Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 757
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
  • USA, Steak State

Аз искам да видя запушалката, щото и аз имам нужда от такава Peace

Другарче на Гигич, чу ли????  Mr. Green

Скрит текст:

# 361
Паяче, чудна е! Аз много харесвам всякакви аксесоари за вино, както и вино де между другото  Laughing

Срам не срам ще кажа, че "Слепоглед" ме зяпа от рафта (този за книги, които ще прочета скоро) от миналото лято  Embarassed

# 362
  • USA, Steak State
Половинката преди няколко седмици ми купи електрическа отварачка за вино.

Скрит текст:

Давам идея ако се чудите какво да подарите на половинките за празниците. Честно казано аз много се чудя какво да му взема, по принцип избора на мъжки подарък винаги ме е затруднявал.

Като сме зачекнали гроздовата тема... В спорове съм с една приятелка, която пие много.. вино. Simple Smile
Та... тя получи за миналата Коледа от съпруга си aerator
Скрит текст:
И целта му е да вкара въздух във виното и така виното било по-вкусно. За мен на вкус разлика няма, само дето се мъчи допълнително. Освен това знам от винари, че въздухът не е хубав за виното, развалял го. Вие на какво мнение сте?

# 363
  • ГОре на черешата...
Алоооооу, вижтя сега кво, остават ми има-няма 18 часа да реша какви да си направя ноктетата, пък вие ни една снимка не показахте пък. Я марш да се фотнете smile3513.

Мариетко, аз се чудя откъде ми мирише на любимата комбинация портокал-шоколад, а то от вас, нЪл си ми наблизо Grinning

Айде, нали съм добричка, черпя:
Скрит текст:

Най-вече да си вземе другарчето ми, защото още не е правило кекса  newsm53 smile3534 smile3533:

Камиче, честито, стискам палци да спечелиш, заслужаваш наградата Peace!
Лита, остани за играта, сигурна съм, че ще ти донесе приятни емоции.
А иначе за мен няма какво да се преразглеждат правилата - съвсем ясни са си.

Направихме един тур из магазините и резултатът е - ще поръчвам елха директно от фирмата-производител - 40-50 лв отгоре, при това смятайки с доставката, няма да дам на търговците Crossing Arms. Решихме да купим хубава изкуствена елха и само клончета от нашите борове заради аромата да слагаме - отрязана не искаме, мъртва, а в контейнери като купим ги държим на терасата, не можем да им се радваме, после гората на село расте ooooh!...та така, открих съвсем случайно български производител с разкошни елхи и ще си решим проблема за години напред...вие какви елхи купувате?

П.П.Ей, изтървани значи, не мога да публикувам от вас smile3516...

П.П.П. А пУснете ме бре  smile3511

# 364
  • USA, Steak State
Търсиш моделче или цвят? Празничен маникюр ли искаш- тематичен? Казвай и веднага ще те затрупам със снимки.  Mr. Green

# 365
Ехо, как сте? Винце, мезе, туршийка!

Миж ме заинтригува с това, че туршията е вредна. Миж, би ли казала защо, ако ти се пише, разбира се. Цял ден си мисля за това. Сетих се за една състудентка, която казваше, че и компотите, дето ги слагаме за зимата, също са вредни.

И аз като Лита не пиша много за себе си, тук в темата. Но винаги много, много съм се радвала на играта ни, надявам се да се усеща през екрана. Ако другарче се чудиш какво да ми подариш и си мислиш, че съм някоя тайнствена персона, нищо подобно. На всичко ще се зарадвам, щом е избрано за мен. И за книгата не се чуди. Жестът е важен.

Оставям ви, че очите ми трябва да си почиват.  Hug Hug Hug

Честита номинация на Камиче! Успех и от мен, макар че и това си е огромен успех!  Hug

Ей, не мога да си публикувам поста, бре! Много пишете!

# 366
Аз от много години си карам с една изкуствена, светеща, въртяща се, не много голяма, ама пък много красива. Още като я видях на една витрина тогава и знаех, че е моята елхичка. Донесох си я тук и продължавам да ѝ се радвам  Heart Eyes

# 367
Айде, нали съм добричка, черпя:
Скрит текст:

Най-вече да си вземе другарчето ми, защото още не е правило кекса  newsm53 smile3534 smile3533:
Flutter

И ние у дома сме с изкуствена елха от доста години насам. Голям тормоз е да чистим след естествените бодличките по килима... ауууу,  няма такава играчка  ooooh!

# 368
  • ГОре на черешата...
Паяче, и аз незнам Rolling Eyes, ноктите ми в момента са ужасно къси, нищичко почти не се подава, чупят се, но ще ги направя пак с гел, поне да минат празниците и ако продължи това ще спра и ще купя това, което ми препоръчаха момичетата снощи/нали изкуфявам - забравих как се казва, та ще се връщам да го диря ooooh!.../. Нещо, което ще отива на такива къси нокти - червено и черно предложи Деси...

# 369
  • USA, Steak State
Микросел 2000 се казва заздравителя.

Скрит текст:

От години използваме изкуствена елха и тази година за първи път ще сложим истинска. Подът е дървен и проблема с игличките не ме притеснява.

# 370
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Паяче, записвам го и си копвам снимките - ще си оставя първия модел за Коледа.

# 371
  • София
Елинка, за туршиите ето накратко тук и тук
Другото ми съображение, поради което ограничавам консумацията на туршии е , че йога /преди време доста се увличах по йога практики/ не препоръчва консумацията на ферментирали храни. Т.е. още преди хилядолетия хората са установили, кое е вредно, а ние сега откриваме топлата вода  Simple Smile

За компотите също знам, че са вредни, но само за тези от костилкови плодове - череши, вишни и др. След време костилката в компота започва да отделя някакво канцерогенно вещество /убий ме обаче не помня как се казваше  Rolling Eyes/. За тези, които са от почистени от костилките плодове - кайсии, праскови и т.н. мисля че няма опасност.

П.П. Намерих какво отделят старите /над 1г./ компоти от костилкови плодове - цианова киселина.
Може да предизвика отравяне. Особено опасно е за малките деца.
Ето повече тук

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 22:00 от mijjjka

# 372
  • Benelux / Varna
Здравейте девойки,

Нелко, ти пък де се сложи и на теб да пращам за Коледа!!! hahaha Joy, не че нямам желание де, сега да не ми се разсърдиш, напротив! Амааа си имам другарче за чудо и приказ и не си го заменям! Айде от мен да мине, може да ми се откъсне една картичка от сърцето и за твоето сърчице!  Hug

Камиче, забравих да те поздравя за номинацията! Сама по себе си тя си е вече успех! Браво за положения труд!

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 23:50 от zornitsa

# 373
  • Пловдив
mari_eta , не съм аз твоето другарче /правих кекса/  Wink - благодаря за жокера  bowuu

Ето ти идеи за нокти /всички могат да се приложат на абсолютно къси нокти/
Скрит текст:

zornitsa, не се притеснявай, щом си се чула и с лекарката  Peace

# 374
Привеееет!

Ох да си помрънкам днес какъв студ беше по нашенско  Cry И се наложи почти цял ден да излизам навън, а вятърът  ooooh! Почти бях отлетяла по посока Наричка, кокошчице моя любима  Heart Eyes Наздраве бай дъ уей. Аз бяло вино мога да пия доста повече от 20мл  Mr. Green За текилата няма да ви разправям истории, че мЪ и срам  Embarassed Вече съм на цели 22 и се надявам да ми е дошъл акъла и да нямам повече истории с нея  Mr. Green

ОООООООООООО АААААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ  smile3521  Hug
Дай линк на тези елхи Мариетко  Praynig

Да пиша и по темата днес (цял ден ви четох на крак, но имахме много работа и нямаше как да пиша Sad). Лита остани в играта, но поне минавай от тук за поздрав. Не е нужно да споделяш лични неща, просто нещо свързано с играта. Предната игра чаках близо седмица да дойдеш да споделиш за подаръка от мен  Sad Викам изгуби ли се, адреса ли обърках, какво стана  newsm78 А гледах, че минаваш през други теми, само в нашата не  Thinking Ела, поздрави, кажи една-две приказки и толкова  Wink Така като те няма изобщо и идваш само да пуснеш списък и да покажеш подарък е малко телеграфично. А с Ябълка наистина какво стана? Дойде пусна списък и край. Чака съобщение от Нелка за другарче с адрес? Съжалявам, че така стана, дано да успее за другата игра. И да е маааалко по-редовна  Peace  Hug

Слагам КРАЙ по въпроса! Има правила и който иска ще ги спазва  Peace  Hug

Паяче много интересни неща показваш, а аз трупам в кошницата в амазон-а и се чудя дали куфарите на ММ ще стигнат да съберат идиотиите ми  Crazy За виното съм пас. Обичам вино, пия най-различни от цял свят, но чисто любителски. Ходила съм само един път на дегустация и то това лято  Blush

Мери вземи ми, която книга решиш. А може ли да подскажеш коя ще е, че искам да се възползвам от Хермес-кото намаление  Mr. Green

Камиче честито!!! Очаквам новини в четвъртък. Поклон за труда ти. Аз съм доста добре с английския и ми е зор като чета, какво остава за превод на книга  ooooh!   bouquet

Зори идвам да те бия  newsm66 Отиди и ги прегледай! Да не те замъкна аз на преглед като си дойдеш по НГ. И няма да се измъкнеш с това, че си ми другарче  Hug Heart Eyes

Всички прегръщам ви. Много неща ми отлетяха от главицата. Извинявам сЪ Blush

Лека, че утре ваш'та леля пак е на къра. Дано няма вятър Praynig
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт