Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 749
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Зори, ама защо правиш такива неща.... последното нещо, което някой може да направи, когато получи някакви резултати, е да погледне в интернет. Те едва ли не те убиват  Laughing не го прави никога повече! Щом лекарката е казала да не се притесняваш, значи не го мисли!  Hug

Ето и от мен няколко ноктета  Laughing Ако някой си припознае ноктите, да не се учудва, може и от тук да съм си ги запаметила  Laughing
Скрит текст:

Хммм, Точ....  newsm78

Само да погледна списъците и ще пусне още един жокер, че да не е много очеизваден  Laughing

Едит: Другарчето ми няма книжка от изд. Хермес в списъка си  Mr. Green
Спирам да давам жокери, че госпожа Калинкова-класната ще ме изгони  Blush  Naughty

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 22:24 от Merry.

# 376
  • На планетата Земя
Зори, Камиче  Hug  Hug  Hug

Утре ще пиша по-подробно, че съм гроги - сготвено, изядено, почистено, нос издухан (някяква хрема я започна малката) , заек почистен .... но пък имаме нова толетна чиния -дървена и мнооого красива. Отивам да я цапам и после момиченцето ме зове.

Лека!

# 377
  • Пловдив
Оф  ooooh! одеве седнах да пиша за елхата и не написах   Laughing
от години съм с една изкуствена, около 120-130см. доволна съм, а и аз я кича като за последно та не се виждат много клонките  Mr. Green

Аз също обичам бяло вино и с дружките пия повече от 20мл., с моя не ми върви да пия, защото не пие алкохол, пък сама ми е скучно...но виж лятото не се сдържам и сама си пия бира, а някой път долу с работниците пийваме и така не ми е скучно. Общо взето май пия всякакъв алкохол почти  Embarassed като сме на домашно му пия ракия, лятото пия мента/джин с тоник. Като ходим на бар пия уиски...ужас някой, ако не ме познава ще си каже *бати алкохоличката.

# 378
  • София
Хах, Мери, последните нокти са мои  Grinning.
Аз днес забравих да снимам, както бях обещала вчера, сори  Embarassed.

# 379
Хах, Мери, последните нокти са мои  Grinning.
Аз днес забравих да снимам, както бях обещала вчера, сори  Embarassed.
Точно за тях си мислех, че са на момиче от темата, ама не знаех на кого точно  Grinning
Нищо, ще покажеш в събота  Crazy

# 380
  • ГОре на черешата...
Точ, ти какво си размяташ русата косица навън, а, шЪ измръзнеш с тоз вашия вятър...ей от тук ще поръчам елха,тази:
Скрит текст:

Мерсаж за снимките на ноктетата, тези червено-черните много ми харесват, ама никога не съм била с черен лак, не знам дали ще се престраша Rolling Eyes...

Значи сега който иска да ми е другарче - няма да прави кекса hahaha. За компенсация мога да му метна един в кашончето Mr. Green.

Зори, душицо, ще пиша ей сега във ФБ Hug.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 22:36 от mari_eta

# 381
  • на североизток от Рая
 Оооо, я да се изчеткам сега. Уж одъртях, ама паметта ми е свежа, значи.  Laughing Сред всички показани нокти, познах тези на Венка, моето другарче. Вени, Вени, смятай как са ме впечатлили. Толкова са нежни!  Heart Eyes

Зори
,  Hug, радвам се, че си тук! И приемам картички.  bowuu

Точ, ако те духа вятърът утре, да те духне 90 км насам, към моето село.  Joy Ще те прибера, ще ти дам подаръка и ще те върна у ваше село.  Heart Eyes

Кали,  Heart Eyes!!! Не ми стигат думите, а и не идват, когато ми трябват.  Wink

Напускам Сладкарничката. Лека нощ!  Hug

# 382
  • Сред лисици
  tiptoe
Добър вечер, прекрасни момичета!
Голямо четене беше, докато изчета всичко, което сте изписали и реших, че няма как да не се появя точно сега - тъкмо след дискусията за правилата на играта и за това точно колко често е добре да се пише в темата  Mr. Green. Е, аз и без това не участвам този път, но какво да правя като много ви харесвам и не мога да ви изгубя току така.
Разбирам и приемам  гледната точка на всички изказали се относно реалното присъствие в темата на всеки участник в играта, но и аз някак си не искам да има обидени, огорчени по един или друг начин...Толкова сме различни и това е хубаво... Пък и Лита беше мое другарче в една от игрите и съм пристрастна...Нека не се отказва!
Не знам защо се обаждам сега, като не съм в играта, малко като кръпка се вметнах, но няма да ми се сърдите Hug
И аз честитя на Камиче номинацията! Браво!!!
И какви поети избуяха в темата....Страхотни сте! Разсмивате ме понякога, а повярвайте напоследък това не е лесно начинание.
Много красиви ноктета, Паяче. И толкова тематични!
Ще ми се смеете, но никога не съм имала лак на ноктите на ръцете, даже и най-обикновен, пък какво остава за такива красоти. Но може би някой ден...При настоящата ми работа това не е и възможно. Въпреки ръкавиците, които нося често и кремовете с които ги заливам, ръцете ми са съсипани - не само ноктите, а въобще. Ръце на селска перачка - ей това представляват Mr. Green. Все така ходя с неудоволствие на работа и се надявам ММ най-сетне да се застои някъде, че да потърся нещо по-добро и за себе си. Невероятно е до каква степен не му провървя с работодатели, от както се върна в България. Направо като вуду магия взе да ми изглежда  Twisted Evil  Rolling Eyes. Но сега  Praynig - май има някаква надежда да е попаднал на правилното място - и като коректност, и като заплащане. Ще се разбере скоро. Мисля, че даже няма да мога и да се зарадвам както трябва ако нещата потръгнат - затъпяла съм от умора. До някакво безразличие ме е докарал стресът. Но ще се окопитя - скоро, скоро. Дали ако обръщам по някоя ракийка вечер няма да се случи по-бързо този процес  Thinking
Тъкмо да публикувам и гледам още 10 нови отговора Shocked. Чела-недочела публикувам, че иначе изобщо няма да го направя.
Зори Hug Hug Hug!
И на всички лека нощ!

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 23:52 от Авлига

# 383
Точ, ако те духа вятърът утре, да те духне 90 км насам, към моето село.  Joy Ще те прибера, ще ти дам подаръка и ще те върна у ваше село.  Heart Eyes
Днес беше северен та бях тръгнала на юг при кокошчицата Heart Eyes Ако утре е източен - първо при теб ще спра  Heart Eyes Hug

# 384
  • Пловдив
mari_eta , какво има да се престрашаваш - лак е това и не е скъпа финансова инвестиция /като нова пералня примерна/  Mr. Green като не ти допаден, ще го махнеш след някой и друг ден  Wink сигурна съм, че в началото ще ти е странно, но в последствие ще ти допадне  Peace

# 385
  • ГОре на черешата...
О, Авлига, мъчно ми става от думите ти Cry...още е толкова ярък у мен споменът за лятната ни среща, за това крехко, мъничко усмихнато птиче, което се гушеше до мен Heart Eyes...да можех сега да те прегърна и да отнема поне малко от горчивината на сърцето ти Hug...силно вярвам, че скоро нещата при теб ще се подобрят Peace!

Ауу, Дес, ни мой пак нова пералня, тази не съм изплатила още Crazy...

# 386
Ха, и аз познах ноктите на Вени Grinning
Харесват ми всякакви маникюри и лакове, на на моите нокти най харесвам френски маникюр, а след него всичките нюанси на червено и само такива ги нося.

Зори не се притеснявай излишно Hug И си обърни повече внимание!

Авлига spoko Много ме натъжава цялата тази ваша одисея, дано скоро ТМ намери подходящата работа, за да се избавиш от тази стресна ситуация Praynig

Нели НЕ ти ще подаряваш на Точица, а тя на теб Wink

Ние имаме от 5 години изкуствена елха, 1,80м. висока. Хубава е, но украсата взе да ми омръзва. Като малка в нас винаги имахме истинска, татко сам я донасяше от планината. Вярно после цял месец събираш иглички,но ухаеше страхотно и именно този мирис, съчетан с портокали и канела ми носят коледно настроение Heart Eyes

Айде пожелавам ви приятни сънища Hug
Скрит текст:
а аз отивам да си легна с децата. ММ ме издразни и сега вместо да пускаме пералня, настаних децата на спалнята, а на него подхвърлих завивки на дивана - многознайкото такъв! да я кара на ръчно пране Crossing Arms

# 387
Авлига миличка  Hug hug

Кости ама ти твърдо държиш на това
Нели НЕ ти ще подаряваш на Точица, а тя на теб Wink
Не пускай тото!  Peace Hug

# 388
Е, твърдо, твърдо, колко да е твърдо Laughing Това ми подсказва интуицита, а тя винаги ме подвежда tooth

Другарче обичаш ли шоколад с лимонов привкус? Любимите ми шоколади са пуснали такъв едишън и се чудя дали да не ти пратя да опиташ Thinking
Айде лека! Този път наистина!

# 389
  • Benelux / Varna
Авлига   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт