Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 343
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Днес беше намален на 276 евра този Киндъл 8.9 инча от сделките . За тия пари ще си вземете качествен 10-инчов таблет....дори и на Епъл. Но всеки сам си преценява.

# 331
Evа, Angel_Dust, The ant has... , много ви благодаря!   bouquet

Въобще не разбирам от тези неща, първият й таблет беше подарък от роднини.Честно казано вижда огромен зор,защото се играят игри и се рови в интернет.Не зная, щом не е точно като Киндъл и ще натоварва очите /не че тя ще се строши от четене/,мога да се поослушам още малко за други таблети,ако излязат на сделките.

@ Veka  и двете са Киндъл

този Киндъл, който има мъжа ти щом казваш, че е по-евтин от този означава, че имате e-reader, т.е. можете да счетете само книги на него и да влизате в магазина на Амазон да си сваляте книги. Не може да гледаш филми или да се ровиш в интернет(ако не е руутнат). ето може би това имате http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour

Този Киндъл http://www.amazon.de/gp/product/B00D2J4D4U/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF за 99 евро е таблет, може да правиш всичко на него, а книга на него се чете все едно я четеш на смартфона си. Т.е. екранът му не е строго профилиран само за четемне, и евентуалнмо ще натоварва повече очите.

# 332
  • София
И аз му се чудя на този таблет Киндъл за 7 год.ми дъщеря.Характеристиките му са много впечатляващи,но честно казано ми се искаше да е 8 инчов. Сегашния й е такъв и е чудесен размер за гледане на филмчета,а такова му е основното предназначение у нас.Притеснява ме като е по-малък екрана да не се взира повече и да се натоварват още повече очите. newsm78 нали могат да се свалят всички игри от google play или иконата с пазарската чанта,както тя му казва? операционната система android ли е? /и не ми се смейте,моля/
Андроид е, но със сериозни промени от Амазон - всъщност го правят доста по-удобен за технически не много грамотни потребители  Embarassed. Приложенията не се инсталират от гугъл плей, а от амазон маркет, но повечето най-популярни игри ги има и там. Самият таблет го е виждал мъжът ми, изглждал супер здрав като изработка, бил много удобен, с перфектен екран и много бърз - всъщност този таблет бил любимият на андроид програмистите във фирмата им, от 10-те тестови таблета, които ползвали. Simple Smile
Ако искаш наистина виж и по-големия утре колко ще го намалят - 1 инч си е 1 инч - ние примерно имаме 9 и 10 и разликата си е сериозна между двата.

bobo_13  - що бе... те киндъл имаха едни стари по-евтини таблети дето не са HD на четец трудно ще са играли игри Wink А киндъла си е съвсем качествен таблет Wink

# 333
  • София
Днес беше намален на 276 евра този Киндъл 8.9 инча от сделките . За тия пари ще си вземете качествен 10-инчов таблет....дори и на Епъл. Но всеки сам си преценява.

Кой от качествените таблети би ми предложил за 99€ с Quad-Core, 2,2 GHz?

# 334
  • sofia
Супер сте, пуснах го,благодаря ви.  bouquet  bouquet  bouquet

# 335
  • Пловдив
И аз му се чудя на този таблет Киндъл за 7 год.ми дъщеря.Характеристиките му са много впечатляващи,но честно казано ми се искаше да е 8 инчов. Сегашния й е такъв и е чудесен размер за гледане на филмчета,а такова му е основното предназначение у нас.Притеснява ме като е по-малък екрана да не се взира повече и да се натоварват още повече очите. newsm78 нали могат да се свалят всички игри от google play или иконата с пазарската чанта,както тя му казва? операционната система android ли е? /и не ми се смейте,моля/
Утре някой спомена, че ще пуснат 8.9 инчовия  в сделките. Ето го - http://www.amazon.de/gp/product/B00KQNUZ9M
М-да,ама аз съм му определила бюджет до 240 лв,а големия едва ли ще го намалят толкова.В същото време Samsung Galaxy Tab 3,към който основно се бях насочила май не е с толкова добри характеристики.А сега де! newsm78 Някой вижда ли в колко часа ще намалят 8,9 инчовия?

# 336
  • София

@ Veka  и двете са Киндъл

този Киндъл, който има мъжа ти щом казваш, че е по-евтин от този означава, че имате e-reader, т.е. можете да счетете само книги на него и да влизате в магазина на Амазон да си сваляте книги. Не може да гледаш филми или да се ровиш в интернет(ако не е руутнат). ето може би това имате http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour

Да,такъв е,но той е много доволен от него. Peace Дори иска и аз да си купя,но аз съм малко по-ретро и искам като чета книга да докосвам страниците, да ги прелиствам, да виждам колко съм прочела и колко ми остава /не,че на Киндъл не се вижда/ и ей такива неща.

Angel_Dust, ако не е с Гугъл плей, в този Амазон маркет всяко приложение,което се сваля да не би да се плаща?

# 337
  • София
Не, има и безплатни и платени, както и иначе http://www.amazon.co.uk/b/ref=nav_shopall_adr_gam?ie=UTF8&node=1710360031

# 338
  • София

Много ти благодаря!  bouquet

# 339
Утре някой спомена, че ще пуснат 8.9 инчовия  в сделките. Ето го - http://www.amazon.de/gp/product/B00KQNUZ9M
М-да,ама аз съм му определила бюджет до 240 лв,а големия едва ли ще го намалят толкова.В същото време Samsung Galaxy Tab 3,към който основно се бях насочила май не е с толкова добри характеристики.А сега де! newsm78 Някой вижда ли в колко часа ще намалят 8,9 инчовия?

като отидеш на немските сделки и му даваш Abgelaufen там има всички минали сделки.

Ето днешната оферта

http://prikachi.com/images.php?images/693/7743693N.jpg

# 340

за 99 евро не мога да ти предложа 7 -инчов с тези параметри и да е марков. Аз говорех, че по-големия Киндъл таблет днес бе намален макс на 276 евра, а за 550 лв ще си вземеш марков 10,1-иночов таблет, а не Киндъл 8.9-инчов...все пак 1,2 инча са си от значение

# 341
  • На брега
Утре продължавам да си чакам кафемашината.
Коя е кафемашината?

# 342
  • София

за 99 евро не мога да ти предложа 7 -инчов с тези параметри и да е марков. Аз говорех, че по-големия Киндъл таблет днес бе намален макс на 276 евра, а за 550 лв ще си вземеш марков 10,1-иночов таблет, а не Киндъл 8.9-инчов...все пак 1,2 инча са си от значение
Така е, да.  Peace
Лятото купих на щерката от тук асус 10 инчов за 400 лв., ама процесора му е 1.2 Гх. ХаресаА си го  и това е...  ooooh!
Не се оплаквам, доволно е детето, но сравнявайки го с 2.2 Гх на 7-инчовия, бих го купила само заради това предимство. 2,5 Гх е на 8,9 инчовия.
Иначе на марки не робувам, при всички случаи амазонския ще е по-качествен от китайския внос тук, в Бг. Гаранционният и рекламационният срок на амазон са несравними с никой друг магазин!

# 343
  • Sofia
А аз не мога да се ориентирам с тоя 99евро таблет - какъв нет има?

# 344
  • София
А аз не мога да се ориентирам с тоя 99евро таблет - какъв нет има?
Wifi

Общи условия

Активация на акаунт