Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 730
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Да, Вени харесва ми много Хамелеонът обаче бавно го чета  щото го чета в офиса на компа, а пък не винаги имам време, работата ми пречи Simple Smile

Мижик, да, изтрии си писанията!

# 436
  • в огледалото на живота
Слив,ужасно е това което прочетох...
Ще кажа само едно:''Един мъж посегне ли веднъж на жена и няма последен път... Sick''
Всеки сам си преценява живота  Peace

Вени,хубав лак,ама и хубаво стискаш джанъм,нищо ,че с една ръка.... hahaha

Авлига,силно те прегръщам и вярвам,че нещата ще се оправят във времето.Минала съм по твоя път и те разбирам прекрасно  Hug
Не унивай!Винаги има надежда и светлина в тъмния тунел!

Мижи,а честито предварително за утрешния ден   bouquet
Браво на нашето момиче!
Ти ,такова,нали утре е повода за черпене....да не би да съм разбрала погрешно.... Blush

Аз почти съм готова с подаръчетата към другарчето.Днес купих още нещо мъничко..... Heart Eyes
Книжката е у дома,картичката също.Обмислям какво сладко да добавя/то другарчето ми подсказа вече какво обича  Heart Eyes/
В понеделник ще опаковам и ще пращам  Peace
Стига ви толкоз жокер... Grinning
Хайде до скоро пак  Hug

# 437
  • USA, Steak State
Добро утро от мен!

Точито да не е именячка? Я бързо да си казва!  Hug

Имах ужасна нощ. От мързел си изпих хапченцето без вода и си легнах, събудих се с ужасно парене в началото на стомаха. Беше ужасно, пих вода, но свършен факт. Едва заспах, а като заспах едни кошмари... Още ми пари в стомаха и се надявам да се отмие до няколко часа, че не знам.

На другарченцето подаръчетата ще летят в събота живот и здраве, а книжлето смятам по- близо до Коледа да поръчам. Да речем около 17-18. Ще го помоля само да прояви търпение за подаръчетата, че не знам кога и как ще пристигнат в БГ. Sad

# 438
 Вени, относно Хамелеонът си мисля нещо,дано не познавам Simple Smile, по точно за убиецът, но ще споделя по нататък...

# 439
  • София
Гиговче, сега се напъвам и не мога да се сетя кой е убиецът. Аз съм така с 99% от книгите и филмите. Чета и после от главата ми изчезва огромна част от информацията  ooooh!.

# 440
  • София
Е, че то всички сме така - хардът ни има нужда от дефрагментация  Laughing

# 441
  • София
Мижи, ама моят се дефрагментира буквално три минути след затваряне на последната страница  hahaha.
Даже сега се чудя как изобщо съм се изучила - и средно, че и вишУ!

# 442
Мижи, ама моят се дефрагментира буквално три минути след затваряне на последната страница  hahaha.
Даже сега се чудя как изобщо съм се изучила - и средно, че и вишУ!
Joy Joy Joy
Това като - чета го и все едно аз съм го писала...... после какво беше?  Joy Embarassed

Хмммм, Дев......  Laughing

В МБ са качили втората книга от четирилогията на Сафончо  Laughing свалям аз, ама Га шА чета, не знам  ooooh!

# 443
Успокоихте ме с това за забравянето на сюжета , наистина забравям чела ли съм дадена книга или за какво става въпрос в нея . Даже съм се чудила понякога защо чета след като ги забравям на втория -третия - петия месец  Embarassed

# 444
  • На планетата Земя
Най-добре да спрем да четем  Joy

Дев, готова съм да си получа подаръчето, милейди!  Flutter Wink  Laughing

Ние имаме за събота резервациЙ  Mr. Green на мое име (който не ми го знае, да ме пита) . Дори им отидох на крак, че имах посещение в НАПа, поискаха ми карапо милите, че билиЙ сме много персониЙ.

# 445
  • USA, Steak State
Мери, коя четирология?

# 446
Мери, коя четирология?
Гробището на забравените книги - Сянката на вятъра и Играта на ангела ги има в МБ вече.

# 447
  • София
Най-добре да спрем да четем

Какви са тези скверни писания у темата???  Shocked
Я да прикадя малко  bishop

Миле, как така капаро? Тия откачиха!
Ако си дала пари, да кажеш да си ги поделим.

Миж, честито ти подаръче от Нели!
Браво на нея, че така те е зарадвала!
И да знаеш, че много ще ми липсваш в събота.

И аз съм от забравящите  doh
Нещо трябва да ме е впечатлило супер-много, за да ми остане трайно в мозъка (като "Стръв" например). Хамелеонът спада в графата книги "Нищо не помня, но знам, че страшно ми хареса".

Каталясах днес.
Печено пиле, картофено пюре, баница (пече се в момента), отметната работа и за Работата (нищо, че бях почивка  Crossing Arms), напазарувано, детето прибрано и тепърва ще доглаждам прането  ooooh!
Почивен ден... дрънци  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 448
  • USA, Steak State
Ааа добре, чела съм ги. Simple Smile

# 449
ДВ момичета.Завиждам,че в събота ще отразите едно  Хепи,а варненската група ,нещо много несериозна и неорганизирана.Тази седмица съм с много интересен лакиШ,
https://www.dropbox.com/s/gm49bdz183yms08/20141124_103347.jpg?dl=0

Общи условия

Активация на акаунт