Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 676
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
  • в огледалото на живота
Нели,хайде да ти е честито   bouquet
Прекрасна гривничка  Heart Eyes
Лофче,бързак си.... Grinning Hug
А книжката коя е....не видях.... Blush

# 556
  • на североизток от Рая
Зори, честит празник на прекрасните ти родители! Да се обичат много, да са ви подкрепа във всичко, толкова хубави дъщери са отгледали. На мен ми се иска да ги поздравя лично.   bouquet Heart Eyes

Исе, не те разбрах,
Скрит текст:
не си ли вече на работа?

Ако дойда на срещата, има на кого да подаря. Да се отбележи като жокер, моля.  Naughty

# 557
Точице страхотно стихотворение smile3501

Много забавно клипче е пуснала Девичка, за първи път го виждам Grinning

Браво на Нели, че така е зарадвала рожденичката ни  bouquet

Аз се вписвам по всички точки, написани от Зори, въпреки че тук май не съм споменавала, че обичам пътешествията newsm78
Обаче моето другарче е Точ smile3521 - отговарям на всички нейни жокери!

Ще дописвам ...

# 558
  • в огледалото на живота
Нели, Hug
Скрит текст:
Не съм мила,не съм вече на работа....
Имаха си изисквания/или по скоро предпочитания..../
Както и да е,не се товаря вече.
Ще излезе друго.
Моя колежка състудентка зае мястото/предимството естествено е повечето стаж.... Confused
Често виждам децата от 10клас на които преподавах.Радват ми се,спират се ,подават ми ръка,искат да се върна..... Simple Smile
Това ме радва изключително  Heart Eyes
За малко,но съм оставила хубави чувства..... Blush
Стига за мен .... Laughing

Книжката коя е,че се изяждам от любопитство  Crazy

# 559
Нели много се радвам, че книжката е вече при теб Heart Eyes Шоколада е за благодарност, че откликна веднага за книжката, беше ми в списъка за четене от 2012г.  Rolling Eyes Тази серия шоколади ги хванах в Кауфланд преди седмица, две и се запасих с няколко бройки за моите виртуални приятелки, или както ви нарича ММ моите "литературки"  Joy Гривничките ги прави една позната и от нея бях взела за Кали в преднага игра, за теб поръчах бухал защото знам че си на такава вълна  Heart Eyes Съжалявам, че тиквата не беше в пакета, но обещавам да се реванширам   bouquet

И Нели не е моето другарче.  Peace

Зори забравих да честитя годишнината на твоите родители, да са ти живи и здрави и още много години да са заедно и да се обичат   bouquet

# 560
  • в огледалото на живота
И Нели не е моето другарче.  Peace

Ми гледайте к'ви сте значи,как ме подведохте... Crossing Arms
Че,се и вързах..... Embarassed
Ама така написано ,обърках се..... Laughing

Отивам да се срамувам в ъгъла...

# 561
  • на североизток от Рая
Исе, доста кофти ми стана, не знаех, че не си на работа...Дано да излезе нещо сигурно и да отпуснеш душата вече.  Praynig Hug
 И Исе, Лофчето ми върна една книга, която й бях пратила за прочит. Сега Кости да ми каже кога същата книга да отпътува към нейния адрес.  Hug

Лофче, забравих да ти пиша за кратунките. Не се притеснявай, и сега да ми пратиш тикви  Laughing, няма какво да ги правя. Като наближи сезонът, тогава. Не го мисли това. И аз ще ти пратя семки, но по-после, още не сме сцепили тиквата.  Joy

# 562
  • София
Мери, ти се смееш, обаче не си ни виждала в акция! Тогава сме жива атракция  hahaha.
В събота ще се убеди за какво иде реч  hahaha
И аз ще връщам...
Скрит текст:
...и ще взимам, ама тихо за това  Whistling

Миле
Скрит текст:
Много ми загорча за пореден път по един конкретен въпрос. Утре ще ти звънна по някое време през деня, че ми трябва съвет от прагматичния ти и обективен поглед, а сега съм на работа и не мога да говоря. Sad

# 563
  • Benelux / Varna
Другарчееее,другарче ,  творя, творя да знаешшш,,,за теб, с тез две ръцееее,,,,в съвсем нова сфера се забутах, ама тъй като гледам добре се справям!
Ако стане хубаво - за мен си го оставям,  Blush, тъй да знаеш!!! ( шегувам се разбира се)

# 564
  • На планетата Земя
Еййй, фалшиви тревоги биете с подаръчето на Нели, какво си помислих аз. И картинка не виждам, довечера у дома, или от мобилния ще пробвам.

Значи така - внимавате ли в картинката? Мери от другарчето на Нели.  Mr. Green baby_neutral

Зори, още дълги години пожелавам на родителите ти!  Heart Eyes Пращай сътвореното, харесва ми!  Hug

Кали

Скрит текст:
обаждай се по всяко време, може и днес по-късно, когато ти е удобно  Hug

# 565
  • София
Венка, няма да нося подаръка в събота, понеже още не съм избрала картичка, не съм опаковала нещата, а пък и другарчето може да не е между хората, които ще се съберем тогава.  hahaha

Миле, ето, отговорих й, пък в отговора ми има и истини, и неистини, не се знае знае ли се!  Grinning

# 566
Ох, забравих вече какво щях да пиша, а и домашните тук само ме занимават Crossing Arms
Ей,на, ся и малката пищи, че напълнила памперса ooooh! Да се оправят, докато не публикувам не ставам от тук Naughty

Ех, Лофчето е такава душица Heart Eyes Нели ето още един пример колко ценна си за всяка от нас Hug
Относно книжката, след понеделник можеш да пращаш. Не знам кога точно ще ходим при наште, но ще е съвсем скоро. Нека книжлето ме чака там, пък аз като го прочета, веднага пращам от тук Peace
Скрит текст:
Аз нали бях споменавала за едни обстоятелства - е, най-накрая имаме раздвижване по случая и то в желаната от нас посока. Но вие не пускайте палчетата, все още ми трябват, това е само началото Hug

Зори честита годишнина на родителите ти! Още дълги години семеен живот!

Един жокер от мен: на Коледа моето другарче няма да е само Wink и ще си похапва шоколад (споменах ли, че е черен?) с лимон Grinning

А сега изчезвам, че ... Sick

# 567
  • В Балкана

Значи така - внимавате ли в картинката? Мери от другарчето на Нели.  Mr. Green baby_neutral

Тцъ, аз съм  Flutter

Нели
, ако си ми взела „Калуня-Каля”, си я остави да я прочетеш.  Hug А на мен просто ми сложи бележка, коя е книгата.  hahaha

Зори, да са здрави и щастливи родителите ти!!

Кости Hug

# 568
  • на североизток от Рая
Рейн, взех Калуня-Каля за себе си. На теб ще избера друга от списъка, тази не я давам.  Joy

Ама Зори каза, че нейното другарче има шоф. книжка. Е, и аз имам книжка, ама шофьор не мога да стана сякаш. Не знам броя ли се.  Thinking

Кости, ще пратя скоро.  Hug Може направо с подаръка да ти пратя и тази книга, ще видим, ако успея да сколасам.  Heart Eyes

# 569
Ко речи? Не разбрах  Grinning

Аз да приготвя от сега книжките, които ще ви давам, че да не забравя  Laughing

От мен за събота никой една книга не си поиска - егаси и обидата!  #Puppy dog
Joy Какво предлагаш?

Хич не ща да взимам, че не знам кога ще ги прочета!

Общи условия

Активация на акаунт