Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 744
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
ДСУ Mr. Green!
Ха кой ще го разгадае пръв...

Добро слънчево утро  bowuu

И тук изпече едно хубаво слънце, ама е ужасно студено. Едно от котетата дето живеят на двора се е опънало на перваза на прозореца и се напича. Обичам котки  Heart Eyes

# 406
Мариетка , да не е Добро Сладко Утро  newsm78  Hug

Лофче другарче , какво ти има , ела да те нагушам , да ти мине набързо  Hug

# 407
ДСУ Mr. Green!
Ха кой ще го разгадае пръв...

Добро Студено Утро?

От мен просто ДУ!

Ах, колко кандидат-другарчета! Затрупахте ме Laughing За всеки ще има, а за свакинка с портокал Flutter
Скарамуш защо си мислиш, че не си ми другарче, Ъ? Не ме ли искаш newsm03

Точииии къде си? Идвай да почерпиш!
Да ти е честито името и още дълги години да черпиш за него!

Ха Лофче да не би ... newsm53

Чао засега от мен и ще се опитам да досаждам по-малко днес Blush

# 408
  • София
Нямам никакви предположения за моето другарче... То май никакви жокери не е пускало?  newsm78

# 409
И аз да си кажа,че може към мен да е този въпрос-обичам шоколад с портокал,но бих пробвала и с лимон.  Wink

# 410
  • София
Книжката на моето другарче пристигна. Ще има да чете цели 490 страници.  Mr. Green

Със сигурност няма да й го подаря в събота  Mr. Green ще пращам с пощата  Simple Smile

Аз само не разбрах, в колко часа ще е сращата?  newsm78 Мястото е ясно.

# 411
Пете , да не би ти да си моето другарче ?  newsm78  Този жокер ми е малък  Laughing

# 412
  • София
Пете, в 14 часа!
Миле, ще направиш ли резервация в петък, за да не се дублираме наистина  Laughing?

# 413
  • В Балкана
Добър ден!

Камиче, честито!!   bouquet Номинацията е голям успех!
Пожелавам ти да вземеш първото място, ако не тази година, то със сигурност догодина!!  Hug

Пия вино, повече от 20 мл, даже повече от 200 мл.  Blush .. И  предпочитам бяло.

Паяче, въобще нямам идея, какво е това aerator и за първи път го виждам... но го намирам за безполезно, поне за мен. Гювеча – като „видна” готвачка да ти кажа – не се пълни до горе, поне 3-4 пръста трябва да имаш от ръба.

ШоколадЪТ го отказвам периодично. Сега съм във фаза, в която смятам, че завинаги съм го разкарала от живота си... И се надявам, че няма да близна.  Naughty ... освен ако не е над 85 % какао и с въглехидрати под 20 гр.  Laughing
Но другарчето да не се тревожи и притеснява!!  Hug  Hug

Мариет и аз кекс не съм правила... и Мери не ми е другарче, защото имам книга от „Хермес”.  Flutter

Зори, не успях да те прочета, но не се вкарвай в излишни драми!  Hug

Точ, имен ден ли празнуваш!?
Честит да ти е тогава!!   bouquet Да си жива и здрава!

Авлига, силно те гушкам!  Hug Имам някаква представа през, какво минаваш. Стисни зъби и се опитай да излезеш от ситуацията. Приеми, че това е за някакъв период от време - 2 месеца или 3, или до Великден.

Още един глас за изкуствените елхи. Най-малкото - не се секат излишно живите. Нямам против в двора да имам засадени и да си украсявам и тях.. И без това съм си харесала една къща - за мен и Марс, в която има два големи бора.. Ама не стават за украса, защото са точно до оградата и пътната врата. Тя и къщата не е моя и си живеят някакви хора в нея, та не е нужно да драматизирам липсващата външна украса.  hahaha А това не ми пречи да си я наричам "нашата къща".  Joy  Joy

За срещата в събота – идвам. Мерри да ми носи „Горски дух”. Ако някой иска нещо, което имам – да казва.
Последно в 14:00 ч. На чие име ще е резервацията - Кали, Вени или Милето??
Очертава се да дойда навреме, даже може и да подраня.
Няма да подарявам там подаръци. Никой да не се точи!  Naughty

Така... събота е почивен ден, часът е обеден, етикета позволява ли алкохол или ще пием кафета и чай!?  Blush

По повод палците в неделя - Благодаря ви!!  Hug  Hug
Скрит текст:
Това, което трябваше да стане - стана. Понеделник също беше добър ден..
Сега всичко е в ръцете на Бог или съдбата, или Духа, кой както го разбира. Лекарите нищо повече не могат да направят. Всичко опира до това дали на някой му се живее или не, или дали си струва (превид годините) или.... И макар човекът на съзнателно ниво да се държи мисля, че на подсъзнателно се е предал.. И то от години, защото каквото говорим и мислим, това става. Времето ще покаже.. Аз разбира се искам всичко да е наред, всички да са здрави и да са у дома.. Но не мога да бъда егоист, да се "меся" и да настоявам за живот, който не е мой. А и не винаги това, което искаме е най-доброто - както за нас, така и за другите. Молби и молитви нямат смисъл, има смисъл само да се случи това, което е най-добро за човека.

# 414
  • София
Здрасти!
За жалост не ме бройте в събота.Днес пристигат бабка и дядко.Вече репетирам посрещането им.
Както може да се досетите имам и отговорник по репетицията-ММ Mr. Green
В събота ще ги водим напред-назад и няма да мога да смогна.А трябва и в НСА да се появя,защото другата колежка към проекта не може да дойде.
Скрит текст:
Снощи мъжа й я е ударил.Той е голям простак,ама това вече е върха.Днес се е обадила в дг да каже,че е болна и не може да дойде на работа.Уцелил я е в носа,но от удара й е оттекло окото.Не мога да кажа нищо.Потресена съм.Познавам го човека и още с първото ми виждане ми беше ясно какво представлява.Тя какво ще реши за съвместното им съжителство не знам.За сега само говори и разлайва кучетата.Сега я е ударил в носа,но по-натам ще й потроши нещо.Имат едно дете,нямат брак.
Камиче,много ме зарадва твоя пост.Дано всичко бъде наред и все така да твориш с любов и желание.
Авлига,прегръщам те силно и се надявам най-накрая нещата за теб и семейството да се подредят.Знам какво ти е и те подкрепям Hug

# 415
Жокер: Моето другарче няма книжки от ИК Хермес  Rolling Eyes

# 416
  • София
Такааа!
Това, което забравих да пиша вчера.
Първо, Камиче, честитя ти номинацията и съм съвсем сигурна, че скоро ще ти честитим и пъбедата  Hug

За елхите - вкъщи сме с изкуствена от много години. Украсата ни е една и съща, но на мен си ми харесва. Няма как да ми омръзне нещо, което се слага веднъж в годината  Laughing

Авлига, мъчно ми е за теб и много те разбирам  spoko
Недей да падаш духом! Не може все да е така. Ще се оправят нещата, дано да е по-скоро!
Прегръщам те силно  Hug

Така... събота е почивен ден, часът е обеден, етикета позволява ли алкохол или ще пием кафета и чай!?  Blush
То ще е обедно време, тъй че ...  Whistling Аз ще съм на суши  hahaha А резервацията май Милето ще я направи.
Много мъдрост има в скрития ти текст, въпреки че е тъжно.
Радвам се, че ще дойдеш на срещата, Рейнче  Hug

Ооо, Слив! Ужас, ужас  ooooh!
Няма какво да се коментира подобен случай... Дано тази жена да съумее да направи най-добрия избор за себе си и за детето.
Ще липсваш в събота  Sad

Днес съм почивка и трябва да овършея къщата с прахосмукачката, парцала, ютията и готварската печка. Аман  ooooh! Tired

# 417
  • На планетата Земя
Започвам да пиша, то се е видяло, пък докъдето стигна ...

Камиче, радвам се много на номинацията ти! Това си е успех, в чиято полза и да е финала!  Peace  bouquet

Рейнче, нека близките ни имат дълъг живот, да се радваме един на друг и да се обичаме. Но наистина е вярно, че не може насила. Ти давай обич и внимание, пък ...  Hug

Кости, не обичам шоколад с лимон, моля ти се!  Crazy

Скарамуш, лек път и приятни емоции! Ще чакаме после разкази в картинки!

Авлига  Hug

Елинка, как са очите днес?

Кабошарче, как е при теб сичуейшъна?

Слив, много съжалявам, че няма да се видим. Много гадно това с колежката ти. Много!

Много готини маникюри сте показали вчера. Харесах си тематична коледна идейка. И нашата елха е изкуствена от няколко години, взехме я на промоция от Карфур и сме много доволни. Втора - по-малка, имаме на тавана, пак е изкуствена. Третата е съвсем мъничка, около 50 см висока - тя е в стаята на детето.

Систър, аз ще направя резервацията за Хепи Раковски, 14 часа.
Изброявам ви:
сигурни - дано не бъркам - Петяя, Камиче, Кали, Вени, аз, Мария Ч. с приятелка, Мерри, Рейн, Петенце  Heart Eyes, Вивиан, Нези под въпрос, Мариша за 15 минути ...

Това прави 13 човека. Ще взема да запазя маса за 15 човека.

Вчера мен пък ме удари голям късмет:
Скрит текст:
Първо ми се обадиха от банката да ми кажат, че са уважили едно опспорено плащане през кредитната карта (някой от Токио се беше заиграл  Thinking) и ми възстановат сумата. А привечер във фейсбука обявиха първите печеливши в една селфи игра, в която трябваше да качим снимка от магазина с техни елфски шапки, крилца, уши и т.н. и ние печелим една светеща звезда.  Heart Eyes Как да му стане празнично и мило на човек.  Mr. Green

# 418
  • София
Снимах си ноктите.., че останах сама в офиса за малко  Mr. Green. Цвета е по-хубав в действителност.

Скрит текст:

# 419
Вени , много джиджани ноктета имаш , добре оформени , лакирани  Hug

Общи условия

Активация на акаунт