Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 689
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден, Миж  newsm59
Направо не остана какво да кажа, след всички прекрасни пожелания на момичетата  Grinning
А и ми липсва дар слово  Blush

Аз все още си ходя с мп3 плейера, играя на конзолата (и на малката, и на голямата), пък нека не ми отива на възрастта  smile3534

Днес си премених темата на телефона на снежна, сега всички иконки са посипани със сняг и отзад надничат снежни човечета  Laughing Heart Eyes
И ми е готино, стига да не ми се налага да излизат от вкъщи  Mr. Green
Днес тук стачкуват и се наспах зверски, чак ме е срам да кажа кога се събудих  Embarassed

# 526
Ехааа , Мижче , виж на колко късметлийски ден си родена и как с лекота паричките идват при теб . Браво за печалбата , следващия път ти пожелавам да са 200 000лв. Нелка определено има лека ръка  Wink

# 527
  • Benelux / Varna
Весиии, това е за теб мила,

,

Честит Рожден Ден!!!!
  bigdance2, с най- сърдечни пожелания за ЗДРАВЕ, Хармония и много поводи за усмивки! Обичай и бъди обичана! Желая ти прекрасен ден с много подаръци и изненадки! Ауууу и ако това не е късмет, браво на Нелка,, страхотно подаръче е пратила,,,,я кажи, кажи,,,коя книжка ще си избереш?

Айде днеска нов жокер от мен: моето другарче има шофъорска книжка!

Оуу чакайте щях да забравя и аз да "трактерна " побългарено от трактерен " trakteren", в значението му да ви почерпя с храна  Blush, уча , бе уча, не вися само у нета:
, моите родители имат годишнина от сватбата! Да са ми живи и здрави! Обичам си ги!

# 528
Айде днеска нов жокер от мен: моето другарче има шофъорска книжка!
Имам  Flutter Laughing

Да са ти живи и здрави мама и тати!  Hug

# 529
  • София
Зори, честита годишнина на твоите родители и от мен! Да са живи и здрави!  bouquet

... Обаче с тоя жокер... отпаднах аз... Нямам шофьорска книжка.  Embarassed

# 530
Миж забравих да ти честитя късмета от Нелка  Peace Да кажеш после коя книжка си взела Hug

А Мери и аз имам Mr. Green newsm01 Зори давай още жокери Mr. Green

Дев - почивам днес да  Whistling

# 531
  • Сред лисици
Мила Миж, честит рожден ден!
Бъди все така прекрасна, усмихната и неповторима!
Пожелавам ти цялото щастие на света и много истински вълшебства!

Зори, много здраве и любов пожелавам и на твоите родители! Да са щастливи заедно още много, много години Hug.

# 532
Уха и аз имам шофьорска книжка Simple Smile
Зори, да са живи и здрави мама и тате и да се разбират и уважават още дълги години   bouquet

# 533
Зори , да са ти живи и здрави родителите дълги години!   bouquet

Аз също  newsm01  bowuu 

# 534
Миж честита ти награда, днес 20 утре 200 и т.н  Hug

Не съм другарче и на Зори, остават още само 15 заподозрени  Mr. Green  Аз нямам книжка за кола и според ММ по-добре и да нямам  Blush Но пък имам за  afwitch

И аз ще подскажа и моето другарче има шофьорска книжка  newsm01

Другарче Нара дай адрес да ти пусна "Да чуеш ритъма на сърцето" и "Гласовете на сърцето"  Peace

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 14:26 от LofYou

# 535
  • В Балкана
Мижжж, каквото ти е на сърце, да ти е и в ръце!!
Да си здрава, честита и благословена!   bouquet

И аз те обичам!!
 Hug

Привет и от мен!  wavey

Четох, четох... и забравих..  hahaha

Приятна изненада си имала Мижжж - и вчера, и днес. Браво на Нели!   bouquet

Всички показани нокти ми харесаха. Черно и червено ми е любима комбинация, черно и сиво/сребристо - също. Откакто нямам най-добрата за мен маникюристка под ръка, не си правя нищо на ноктите. Освен един безцветен лак.. Е, понякога се прежалвам и се лакирам.  Laughing

Зори не ми е другарче нищо, че имам шоф. книжка. (Лофчето - също.) От изброените хобита и интереси имаме две съвпадения.  Crossing Arms
Зори, радвам се че въпреки дъжда сте си изкарали добре! Аз с удоволствие бих гледала снимки, когато решиш да споделиш.  Blush

Евилан, подкрепям мнението на Нели.  Hug А ти не беше ли от София? И ако си, защо в събота не си дала заявка за участие в срещата? Wink

Дев, какво става с договора? Стана ли постоянен? Между другото, напредна в редицата на заподозрените... обаче винаги се препъвам в това - "от всеки жанр има"  ooooh!

Моето другарче е готово - не всички е налично, но всичко вече е измислено. Събота преди срещата взимам последните неща, после запечатвам и понеделник преди работа съм в пощата.  bowuu

# 536
Другарче Лофче , изпратих ти на лични данните  Hug

Дес , в събота обратно ще пътуват книгите ти , с Шафак не станахме приятелки  Laughing

# 537
В моя списък има от всичко по малко  Joy затуй съм си заплюла аз Дев и не пускам. А може и да не съм шаман, знам ли.  Blush

И сега виждам на първа страница, че имам и книжка номер 6, а я бях махнала, тъй като Мариета ми я прати... другарче, ако четеш и случайно не си взело още книжка, да знаеш! Без 6! Но ако си я взело, ок, ще си я имам в библиотеката  Mr. Green Hug

# 538
  • на североизток от Рая
 Здравейте, мили мои!  Hug Идвам закъсняла и май последна ще честитя рождения ден на милата Мижжжка.

Мижж, миличка, много хубави думи и пожелания прочетох. Аз ти пожелавам да си здрава, да прочетеш още веднъж написаното върху картичката и вътре в нея  и да знаеш, че много, много те ценя и те обичам! Поддържай имиджа си тук сред нас, дори и притеснено да си мислиш, че си лошо момиче, да знаеш, че аз такива харесвам.  Wink Прегръщам те силно и ми стана много приятно, че билетчето ти е донесло радост. Усещах аз, че трябва точно това да ти пратя, макар да подходих със смесени чувства към избора си. Сега ми е кеф.

Аз имам вече коледно подаръче и ще дойда след малко да го споделя с вас. Сега просто се разбързах и писах, за да не се бавя повече с поздрава си. Чак ме е срам...

# 539
  • На планетата Земя
Охоооо, Нелко, подарък имаш вече! ИИИИххааа! Чакаме!

Мери, ами аз пък точно шест ти взех, ко ша праим са?  Crazy

Днес мноооо работа, Осещате ли ме?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт