Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 383
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
PSP-та минавали ли са на ЧП сделките до момента, някой да ме ориентира, какво да търся за 8 годишен, че хич не съм наясно.

Нямаше плейстейшъни до момента
Има в италианския амазон Playstation 3 12GB за 130 Евро

# 256
  • София
Ми не... не мога да намеря и разбера какво се е случило с тази опашка Simple Smile (той ММ се е записал, ама после казва, че нищо не му изписало повече)

# 257
# 258
# 259
След около 10 минути ще има Kindle Fire HDX 8.9-Tablet в амазон.де. Цената не се знае още но ще е добра  Hug

# 260
PSP-та минавали ли са на ЧП сделките до момента, някой да ме ориентира, какво да търся за 8 годишен, че хич не съм наясно.

Нямаше плейстейшъни до момента
Има в италианския амазон Playstation 3 12GB за 130 Евро

И в английския Амазон ще пускат игрова конзола Xbox One Console Gamer Essentials Pack . В 21:30 наше време.

# 261
  • София, Манастирски ливади
Ми не... не мога да намеря и разбера какво се е случило с тази опашка Simple Smile (той ММ се е записал, ама после казва, че нищо не му изписало повече)

Трябва да си разрешиш pop-up за сайта, иначе се блокира прозореца и няма как да видиш това съобщение.

# 262
  • София
Тези Камелки ги искам, но дори с -56% са ми скъпички...  Cry

# 263
  • София
За първи път ще поръчвам от немския амазон и искам да ви попитам:
1. един и същи акаунт ли ползвате за Uk и DE
2. В момента се опитвам да си добавя адрес в немския амазон с акаунта си от UK; искам да се регистрирам с превозвач (Габко) и в инструкциите на Габко пише: Name der Kontaktperson:
Liegat Log. ID....
НЕ изписвайте вашето име а само вашият ID и името на нашият представител Liegat Log.

Nachname/Zusatz/Adresszusatz:
на тези места изписвайте вашето име и ID, и името на нашия представител Miletic Bosko

В Amazon обаче не виждам поле за Kontaktperson, ако някой ползва Габко моля да ми каже какво е попълнил в полето Vor- und Nachname:... и изобщо някъде попълвал ли е въпросният представител Liegat Log

Ще съм ви много много благодарна, ако ми помогнете  Hug

# 264
Уф, в немския можели да се подреждат предстоящите по видове, ето ги игрите, дано излезе линка, даже и с Кинект ще има http://www.amazon.de/gp/angebote/ref=swm_au_wk14?pf_rd_p=5593555 … 300992,s:upcoming

БайБрадър, а какво мислиш за тези в продавалника, аз търся, пак да кажа, РSP, от портативните, няма да купя на 8 годишно дете такъв стейшън Crossing Arms, не знам изобщо дали и ще го купя по средата на учебната година, но ако размисля евентуално newsm78

# 265
na кибер понеделника пущат ли игри за xbox?

# 266
  • София
Тенджерки - нали някой търсеше http://www.amazon.de/dp/B000S6DXIM/ref=gb1h_img_c-3_4487_c7ad75c … pf_rd_p=554404487

Drunda - мерси, не знам какво е направил... в крайна сметка приемам, че не сме се доредили за апарата този път...

# 267
  • На брега
Здравейте! Някой може ли да ми помогне в прегледа на кафемашини за еспресо (да не са с капсули) в немския и английския амазон.  Praynig
Преди 3 години от намаленията за ЧП си купих Делонги с крема-диск за 44 паунда и бях много доволна... Наскоро спря да работи и ме съмнява, че е водна помпа. Бих желала да си взема нещо изгодно.
Тук ги гледам "на промоция"  Mr. Green. На същата цена ги открих и в един магазин за стоки с транспортни дефекти.
Ще се радвам на мнения и препоръки!

# 268

Тенджерите са направо без пари. Който търси, да ги взема.  Peace

# 269
Jen-kata, попълни си адреса от английския сайт-по-лесно е( освен,ако не си на ти с немския)
За име пиша това  ID - 22222 Miletic Bosko ,моето име не го пиша.Пратките си ги получавам без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт