Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 263
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
6 ножа WMF 1892109991 Messerblock bestückt 6-teilig Spitzenklasse Plus за 99 евро и 85% резервирани. Бързайте

# 466
  • София

И аз бих взела прибори, тези изглеждат добре, само не мога да разбера защо всички отзиви (не само за тези конкретно) са че се драскат и се появява ръжда.. Сега ползваме някакви кой ги знае какви прибори от соц време и не съм забелязала ръжда или каквото и да било, тия немците ли нещо са много взискателни или "сегашните" прибори не струват.. Чудя се и аз.

# 467
# 468
Кой сутринта търсеше камкодер? Sony HDR-CX240 HD Flash Camcorder (Full HD, EXMOR R CMOS Sensor, … rozessor) schwarz, за 160 Евро мисля е добра цената.

# 469

И аз бих взела прибори, тези изглеждат добре, само не мога да разбера защо всички отзиви (не само за тези конкретно) са че се драскат и се появява ръжда.. Сега ползваме някакви кой ги знае какви прибори от соц време и не съм забелязала ръжда или каквото и да било, тия немците ли нещо са много взискателни или "сегашните" прибори не струват.. Чудя се и аз.
А на ръка ли ги миеш? Не всяка стомана е подходяща за съдомиялна понеже. Явно препаратите за миялна са по-агресивни от тези за миене на ръка, оттам надраскването и ръждата. Peace

# 470
Кой пусна мухата за Philips Lumea Essential SC1991/00 IPL Hair Removal System? Да видим колко ще падне. Не ми беше хрумнало да си купувам, но знае ли човек?

Това дали е ефективно? Отдавна искам такава система, дано да го намалят повечко  Praynig
Падна на 175 и е клеймд. Пуснах на празна карта да го помисля. Отзивите са добри.
Момичета, аз имам такава машинка, само че на ROWENTA - Derma Perfect pro precision: http://www.technomarket.bg/products/09132866/rowenta-ep-9870
Миналата година я получих за коледа, без да я поискам (беше 800лв тогава). Един колега на ММ купи на жена си такава (тя си е търсела мнения и е искала точно тази) и ММ реши, че и аз ще се радвам. Да, ама не. Не видях особен ефект от нея. Вярно, че я ползвах само през пролетта, то си пише, че се ползва веднъж на 2 седмици и не трябва да се излагаш на слънце през това време. Може би след 3-4 ползвания имаше някакъв резултат, след всички 6 процедури се задържаше същия резултат до края на лятото някъде (малко по-рядко окосмяване, имах чувството, че и растат по-бавно, но аз съм сравнително с малко окосмяване по тялото). Смятам, че тези 800лв бих могла да ги изхарча по-разумно...
175п като цена е ОК, но дали ако се дадат в някой салон за красота няма да е по-добре, не мога да кажа.

# 471
  • София
Нинка, опитах, но ми изписа, че е невалиден кода newsm78 Не знам дали трябва да мине известно време след анулирането на поръчката и тогава чак да "отчита", че не е ползван Thinking

Хм ... аз анулирах и пуснах новата поръчка след няма и 10 минути ...

# 472
  • София
Скрит текст:

А на ръка ли ги миеш? Не всяка стомана е подходяща за съдомиялна понеже. Явно препаратите за миялна са по-агресивни от тези за миене на ръка, оттам надраскването и ръждата. Peace
[/quote]

В миялната всичко Simple Smile Някой взимал ли е скоро прибори и има ли наблюдения да ръждясват?

# 473
  • софия
Кой пусна мухата за Philips Lumea Essential SC1991/00 IPL Hair Removal System? Да видим колко ще падне. Не ми беше хрумнало да си купувам, но знае ли човек?

Това дали е ефективно? Отдавна искам такава система, дано да го намалят повечко  Praynig
Падна на 175 и е клеймд. Пуснах на празна карта да го помисля. Отзивите са добри.
Момичета, аз имам такава машинка, само че на ROWENTA - Derma Perfect pro precision: http://www.technomarket.bg/products/09132866/rowenta-ep-9870
Миналата година я получих за коледа, без да я поискам (беше 800лв тогава). Един колега на ММ купи на жена си такава (тя си е търсела мнения и е искала точно тази) и ММ реши, че и аз ще се радвам. Да, ама не. Не видях особен ефект от нея. Вярно, че я ползвах само през пролетта, то си пише, че се ползва веднъж на 2 седмици и не трябва да се излагаш на слънце през това време. Може би след 3-4 ползвания имаше някакъв резултат, след всички 6 процедури се задържаше същия резултат до края на лятото някъде (малко по-рядко окосмяване, имах чувството, че и растат по-бавно, но аз съм сравнително с малко окосмяване по тялото). Смятам, че тези 800лв бих могла да ги изхарча по-разумно...
175п като цена е ОК, но дали ако се дадат в някой салон за красота няма да е по-добре, не мога да кажа.

Благодаря ти!
Като всяко нещо и това иска постоянство. Ходех на процедури в салон и докато го правех имаше резултат. Но спреш ли - все едно не е било нищо. Ако имаш вкъщи не си ангажиран със запазване на чосове. Мисля го още. Чудя се като се изхабят импулсите какво се прави? Иначе забележки към сервиза на Филипс в Бг нямам и знам, че ако се наложи не е проблем. Thinking

# 474
  • Sofia
Този фритюрник Philips , който коментирате, нещо подобно на Tefal Actifry ли е ?

# 475
Кана за вода. Имаме такава от 1.5 литра. Сега обаче на промоция 1л WMF 0617706790 Wasserkaraffe 1,0 l blau Basic. Сега 21 евро, а иначе от 29 нагоре.

И това чудо за изправяне на коса е намалено Remington Ci6325 Lockenstab, 25mm

А от ук сита след малко ще има епилатор на под 35 паунда Philips SatinSoft HP6527 Wet and Dry Epilator with Shaving Attachment

# 476
Моля ви, помогнете на една патица!!! Без да искам се абонирах за Prime в немския. Помогнете ми да го отменя! Благодаря ви!!!!

# 477

На тези пиши 18/10 и подходящи за съдомиялна, но каква е разликата между всичките тези стомани 18/10 (понеже гледам тенджери от тази стомана на цени от 80 дооо хиляди левове) драскат ли се не се ли, някой може ли да каже? И аз имам комплект от соц време немски които са като нови Simple Smile

# 478
  • Пловдив
Момичета,пускат на сделки лазера на РИО,по добър е от каквато и да е фотоепилация.Аз имам отскоро Триа.Но съм го ползвала само веднъж и още отзив не мога да дам.
Имам 6 мин до сделката,кажете ми с какво да махна 3те евро доставка

# 479
  • Бургас
Нинка, опитах, но ми изписа, че е невалиден кода newsm78 Не знам дали трябва да мине известно време след анулирането на поръчката и тогава чак да "отчита", че не е ползван Thinking

Хм ... аз анулирах и пуснах новата поръчка след няма и 10 минути ...
http://prntscr.com/59y8px Не ме 'аресват мене Cry

Общи условия

Активация на акаунт