Ейвън-IV

• 11 765
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
не я чувствам да скърца както съм свикнала и обичам
От серията Солюшънс Пюр Пор зеленият измиващ гел на мен ми прави скърцаща кожата. Аз още ползвам от старите опаковки (по 200 мл дето бяха), но вероятно и новият е с такъв скръц-ефект.

видях ги в новия каталог при "до изчерпване на количествата" - ще си го взема

# 121
  • София
получих си снощи измиващата гел-пяна с бамбук - не съм доволна  Naughty
има мирис и консистенция на едновремешните кремове заз бръснене, само не се пени толкова  Sick, измих се 2 пъти последователно с нея, когато ми изсъхне кожата от водата - Т зоната ми мазнее, явно е слаба за моята смесена кожа  Rolling Eyes, не я чувствам да скърца както съм свикнала и обичам

от серията Нечърълс има ли нещо измиващо, което наистина да е гел, т. е. прозрачно? преди да я променят серията май измиващият гел с алое беше прозрачен  newsm78 а сега?
Сбъркала си серията.. за мазна кожа е със зелен чай и грейпфрут. Гела за измиване от серията е прозрачен  Wink
Както момичетат са ти казали вече, по-добре вземи Солюшънс Пюр Пор.

# 122
  • София
получих си снощи измиващата гел-пяна с бамбук - не съм доволна Naughty
има мирис и консистенция на едновремешните кремове заз бръснене, само не се пени толкова Sick, измих се 2 пъти последователно с нея, когато ми изсъхне кожата от водата - Т зоната ми мазнее, явно е слаба за моята смесена кожа Rolling Eyes, не я чувствам да скърца както съм свикнала и обичам

от серията Нечърълс има ли нещо измиващо, което наистина да е гел, т. е. прозрачно? преди да я променят серията май измиващият гел с алое беше прозрачен newsm78 а сега?
Гелът с грейпфрут от серията Naturals. Аз съм много доволна. Точно усещане за чистота.

# 123
Знае ли някой дали матиращите фон дьо тени се адаптират към кожата или са силно покривни? И още какво мислите за коректора - химикал за маникюр от 20 стр. на К5 ( дали не е просто тампон с лакочистител който за удобство има "остър" връх)

# 124
Свалих 1 kg за седмица от Anew - рекламираният стягащ продукт. Не само се стегнах, но и бързам да споделя! И то без диета, момичета! Но вече не ме загрява, а винаги когато се намажа започва да ми става супер студено!

# 125
... със зелен чай и грейпфрут. Гела за измиване от серията е прозрачен Wink

а кой от двата гела?
2 в 1 или пенещият се /на БГ са преведени по един и съши начин  Rolling Eyes/? или и двата са прозрачни?  newsm78

# 126
  • София
Моят е 2 в 1.

# 127
Момичета, има ли някоя от вас, която е ползвала подхранващата гел-писалка за нокти? Има ли ефект?

# 128
  • София
И още какво мислите за коректора - химикал за маникюр от 20 стр. на К5 ( дали не е просто тампон с лакочистител който за удобство има "остър" връх)

Точно фломастер с лакочистител е  Mr. Green удобен е... ама, за хора дето не могат да се лакират и си цапат кожичките  Wink

Момичета, има ли някоя от вас, която е ползвала подхранващата гел-писалка за нокти? Има ли ефект?
Аз ползвам, ама от старата серия който се води втвърдител... за една седмица употреба спряха да ми се цепят ноктите.

# 129
Здравейте пише ви Бени  от www.avonbulgaria.com!Да ви кажа честно аз съм много доволна от антицелулитния гел и този за стрии от лилавата серия - след като родих кожата ми беше ужасна с целулит и захабена като структура и имах стрии които бяха още червени защото ми се появиха последния месец преди да родя - и започнах да се мажа непрекъснато и след три месеца кожата ми се оправи многозначително - сега е съвсем различна и сега използвам Lift and Tuck и съм много доволна и понеже искаме второ дете с мъжа ми сега съм много по - спокойна като знам с какво ще се мажа следващите месецикогато забременея отново!Аз съм Представител от много време и искам да ви кажа че съм използвала почти всичко от козметика Ейвън и в 90% процента от случаите не съм се подвела - единствено според мен е важно нещата да се тестват преди да се купуват за да няма недоволни след това защото разликата от кожа до кожа е голяма и ефектът понякога се различава между различни хора ... е ако мога с нещо да помогна пишете ми ...а може да си организираме и среща и да изпробваме нови неща заедно ще се радвам много ако ме включите в компанията си...Поздрави:БЕНИ

# 130
Бени добре дошла   bouquet
Комплименти за страничката беше ми приятно да я разглеждам- много удобно е направена и каталога се вижда добре Simple Smile

# 131
аз също съм доволна от гел-пяната, дълбокопочистващата маска (сега съм си поръчала и тоник), но лосиона нещо не ми хваща вяра и това си е  Crossing Arms, последна питанка и замълчавам по тази тема: А този лосион има ли защитин фактор? моля мамите които го имат да обърнат внимание на опаковката, че Диляна е много бяла и да не и докарам беля Rolling Eyes.

Мислех си, че има фактор - поне една от съставките е от филтрите, но ... няма. Питах avon.com и така ми отговориха!  Rolling Eyes
Аз го ползвам като основа под фдт с фактор. Или пък нощем!

# 132
  • Бургас
от серията Нечърълс има ли нещо измиващо, което наистина да е гел, т. е. прозрачно? преди да я променят серията май измиващият гел с алое беше прозрачен  newsm78 а сега?
гела сега е кремест (и преди май беше). Прозрачна е овлажняващата маска, много я харесвам и даже повторих  Peace. Правя я винаги след дълбоко почистващата на Пур Пор, гел пяната на тази серия е такава каквато харесваш, икономична е, мирише хубаво, и старата беше хубава и мирише по същия начин (дали не са сменили само опаковките, преди беше туба newsm78)
Мерси Стики   bouquet

я сега споделете кой какво си е набелязал в новия каталог та да не прескоча някой супер оферта Wink. На първо четене, това са моите фаворити:
рол-он Surreal
рол-он Wink (ще ми се да изпробвам ароматите и да си избера един от двата)
Лосион за тяло с кафяви водорасли - нямам нужда, но офертата е примамлива
Хидратиращ крем за коса без отмиване с кайсия и мандарина- отново нямам нямам нужда, но .......
Спирала за супер обемни мигли
Подхранващ лосион за почистване на очен грим (тия двете са на промоция и ми се струва изгодно, някой има ли впечетления?)
Нощен серум с екстракт от бял чай - в чуденка съм след последните ви мнения
Ексфолираща маска за лице -  имам нужда, но не ми е спешно
добре е да редуцирам леко че сумата отива към 40лв, сигурно ще си променя мнението хиляди пъти и ще взема нещо дето не съм ви го писала Joy. Хайде сега разубеждавайте ме Embarassed

# 133
Доста неща си си набелязала - аз смятам за хитов продукт Lift and Tuck 
Surreal е хубав или поне на мен ми харесва повече от WINK
лосион с водорасли - може да се пропусне щом ще редуцираш както и хидратиращия крем за коса и лосион за почистване на грим (хубави са нещата но ако имаш лимит...)
нощен серум с екстракт от бял чай не съм ползвала но съм адски доволна от ампулите
ексфолиращата маска и спиралата нека да останат
дано съм ти помогнала в избора!
Бени

# 134
Яна, лични впечатления мога да кажа за спиралата-- на мен ми е отлична, но аз наистина имам нужда точно от обем, лосиона за почистване на очен крем - белия също изобщо не ми дразни очите и почиства идеално макар да съм с чувствителни очи даже като си махам вечер грима след това нямам нужда от крем за около очи.
Нощния серум с чай си е глезотия, която слагам над крема, но досега не съм била много редовна и не мога да кажа резултат. На мен не ми се нрави да трупам много неща върху кожата и някак си така и не свикнах по често да го ползвам.. Струва ми се също че е по скоро за смесена-мазна кожа.
Маска предпочитам пилинг, а тези ролони не са моите миризми - така че няма да мога много да те разубедя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт