Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 425
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
  • София
я кажете как мога да видя до къде съм на една опашка на сделка? Ако тя вече е приключила има ли шанс да се предвижим напред или каквото било, било.

# 241
  • София
Преди малко трябваше да има в немския амазон един фотоапарат Сони,изтървала съм го,но и не го виждам вече.Някой видял ли е колко са го намалили?

# 242
  • София
549 Е беше и свърши светкавично Simple Smile

# 243
  • Бг
я кажете как мога да видя до къде съм на една опашка на сделка? Ако тя вече е приключила има ли шанс да се предвижим напред или каквото било, било.

Ейнджъл, по принцип като натиснеш бутона за листата на чакащите, ти изписва, коя подред си в листата на чакащите и какъв ти е шанса. При по-предни позиции ще ти изпише, че можеш да заредиш кошницата с продукта, това при условие, че някой се е отказал, разбира се.
Аз сутринта така един радио будилник на Филипс взех, бях трета в листата на чакащите и ми изписа след малко, че мога да го сложа в кошницата.
Хахаха, сега пробвах с външния диск. 342 съм подред в листата на чакащите.

# 244
  • София
За мярката все е бой.В къщи имам един фен и трябва и аз да се бия с останалите,но го забравих Crazy тоя път.

# 245
PSP-та минавали ли са на ЧП сделките до момента, някой да ме ориентира, какво да търся за 8 годишен, че хич не съм наясно.

Нямаше плейстейшъни до момента

Имаше ПС4 бъндъл в немския за 399Е май беше или 300 и нещо.

Ауу, каква цена, аз май чак такава конзола не търся, а по-скоро от тези http://www.technomarket.bg/products/09137445/sony-vita-console-8gb-mega-pack, но и тяхната цена като гледам,  май няма да стигне навреме писмото до Полярния кръг Joy

# 246
PSP-та минавали ли са на ЧП сделките до момента, някой да ме ориентира, какво да търся за 8 годишен, че хич не съм наясно.

беше Xbox One  Peace eto tova.  Можете да видите миналите сделки в Missed и Abgelaufen

http://www.amazon.de/dp/B00MHRNDKS/ref=gb1h_img_c-3_4487_07d0c51 … pf_rd_p=554404487

# 247
  • София
Преди малко се наредих в листата за едни слушалки, нищо не изписа, нищо не изскочи никъде. Само за проба беше, та сега мога ли да го махна това, или няма смисъл да правя нещо?
Пропуснах часовника, а ми се щеше да го хвана и него, но късмет... Simple Smile
Малко постни ми се струват сделките, миналата година хванах последните дни от ЧП и бях като дете в магазин за играчки преди Коледа. А сега... ooooh!

# 248
# 249

А кой модел беше?
Скрит текст:
Извинете ме, не мога да се съсредоточа в сделките много, много. Причината - в подписа ми.

# 250
  • Бг
Малко Сладко Коте, още с натискането на бутона за листата на чакащите ти изскача прозорец, който ти съобщава, че си в изчакващата листа, номера под който си и шансът ти да се доредиш до продукта.
Така, сега установих, че този надпис изскача само ако натиснеш бутона от началната страница, имам предвид, там, където са всички сделки. Иначе ако си отворила продукта и вече е на 100% резервиран, и от там натиснеш за списъка на чакащите не ти излиза нищо.

# 251
  • Бг

А кой модел беше?
Скрит текст:
Извинете ме, не мога да се съсредоточа в сделките много, много. Причината - в подписа ми.

Ето този - http://www.amazon.de/dp/B00IEYENN4/ref=gb1h_img_c-3_4487_91a7b4f … pf_rd_p=554404487

# 252
  • София
Да ви попитам.. ако "купя" нещо на празна карта какво точно се случва? Получавам съобщение, че трябва да си ревизирам метода на плащане и просто в рамките на следващите дни го правя, ако реша да взема нещото или?

# 253

беше Xbox One  Peace eto tova.  Можете да видите миналите сделки в Missed и Abgelaufen

http://www.amazon.de/dp/B00MHRNDKS/ref=gb1h_img_c-3_4487_07d0c51 … pf_rd_p=554404487

А точно преди x-box one - имаше PS4 Simple Smile  но как да е PSP миналата година пускаха към края на сделките и бяха към 250 лв.

# 254
  • Бг
Да ви попитам.. ако "купя" нещо на празна карта какво точно се случва? Получавам съобщение, че трябва да си ревизирам метода на плащане и просто в рамките на следващите дни го правя, ако реша да взема нещото или?

Значи Амазон те изчакват пет дни да заредиш картата, като ти напомнят с мейли, че има проблем с плащането и оставащото време, за да оправиш проблема. Ако не направиш захранването на картата в рамките на този срок анулират поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт