Ейвън-IV

• 11 781
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Мими, почвам да се чудя  newsm78  в Холандия няма ли по-качествена козметика, че чакаш от БГ Ейвънска да ти донесат???
Аз лично все гледам козметиката която купувам да не е от тук, това е и една от причините да се насоча към Ейвън, поне знам че не е менте  Mr. Green
А иначе муса е произведен в Германия  Wink

зависи какво разбирате под менте - все пак продуктите на ейвън за българия се произвеждат в полша а не в щатите.аз съм доволна от ейвън и почти всички което ползвам е тяхно. все пак за сведение искам да отбележа че наскоро се сдобих с доста продукти на ейвън директно от щатите /произведени също в щатите/ и няма база за сравнение. едни прости лилави течни сенки от серията колор тренд /тийнейджърската серия/ са толкова страхотни че не могат да се сравнят даже с течните нески на ревлон които съм купувала от тук.

# 181
И още нещо да ви питам.Някой ползвал ли е Нощен серум с екстракт от бял чай?Свършва ми нощния крем и се чудя дали да не си го поръчам newsm78
преди време момичетата споделиха за него че много изсушава кожата. За моята смесена кожа обаче вероятно ще е добър. Няколко страници пък напред ме посъветваха да го редувам с крем, а не да използвам само серум Hug.
Ама, ти и да искаш, нощният серум не можеш да го използваш самостоятелно, т.е. без крем отгоре. Wink
Той си е като мазна водичка, направо. Wink
Пак ще кажа, че това е най-голямата боза, която съм си купувала някога. Не си струва парите изобщо. Naughty

а аз съм СУПЕР ДОВОЛНА от този серум
сутрин кожата ми е толкова гладка
но наистина не е за суха кожа - много стяга
но аз не ползвам крем нито отгоре нито отдолу

# 182
стяга, защото е със спирт, а той не е добър за кожата!

# 183
а за химичния пилинг да ви кажа - супер е
супер супер
и майка ми го ползва има страхотен ефект хем тя е на 50 години

# 184
  • Бургас
Бубанка, това го чувам за n-ти път и то не само от теб, но защо тогава по дяволите спирта го има в толкова много козметични продукти newsm78

# 185
  • София
Бубанка, това го чувам за n-ти път и то не само от теб, но защо тогава по дяволите спирта го има в толкова много козметични продукти newsm78
Ami за по-евтинко, бе, Яна, не се ли сещаш. Wink
Иначе точната дума е не стяга, а опъва и изсушава. Close

# 186

има го и в Подмладяващата терапия на Аню Алтърнатив нощния вариан, в ампулите Планет Спа - също

# 187
  • До хладилника, който обичам
Да не пропусна да ви кажа колко съм разочарована от Fresh Hair Extender... Купих си го като бърз вариант, когато не мога да си измия косата. Днес го пробвах за сефте...не само, че не стана по-чиста на вид, но дори обратното - още повече натежа и е една такава мазнееща на пипане... Абе, гадост.

# 188
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да не пропусна да ви кажа колко съм разочарована от Fresh Hair Extender... Купих си го като бърз вариант, когато не мога да си измия косата. Днес го пробвах за сефте...не само, че не стана по-чиста на вид, но дори обратното - още повече натежа и е една такава мазнееща на пипане... Абе, гадост.

А да не пропусна да те питам аз, ти попита ли за него, че нямам спомен? Аз си го поръчах лично за себе си може би преди година вече, когато излезе за първи път. Бях безкрайно разочарована - нулев ефект  и опаковка, която не отговаряше на указаната в каталога. Връщай го

# 189
момичета аз си купих този стягащия лосион на серията скин соу софт.някои да има отзиви за него?

за малкото време, за което го използвам съм доволна, даже сега мисля да опитам и душ гела! като аромат ми пасва, е, малко по-бавно попива, но пък кожата става мека, доколко стяга ще видим  Rolling Eyes

# 190
Цитат
зависи какво разбирате под менте - все пак продуктите на ейвън за българия се произвеждат в полша

И аз имах такива подозрения и даже щях да питам къде се прозвеждат тези продукти, вообще къде е седалището на фирмата. Някои от представителите би ли споделил. Бях си взела преди коледа две очни линии едната златна другата с брокатчета и на кутийката пишеше произведено в Полша. И се замислих. Но от това което имам и аз съм доволна, декоративната козметика им е добра. А сигурно и другите продукти

Последна редакция: вт, 14 мар 2006, 19:40 от strandwasser

# 191

А да не пропусна да те питам аз, ти попита ли за него, че нямам спомен?

М, не. Но четох отзиви колко бил добър. Ще го върна, да. 6 лв на вятъра, как не...

# 192
  • София
Цитат
зависи какво разбирате под менте - все пак продуктите на ейвън за българия се произвеждат в полша

И аз имах такива подозрения и даже щях да питам къде се прозвеждат тези продукти, вообще къде е седалището на фирмата. Някои от представителите би ли споделил. Бях си взела преди коледа две очни линии едната златна другата с брокатчета и на кутийката пишеше произведено в Полша. И се замислих. Но от това което имам и аз съм доволна, декоративната козметика им е добра. А сигурно и другите продукти
Mомичета, продуктите за цяла Европа се произвеждата в Полша или Германия. Не знам как е в USA, но е факт че едни и същи продукти се продават на коренно различни цени в БГ и Холандия, например  Mr. Green
А иначе доста от нещата които си взех последно са произведени в Германия  Laughing

А под менте, разбирам, шампоаните Пантен например, които са такава боза, че нямам думи  Laughing

# 193
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, да ви върна на темата за нетната оферта К04:
Искам да си поръчам следните неща, някой ако ги е поръчал и са /не са дошли моля да ми каже:
1. Водоуст. , слънцезащитен крем за деца с фактор 30

2. Втвърдител за нокти/който толкова хвалихте, че се навих, аз без това се чудех още на І-ва/

3. Почистващ тоник за лице Skin Refining

4. Нюансиращо защитно червило

Благодаря ви предварително.

# 194
4. Нюансиращо защитно червило
Това - не. На мен никак не ми хареса. Защитата не знам, ама нюанса му е един такъв никакъв... Аз имам Бронз. Така и си седи.

Общи условия

Активация на акаунт