Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 732
  • 717
  •   1
Отговори
# 420
  • На планетата Земя
Чудни! Това май го знам - един такъв дългок цвят с отблясъци вътре, много е елегантно!

Аз от два дни съм с кафяв пясък на Перфект, отива на всичко. Особено на късите ми нокти.

Кали, виждам те, не се мотай!  Mr. Green

# 421
  • София
 smile3502

Чистя бе! Току що измих чиниите  Whistling

# 422
Камичето май има вероятност да отпадне за срещата, може би ще се наредят плановете и ще ходя да се виждам с Нелче Hug , което си е друг вид среща. Ще разберем в петък.
Извинявам се за екзистенциалната несигурност #Crazy, ама...

# 423
  • София
Камиче, голямо честито и от мен за номинацията!   bouquet Надявам се да спечелиш, но дори и наградата да отиде при друг, самата номинация си е признание за свършената работа, което е супер само по себе си!  Hug Съгласна съм с Мижжжка, че е невероятен труд превода!

Сливче, ех, жалко, че няма да идваш в събота.  Hug А за другата история - нямам думи, пази Боже...  Praynig

Миленце, много ми стана приятно, че ти е така приповдигнато настроението.  Hug

Венка, като ти видях лака, дори и мен (дето по принцип не си падам по това) ме обзе желание да си направя маникюр... Супер е!  Peace

Прегръдки на всички! Hug

# 424
  • София
Искам специално да благодаря на Нели за милия жест, с който ме изненада толкова приятно и напълно неочаквано!!!  Grinning
То е за утрешния ден, но нашите родни пощи работят със скоростта на светлината  Mr. Green
Нищо, шоколада може да си го хапна още днес, но билетчето ще изтрия утре! И ако спечеля......  newsm18 Знаете си - за всяка ще има кошница с книги и лакомства!  Hug
Нели, невероятна си!!!  Heart Eyes Но ти си го знаеш  Grinning

Скрит текст:

И текстът вътре, разбира се с бухалче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 425
Аууу, тъкмо викам пристигнал първия подарък вече. Нямам търпение да видя кой ще е първият зарадван   Gift

Миж, честита ти изненада Grinning Не обичам бял шоколад, ама хвърлих оЧо на твоя  Laughing

Вени, видях ти лака  Heart Eyes една колежка от курса по английски има същия, но е черен, в първия момент помислих, че е същия и е под прикритие  Joy Не съм попадала на такъв из козметичните магазини  Thinking Grinning

Всички тъжни личица да се усмихнат!  Hug

Само още някой да е посмял да се изниже от срещата в събота!  Naughty
Скрит текст:
Laughing

# 426
  • София
Издателство Фют пък какво търси на балкона?
Сега остава и г-н Гидът да дойде да ни казва какво да четем и да купуваме от него и ..... пак ще стана злата лелка   ooooh!

# 427
Ехааа, Мижче , страхотно те е изненадала Нели , толкова мил жест  Heart Eyes  Шоколада веднага ми грабна вниманието , не съм го виждала все още  , а от билетчето ти желая най - голямата награда да ти се падне.  Wink   Hug

# 428
  • София
Ооо, Миж, честито!
Не знам дали те сърбят ушите, но цял ден мисля за теб  Heart Eyes. Пъров, сутринта се засилих да ти се обаждам, но видях, че сме 26-ти. Второ - ходих до мола с идеята да купя картичка от книжарницата. Обаче видях магазина на H&M и познай  Mr. Green - имам вече като твоята жилетка, от онзи ден ми е в главата, много ми хареса! И трето - така се заплеснах в магазина, че си тръгнах доволна и забравих за картичката  ooooh!.
ПП: лакът ти е страхотен, бай дъ уей Heart Eyes.

# 429
  • София
Благодаря, Нарче! Дано ми се падне! Или да отида на "Сделка или не"  Party

.

П.П. Вени, честита жилетка! Ще останеш доволна, много е топла и практична  Hug
Мерси за лака, посвикнах с него, ама ми е много розАввв Grinning Grinning
Твоят е супер, както винаги  Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:12 от mijjjka

# 430
Чудя се как може да има толкова слаби и безхарактерни жени , да ги бият и те да стоят .  newsm78  Такъв мазохизъм не го разбирам . Тези жени не са в час определено .  ooooh!

# 431
  • София
.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:12 от mijjjka

# 432
Вени,това гелиш ли е или лакиш Sunglasses
Квото и да е, много е стилно Crazy

Миж,нямам думи и не искам да коментирам,явно има хора които търпят това и си имат някакви непонятни причини, но да не се чудим - тяхна си работа.
Това по повод колежката на Слив беше нали...тя си знае жената,но е гадно Sad
Чакай да изклинча и да почета на компа в офиса малко Хамелеонът, шшт тихо, не казвайте на никого...

# 433
  • София
Гигич, гелиш е  Laughing.
Харесва ли ти "Хамелеонът"?

# 434
  • София
Ще взема да си изтрия писанията след малко, че не искам някой да разпознае случая  Confused

Общи условия

Активация на акаунт