Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 393
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добре, последно за Киндълите:
Този или този. Няма да чете на тъмно и недовижда:-)

А, и това за какво ми е? Трябва ли да го купувам?

# 196
Някой да има впечетления от принтерите които са днес: Rolling Eyes

Samsung CLX-3305FN
Samsung M2022W

Основно ще се ползва за черно бяло, но пък се колебая дали да може и цветно да принтира.

# 197
  • Sofia
Някъде да виждате изгодна камера?

# 198
JennyJi имам спомен че момичета имаха затруднения с плащанията във френския амазон. Не помня с каква карта плащаха, но със същата са плащали в немския и английския сайт и е нямало проблеми, само във френския. Може и при теб да е същият случай. Ако някой е бил потърпевш нека сподели повече.
xandra направи си регистрация при превозвач, регистрирай адреса в амазон и се свържи с тях през чат да ги помолиш да сменят адреса. За обединяването на поръчки с цел анулирането на сумата за доставка става за съответната страна т.е.Англия/Германия. Ако си спечелила 2-3 и повече продукта чиито стойности са под £10/29€, то след обединяването им ще се анулира цената за доставка.

това значи ли,че никога няма да мога да ги поръчам със тази карта, защото промоцията изтича и има само един чифт, който поръчах аз от този номер а никъде другаде ги няма поне не на тази цена, искам и др неща да поръчам. и пак питам има ли как да се свържа със самите продавачи за да им обясня какво ми казват от банката или трябва да пиша директно на амазон? и тези, които поръчват от там със какви карти поръчват.  аз съм със visa electron obb

# 199
  • София

Ако е за четене, а не таблет и няма да чете на тъмно човека - http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour
Киндъл може да си го зареждаш с usb  това предполагам е за контакт някакво зарядно... дали ти трябва не знам, аз не ползвам. Отделно че е за бъзо зареждане, аз не уважавам такъв тип зарядни, смятам, че скапват по-бързо батериите.
За таблета нямам идея той на какъв заряд е, но предполагам нужното му е включено към него, съмняам се да пращят нещо без  да има как да си го зареждаш Wink

# 200

Тони, несравними са. Първото е таблет, става за четене, но много натоварва очите. Ако искаш четец - второто.
Зарядното е удобство, но може и без него  Peace
ред. таблета няма зарядно, само USB кабел, но става по-бавно през компютъра.

# 201
  • БУРГАС
амазон прима има ли оше безплатно за 1 месец че го активирах, за да пусна каши за детето а ми искаше доставка.

# 202
  • Варна
Здравейте,
имам нужда от помощ. В събота при поръчка от английския амазон, ми излезе в прозорец да използвам prime безплатно. Малкия ме разсея, а трябваше да бързам с приключване на поръчкатата и не съм сигурна какво е пишело и какво точно съм потвърдила. Днес при проверка в банката се оказа, че имам блокирани 162лв, а поръчката беше за около 32лв. За какво може да са блокирали тази сума, и какво мога да направя, за да я освободя.

# 203
  • Luxemburg
di_di  на първа страница има обяснено за прайм, как да се провери дали си член и как да се откажеш.
JennyJi прати ми линк на лични да ти кажа как да се свържиш с продавача. Може и да може да си ги дръпнат с iban номера но с тях ще се разбереш.

# 204
нещо супер изгодно?
външен хард 1 ТБ за 40 евро!?  Mr. Green

# 205
  • Sofia
нещо супер изгодно?
външен хард 1 ТБ за 40 евро!?  Mr. Green

67 евро е
http://www.amazon.de/dp/B00K087BM2/ref=gb1h_img_c-3_4487_dc80bf6 … pf_rd_p=554404487
Началната цена изглежда силно завишена.
Но не съм го гледала какво е точно, само го мернах.

# 206
di_di  на първа страница има обяснено за прайм, как да се провери дали си член и как да се откажеш.
JennyJi прати ми линк на лични да ти кажа как да се свържиш с продавача. Може и да може да си ги дръпнат с iban номера но с тях ще се разбереш.

Изпратих

# 207

Samsung CLX-3305FN
Samsung M2022W

Основно ще се ползва за черно бяло, но пък се колебая дали да може и цветно да принтира.

Освен че в България цените са им такива каквито са в момента в амазон мога да кажа, че са доста скъпи. Аз лично купувам принтери от ebay  и цената и условията са смешни спрямо това което се предлага и тук и в амазон.

# 208
Имам две поръчки от английския амазон. Вчера /неделя/ и днес в 7,35 ч сутринта е правен опит от Амазон Логистикс да се доставят на адреса на превозвача. Но явно не са намерили никого. Излиза ми това съобщение: Your delivery is currently not eligible for Text Trace. Only Amazon fulfilled deliveries are currently eligible.
Сега какво трябва да направя?

# 209

Samsung CLX-3305FN
Samsung M2022W

Освен че в България цените са им такива каквито са в момента в амазон мога да кажа, че са доста скъпи. Аз лично купувам принтери от ebay  и цената и условията са смешни спрямо това което се предлага и тук и в амазон.

Мерси, ще се въздържа за сега от покупка значи.

Общи условия

Активация на акаунт