Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 682
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Мери, ами аз пък точно шест ти взех, ко ша праим са?  Crazy
Връщам Мариетината и си чета мойта  Heart Eyes Hug

# 541
  • в огледалото на живота
В моя списък има от всичко по малко  Joy затуй съм си заплюла аз Дев и не пускам. А може и да не съм шаман, знам ли.  Blush

Ех значи,много съм желана за твое другарче Мери,все към мен те тегли.... Laughing
Милето и тя се припознава в мен,няма лошо,няма.... Whistling

Рейн,благодаря за загриженоста  Hug
п.п:Нищо не стана,мина ми срока и замина,други препоръки искаха явно,но здраве да е Peace
Не спирам да търся  Simple Smile

Зори,  bouquetза мама и татко!
Дълги години още любов и разбирателство.Я,каква хубава и нежна девойка са създали  Heart Eyes

Тъй аз да споделя,че днес купих още едно нещо/малко,бе..... Flutter/,но пък е с благотворителна цел и нямаше как да го отмина,пък и красиво,абе направих още едно малко добро.
Другарче,сувенира е изработен от дечицата на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Рализ''/има си стикерче отзад/ с помощта на техните ръководители.
Надявам се с моята скромна лепта да дам подкрепа на тази инициатива която са подели  Hug
И сега понеже вече съм готова,а сърце юнашко вече не трае  утре ще пускам моето послание към теб  Hug
В понеделник се ослушвайте,оглеждайте и очаквайте  Hug Hug Hug
Първа ли ще съм...... Blush
едит:Виждам,че не съм вече.... hahaha

Нели,хайде споделяй да се радваме с теб  Hug

# 542
Мижка, мила и прекрасна, Честит Рожден Ден!
Много здраве и късмет, семейно щастие и книги безчет е моят поздрав към теб!

# 543
  • На планетата Земя
Мери, ами аз пък точно шест ти взех, ко ша праим са?  Crazy
Връщам Мариетината и си чета мойта  Heart Eyes Hug

newsm53 smile3502

Ох, Дев, аз много още други припознавам - всички сте ми майки, то се е видяло  Mr. Green - съмняват ме още Рейнче, Мариетка, защо не и Лоренка, Елинка, Слив, защо не и Зори.

Ама има няколко маймуни - то един жокер не дадоха брееееее    Animal Pig Animal Cow Monkey - Нези, Гигич, Мария Ч, Кали !!!, Петяяяя, за Лита да не говорим.  Crossing Arms

Ш'са фръцна!  Sneaky

# 544
  • София
Пък аз искам да попитам никой ли няма да носи изненада за другарче на срещата в събота Whistling?

# 545
Ех значи,много съм желана за твое другарче Мери,все към мен те тегли.... Laughing
Ами ха де! В понеделник ще се  разбере  Grinning

Вени, Рейн беше попитала дали някой няма да носи на гръб  Joy аз няма да съм! Ще пътува по пощата моето пакетче  Heart Eyes

Аз може да ви донеса някой друг домашно направен бАМбон  Laughing

# 546
Хайде , Нелиии ,чакаме да видим подаръкаааа  Hug 

Вени , да взема аз ли да донеса в събота едно подаръче ?  Joy Шегувкам се , не казвам за къде ще пътува моето пакетче  smile3505

# 547
  • На планетата Земя
Вени, ти пък питаш като че ли чакаш някой да ти отговори! Много си ми странна!  ooooh! Shocked

Скрит текст:
smile3532

Нара пък щяла да носи! Ми ела де!  hahaha

# 548
  • В Балкана
А бе Миле, аз кога съм пускала жокер, че си се припознала?  newsm78

Вени, вчера казах - никой да не чака от мен подарък на срещата, защото няма да получи!  Naughty Обаче ти ако искаш, можеш спокойно да подаряваш.  Hug

Дев, стискам палци скоро да излезе най-подходящото за теб!  Hug

# 549
  • София
Вени, ти пък питаш като че ли чакаш някой да ти отговори! Много си ми странна!  ooooh! Shocked
Ми да, пък  Crossing Arms. Може някой да се изпусне  hahaha.

Обаче ти ако искаш, можеш спокойно да подаряваш.  Hug
Добре, ще си помисля  Flutter.

В интерес на истината, ще нося доста книги с мен! Имам да връщам, имам да давам и искам да ми заделите по-широчко място, че да мога да се разположа с целия багаж на спокойствие  Mr. Green.

# 550
В интерес на истината, ще нося доста книги с мен! Имам да връщам, имам да давам и искам да ми заделите по-широчко място, че да мога да се разположа с целия багаж на спокойствие  Mr. Green.
Joy

Голям спам от мен днес, отивам да пазарувам, че гладна ша умра! (тц, няма, споко, имам си запаси  Joy )

# 551
  • София
Мери, ти се смееш, обаче не си ни виждала в акция!
Тогава сме жива атракция  hahaha.

# 552
Миле , ще дойда тогава , щом ме каниш , а подаръка да го нося ли ..... да не го ли нося ?  Joy

# 553
  • на североизток от Рая
 Ето ме пак, ама тоя комп ми играе адски номерца. РестартирВах, играх си, обаче качих няколко снимки.

Лофчето днес ме направи щастлива и усмихната.  Simple Smile Аз още вчера споменах, че днес ще си взема пакетчето от нея и го взех.

Освен книгата, която ми връща, получих и сладка картичка, шоколад /естествено/ и нещо нежно и страхотно /ще го видите на ръката ми/.

Скрит текст:

Лофче
, снощи Мариет като показа шоколада, който си й пратила, така да го харесах, че поисках от същия. Не съм виждала такъв. И днес като се прибирах, се отбих в магазина, от който пазарувам всеки ден, голям магазин, зареден с много неща, търговски център. Но точно такова Своге нямаше.  Confused И като отворих в нас пакетчето - изненада. Така се зарадвах, че и аз имам от същия шоколад. "Среща по женски", кефи ме. Но довечера ще почерпя  и мъжките. Много ти благодаря за всичко, за милия жест с тази гривничка, с тези сладки бухалчета. Утре ще си я нося, децата ще я забележат със сигурност. Много мило нещо си ми написала в картичката, приемам го лично, затова не го показвам. Благодаря ти, мила Наси! Прегръщам те!  Hug Hug Hug

# 554
  • На планетата Земя
Нара, идвай, носи го, стига се помайва, ще почвам да се изнервям, хваща ме коледната треска.  #Silly  madnoel

От мен за събота никой една книга не си поиска - егаси и обидата!  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт