Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 680
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • на североизток от Рая
 Лелее, подаръци валят преди Коледа, големи заблуди стават тук, големи... ooooh! Не виЙ работа, да знаете, на никого не вярвайте,  и на мен даже.  Joy

Исе, страхотни изненади, мили и сърдечни.

Едно `ох` за тефтерчето, още едно `ох` за пердетата.  Heart Eyes Heart Eyes

Кости, аз по принцип и шоколад не обичам, ама се понаучих да го ям. Не знам вярва ли ми някой, но аз сладко не обичам много. В последните година-две започнах повечко сладко да хапвам. По-скоро съм по соленичкото, ядки най-вече опустошавам, сушени плодове. Но и шоколади взех да харесвам. Черен обичам, но не мога да го споделям с никого, че домашните не близват. Тогава егоистично ям сама. Бял не харесвам много, защото ми удря на масло  и мляко, пък не ям мляко никакво. Сладкишчета ям, де. И смокиниииии.  Crazy Party Мери, стискам още единия буркан със сладко. Свиди ми да го отворя. Вземам го, гледам го и пак го прибирам,  но скоро ще го уважа.  Laughing

Мариетко, кофти работа. Язък. Confused

# 586
Мери, ако списъкът от нечетените книги в ГР е актуален, мога да ти донеса Да убиеш присмехулник, Сянката на вятъра, Тангра и неговият син, Пържени зелени домати, Една година в Прованс, Прованс завинаги.
Имам ги тези в електронен вариант, затова не се прави на дядо Коледа с чувала  Laughing Свещеното може по нататък  Hug

Мариет, и аз бих ти препоръчала да спреш да се лакираш, докато не си оправиш ноктите с витамини от храна (малко трудно, ама...), масла и т.н. Аз си мажотя косата с разни масла, но винаги с двете ръце, след като веднъж забелязах, че на едната ръка ноктите са по-здрави от другата  Joy и установих, че маслата действат не само на косицата, ами и на ноктите ми...

Нели, аз като отворя сладко и мога да го изям за един ден  Joy как го стискаш още, не те знам!  Hug

# 587
  • ГОре на черешата...
Оки. Слушам и изпълнявам. След празниците ще си ходя натюр Laughing.

Нели, забравих да ти пиша - честито подаръче от Лофчето - душичка е тя Heart Eyes! А от моя шоколад успях да спася само 2! квадратчета. Баси Twisted Evil! Следващото пакетче сядам в пощата, разопаковам си го и си изяждам всичко сладичко, що е за ме, аааааа, ще видят те само хартийките, ама ха Crossing Arms.

# 588
Нели тогава няма да има шоколад за теб Naughty

И аз имам книжка и съм активна шофьорка, но споменавала ли съм го newsm78 Явно не съм другарчето на Зори.

Мариета яяязък за Убавиот манкюр Confused

Миж няма какво да се чудиш, взимаш ми тази с най-хубава корица и проблемът е решен bowuu

Ох, изгонете ме вече, че и мен ме чака дом.работа ooooh!

# 589

Мижжжче,и тук ЧРД!
Желая ти само хубави неща да те спохождат и никога нищо да не ти липсва!
Особено книги!!! Mr. Green
Така,аз май вече наистина съм последна с пожеланията.  Wink
За събота още не знам със сигурност,но по-скоро няма да дойда,така че,Пете,не ми носи подаръка.  Laughing

# 590
  • На планетата Земя

Скрит текст:
Мери, ако списъкът от нечетените книги в ГР е актуален, мога да ти донеса Да убиеш присмехулник, Сянката на вятъра, Тангра и неговият син, Пържени зелени домати, Една година в Прованс, Прованс завинаги.
Имам ги тези в електронен вариант, затова не се прави на дядо Коледа с чувала  Laughing Свещеното може по нататък  Hug

#Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog - Как не ви е жал! Тези красиви сини, тъжни очи!

# 591
  • на североизток от Рая
 Аууу,
Нели тогава няма да има шоколад за теб Naughty

жестокост!  cry Обичам, бе, като ги гледам така наредени от вкусен по-вкусен в магазина...Променям се аз, остарявам, то все на 22 стои ли се.  Whistling

# 592
#Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog - Как не ви е жал! Тези красиви сини, тъжни очи!
tooth Да ти кажа, сини са ти бузките, не оЧотата  Whistling  Joy

Ох, мащам се аз вече, че днес съм тук след всеки коментар  ooooh! чак утре ще се появя! (Дали?)

# 593
  • София
Благодаря за пожеланията, Сливче и Нези bouquet

Миж няма какво да се чудиш, взимаш ми тази с най-хубава корица и проблемът е решен bowuu

Ще взема така да направя  Mr. Green

# 594
  • Benelux / Varna
Изоставям ви, отивам да са прая на красива!
Ще ходя на културно събитие - тeaтър и малко концерт, за такива като мен чуждоговорящи!
Айде да се сретна изискано, че да не разваляме имиджа на българските жени!
Бай, като се върна ще ви разгледам под лупа,,,кой какъв жокер е дал.
Честно да ви кажа, аз досега никъде не съм се разпознала,,,,сигур моито другарче е индифирентно. ( шегувам се разбира се, просто ви подтиквам към жокерчета) Simple Smile Миж я спомена тая думичка, харесах си я Simple Smile

Спокойно Нели, ядеш, не ядеш,,,ще пратя!  Hug

Чудни подаръчета си имате - гривничката на Нели много ми хареса и тефтерчето на Миж също!

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 00:13 от zornitsa

# 595
  • На планетата Земя
Зори, приятно изкарване!  Hug
Аз пък не мога да остана индиферентна към вчерашните ти разкази за Италия! Прекрасно сте изкарали, пак да идете! Сещам се за нашата визита - кога ще ми остане време за снимките ....

Евилан, Кабошар  Hug

# 596
  • София
Зори, аз май не го споменах, но като те прочетох и аз се настроих на италианска вълна веднага.  Heart Eyes Почнах да разглеждам разни италиански неща в нета (а по принцип не съм много по гайдове и т.н.)  Laughing

Незинка, добре, подаръци няма да нося, но за "Марина" какво да правя? (Има ли някое момиче, с което има шанс да се срещнеш скоро, за да ти пратя книжката някак? Hug)

Нелка, така, както си си описала вкусовете, направо едно към едно с мен са нещата! Учудих се чак, как може толкова да си приличаме?  Grinning

# 597
  • на североизток от Рая
 Мисля си за Камиче. Сега е на награждаването, дано да пише като се прибере.

Някое наше момиче дали отиде да я гледа.

Готвите ли, утихнахте.  Simple Smile Перете ли?! Рано е май още.

Hug Hug Hug

# 598
Аз прах сутринта Whistling
Сега се чудя да гладя ли, да веза ли, да чета ли? Май само ми се везе,но ме чакат две перални Rolling Eyes

# 599
  • София
И от мен казвайте какво искате за четене.  Hug
Скрит текст:
Уговорила съм ММ да ме освободи събота, че имам много очаквана среща. Той, леко поозадачен: "Е какво толкова пък има в тоя форум? Поне игра да беше, да можеше да им пратиш по една армия, а то... скука, приказвате си нещо"  Joy
Така, книги имам и са у мен:
Скрит текст:
Тангра и неговия син
Ключът към Ребека, Жажда за свобода и Скандалът Модиляни на Кен Фолет
Отведи ме у дома на Сасердоти
Всичко на Никълас Спаркс (2-3 не са у мен)
Пазителка на тайните на Мортън
Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров...
Мастиленият лабиринт и втората книга на Л. Филипова
Щастливите хора четат и пият кафе - френска авторка ... Люган..?
Докато смъртта ни раздели - скандинавски автор... Гюнар Столесен..?
Човекът, който обичаше Стивън Кинг - от някакъв бг автор, разкази са
Чест на Шафак
Ген, Щамът Андромеда и Пиратски ширини на Майкъл Крайтън
Май това са по-новите и по-обсъждани книги, и не само - и от старичките съм включила.
А, имам Елизабет Гейдж, Дамски гамбит ми е от любимите книги.
Имам много неща на Толкин, на Сидни Шелдън, Нора Робъртс, Патерсън, Матю Райли, дю Брул.
Е след тоя списък, ако никой не си поиска нищо...  Joy
Зори, честита годишнина на родителите ти!   bouquet
Много мили подаръчета, честито на получилите и  Heart Eyes за зарадвалите ги Hug настроението тук е чудесно, приятно ми е да си ми стои по цял ден отворена темата на компа...  Hug
Топла и прекрасна вечер на всички !   bouquet
 п.с. Съжалявам, ако съм пообъркала имената на някои автори, по памет писах.

Общи условия

Активация на акаунт