glass   Ходих у мамини , пийнах бяло винце (20мл) със луканка и оплетох краката , не ми понася алкохола , ама таз луканка , без винце не върви  Joy  Сега се стоплих и така ми се спинка  smile3507  Ще постоя да ви погледкам , пък ако много ме завика леглото може и с моите посестрими да си легна след малко (кокошките).
Посестрими  Joy Joy Joy
Поради същата причина и аз не пия алкохол  Laughing
Последния път беше текила със систъра у дома... е, няма такава забава. Няма и да повторя въпросния вид алкохол  Embarassed Laughing

# 349
Колко много сте писали!!! ooooh!
Успях да прочета всичко,обаче!  Mr. Green Подкрепям Мижжжка,Милето,Кали,Нели.Мога да разбера Девичка,мога да разбера Сливчето. Разбирам и Лита. За нея мисля,че е една много фина дама. Не бих искала да спре да пише и играе. Не разбирам обаче Ябълка-дето се казва разбуни духовете и не се появи повече.... Thinking
И не мисля,че правилата трябва да се преразглеждат,те са  много ясни и изпълними за всеки,който има желание да участва и уважава останалите. И най-вече Нели-дори не искам да си помисля какъв ангажимент е това!А тя не е свободна жена.
А иначе бих казала,че няма случайни срещи . Всяка среща с хора е или изпитание ,или наказание,или подарък. За мен срещата с вас е подарък!  Hug
Мериии,днес съм доста по-добре,благодарение на чайчето. Тази вечер-пак.  Wink
Камиче,честита номинация! Това вече е успех ! Желая ти още много такива и по-големи!   bouquet

# 350
Много се радвам, Нези  Hug
Става много ароматно, ако си го свариш и с карамфил, но у дома нещо не го харесват и го забравих и аз Grinning

# 351
  • София
Камичеееее, честита номинация, мила!!!   bouquet
Стискам палци да спечелиш!  Peace
Няма да крия, че със "Слепоглед" не успяхме да се разберем  Blush т.е. аз нищо не разбрах от него, той от мен дали разбра нещо - не знам  Thinking
Големи очаквания имах от тази книга ,но това чудо не се чете  ooooh! Или поне не от хора с моя (очевидно скромен) умствен багаж  Embarassed
Трудно ли я преведе? Колко време ти отне?
Свалям шапка пред труда на преводачите! Малко хора знаят за какъв труд става въпрос!

Нези, точно това си мислех във връзка с дискусията и не само  Wink
Всяка една среща - независимо дали реална или виртуална - ни учи на нещо.
Най-малкото по-добре опознаваме себе си  Simple Smile

# 352
  • Пловдив
камиче, честито и недей така, след като си номинирана се явяваш като победите /след като си стигнала до там/, а и не се знае може и да си първа   bouquet Hug

# 353
Камиче, ще спечелиш, с теб сме Hug
Поздравявам те за номинацията ти  bouquet

Лита, остани за играта, не се отказвай Hug

Кво друго newsm78, не се сещам, отивам да разпускам Whistling

Мариетко, аз се чудя откъде ми мирише на любимата комбинация портокал-шоколад, а то от вас, нЪл си ми наблизо Grinning

# 354
Гигова, днес гледах в ЛиДЛ за твоя любим шоколад, ама нямаше Grinning

Другарче, кажи коя книжка искаш, че ми е трудно да избера  Confused Grinning

# 355
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug
Аз няма да се изказвам по темата, нямам право, най-вече в тази игра. Не спазих условията, а това е крайно нетипично за мен. Ще напиша само, че сте безобразно прави за правилата, че те трябва да се спазват от всички, затова са такива  Blush Blush Blush
Аз също не съм от редовните, които пишат всеки ден, но пък чета упорито всичко. Много се кефя на всички, толкова е приятно и готино тук  Hug
Камиче, мое другарче от първата ми игра, през май - поздравления за номинацията   bouquet Стискам палци да победиш, защото го заслужаваш  Heart Eyes
Нези, радвам се, че си по-добре от вчера, продължавай с джинджифила - явно има огромна полза.
Дано котка не ми мине път, но в събота съм на линия де ..

# 356
  • USA, Steak State
Ако ви кажа какво си хапвам и му се радвам ще падете- шпеков салам.  Mr. Green

Аз с моите лудите две как не ходя перманентно пияна не знам. Едва дочаквам 6 вечерта да си сипя една чаша вино. Онзи ден си купих страхотна запушалка за винени бутилчици. Ще покажа ако на някого му е интересно да не се натрапвам, че май и без това все пиша за някакви неща дето не са на дневен ред и отегчавам.  Hug

# 357
Гигова, днес гледах в ЛиДЛ за твоя любим шоколад, ама нямаше Grinning

Другарче, кажи коя книжка искаш, че ми е трудно да избера  Confused Grinning
Мислиш че не знам че го няма ли и не съм го търсила Crossing Arms ooooh! Laughing Иначе се радвам че си се сетила за мен, дан би да съм ти аз другарче и да си търсила любимият ми шоколад Crazy
Иначе за книжката, която вземеш Laughing

Тоя път този списък си го изсмуках от пръстите, ей тъй май не беше каквото много исках, нямах време ли, нещо друго исках, а пък нахвърлях тези, обърках се и аз ooooh! Laughing Ама нищо де и тез ги искам, но и други искам, абе  Rolling Eyes, не ми обръщайте внимание, от упойката е Mr. Green

Мария Ч. Heart Eyes Hug

Паче, пиши, никого не оттегчаваш Hug
Аз искам да видя запушалката, щото и аз имам нужда от такава Peace

# 358
Гигова, тц, не си ти моето другарче  Hug Ама пък знае ли човек  Laughing Ако си правила туршийка, може и да си в кюпа за възможните другарчета  Crazy

# 359
Гигова, тц, не си ти моето другарче  Hug Ама пък знае ли човек  Laughing Ако си правила туршийка, може и да си в кюпа за възможните другарчета  Crazy
Кво приказваш, аз повлякох крак ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт