Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 236
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Безплатната доставка се дължи на това, че цената преди ЧП е била над 10п (29е). Например: Добавих бележник с от днешните сделки с цена 5п, който преди това е струвал 7п. Излезе ми в съобщение в червено, че ако добавя нещо си от 3 и повече паунда, че ползвам безплатна доставка.

# 526
Виледата е слабичка.За сега LG hom bot  и айробота водят класациите.Аз взех първата от испанския но не е дошла.Ако искаш ще ти пратя темата от тук на лични .Има сравнения на различните марки в ю тюб
Звънче,за 0,56 евро едва ли е тежка книга
ако може и на мен на лични темата Simple Smile мерси предварително   bouquet

# 527
И пак за мъжОВЕ Simple Smile Hugo Boss Bottled homme/men, Eau de Toilette, Vaporisateur/Spray, 100 ml, след малко стартира. Интересна ще е цената.

# 528
  • софия

Звънче,за 0,56 евро едва ли е тежка книга

Taschenbuch: 592 Seiten e Confused

# 529
  • Пловдив
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/0345803507/ref=sr_1_2_olp? … mp;condition=used
я пробвай така-при мен е 0,36 евро
Не знам девойки,сега пак пробвах -3 евро си излиза,сега ще пробвам и с продукт които преди намалението е бил 29

# 530
  • софия
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/0345803507/ref=sr_1_2_olp? … mp;condition=used
я пробвай така-при мен е 0,36 евро
Не знам девойки,сега пак пробвах -3 евро си излиза,сега ще пробвам и с продукт които преди намалението е бил 29
Няма значение цената. Книгата е една и съща. Ти си купила най-евтината, но страниците са си все 592  Simple Smile

# 531
  • Пловдив
Ами оставаха 3 секунди,не гледах Embarassed,ама мога ли да я откажа

# 532
  • софия
Ами оставаха 3 секунди,не гледах Embarassed,ама мога ли да я откажа
Не знам колко ~ тежи книга с толкова страници. Когато писах исках само да обърна внимание, че все се плаща някаква доставка. Тази книга няма особена художествена стойност, а тежи.

# 533
  • Пловдив
 Joyбеше късно,бях е пуснала ,а ми оставаха 3 секунди-изобщо не гледах
Сторнирах само нея.Ще видим кво ще стане.
А девойките при които не излиза доставка да кажат как става номера

# 534
  • София
Joyбеше късно,бях е пуснала ,а ми оставаха 3 секунди-изобщо не гледах

Колкото и да оскъпи доставката до България едва ли ще е с 3 евро. Но книгата наистина е много тъпа  Grinning Впрочем аз съм пробвала да сторнирам книга след като блокират парите и започнат да подготвят поръчката и не ми начислява доставка за остатъка от поръчката. Но не гарантирам, че винаги се получава.

# 535
Сдобих се с този статив и чанта: тук и сега се чудя дали не са им много 56е. Бяха намалени на 66е и кодчето -10е, но тежи 4кг и превозвачът ще ми отреже главата.

Някой да ми каже, че не е добра оферта и да я канселирам Wink

# 536
  • Пловдив
СТорнирах книгата,доставка няма.Ама тази гимнастика всеки път.....

# 537
  • Пловдив
Момичета,когато след името на дадена марка ботуши пише TEX това означаваше,че има мембрана против мокрене,нали?Например GABORTEX=

# 538
Който е пропуснал 4TB външен хард диск ето, че сега има друга оферта Transcend StoreJet TS2TSJ25H3B externe Festplatte 2TB , след малко почва на под 100 евро.

# 539
Сдобих се с този статив и чанта: тук и сега се чудя дали не са им много 56е. Бяха намалени на 66е и кодчето -10е, но тежи 4кг и превозвачът ще ми отреже главата.

Някой да ми каже, че не е добра оферта и да я канселирам Wink

То само.една чанта тука ти е към 45-50 лв...така че...
Видя ли само статива дали ще носи апарата ти? Да не се счупи?

Общи условия

Активация на акаунт