Ейвън-IV

• 11 844
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • София
4. Нюансиращо защитно червило
Това - не. На мен никак не ми хареса. Защитата не знам, ама нюанса му е един такъв никакъв... Аз имам Бронз. Така и си седи.
И аз не го харесвам... все едно е балсам от тия на скиорите  Sick

# 196
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това - не. На мен никак не ми хареса. Защитата не знам, ама нюанса му е един такъв никакъв... Аз имам Бронз. Така и си седи.
От нетната ли го поръча, това ме интересува. Дали ще дойдат тези неща, за които съм питала?

# 197
  • До хладилника, който обичам
Тц, не. Не ми е от сега.

# 198
  • Варна
1. Водоуст. , слънцезащитен крем за деца с фактор 30

Това го имах поръчано и пристигна - за останалите продукти не знам...  Rolling Eyes

# 199
  • Бургас
аз също получих
Водоуст. , слънцезащитен крем за деца с фактор 30
Почистващ тоник за лице Skin Refining - не се сещам кой е този тоник в офертата, но ако е PurePore да и него го получих

# 200
  • На погрешната планета

4. Нюансиращо защитно червило[/b]

Тц!Всички нюанси съм ги пробвала и са ужасни #Cussing out!Все едно някой ти се е и........л на устните(извинете за израза)!Не си струват!
Иначе всичко,което си поръчах от нетната ми дойде Peace.

# 201

наистина не е хубаво  Naughty

# 202
  • София
Да се включа и аз в тази темичка, щото до сега само я чета Wink
Янче, да ти кажа за твое успокоение - не сте вие последни в Бургас Wink Зоната, към която съм е от последните и така като гледам, май аз последна ще си получа нещата Simple Smile Преди няколко години като бях към Монтанската зона, там пък бях сред първите поръчващи.
Да ти кажа и за нещицата, които си си харесала - на мен специално Спиралата за обем ми е най-любимата от тези на Ейвън и много съм доволна от нея. Лосиона за почистване на грим също е хубав, ползвам и двете неща в момента Wink Хидратиращия крем за коса, аз също съм го харесала и нямам нужда, ама май ще се изкуша Simple Smile А за нощния серум - ми имам го, ама толкова съм го и ползвала  Embarassed
Мама Мери, за тоалетната вода Imperfekt мога да кажа, че определено е траен аромат. Бях го взела за подарък на баща ми и от там знам:) Приятен и свеж аромат е, тъкмо сега за пролетта Wink
katyadjin, от тези ноюансиращите червила най-сполучливо е май Red, то по-би подхождало да е с името Pink ама айде. За останалите съм на същото мнение като момичетата.
От новия каталог съм хвърлила око на новата спирала, ама се чудя дали си заслужава  newsm78 А за този новия крем на Anew - помладяващата терапия, какво ви е мнението? Това, което ме заинтригува е и високия фактор на защита.

# 203
аз съм доволна от ейвън и почти всички което ползвам е тяхно. все пак за сведение искам да отбележа че наскоро се сдобих с доста продукти на ейвън директно от щатите /произведени също в щатите/ и няма база за сравнение. едни прости лилави течни сенки от серията колор тренд /тийнейджърската серия/ са толкова страхотни че не могат да се сравнят даже с течните нески на ревлон които съм купувала от тук.
Да, от декоративната козметика, която се произвежда в Германия, има рекламации, докато от  бялата, произведена в Полша, почти няма. Crossing Arms

# 204
Серията ANEW ALTERNATIVE е направо страхотна - ако още не сте я пробвали направете го парите си заслужават!

# 205
  • Бургас
Сели, моето мнение е че ни е рано още за "подмладяваща" терапия  Wink. Та ние едва сега станахме на 30. Лично аз възнамерявам още известно време да използвам бяла козметика от възрастова група 25+. Моята кожа е по-скоро мазна и имам пубертетските проблеми, но не е застаряваща.
За новата спирала да ви кажа мен хич не ме вдъхновява. И какво изтъкват като предимство: миглиге ми щели да бъдат не просто черни, ами даже още по-черни  Laughing, айде нЕма нужда, обем искам аз. И ако изглеждат като на мацката от рекламата "поглед на гейша" трябва да ви кажа че ХИЧ не ми допада.
Щях да ви казвам за спиралата на Дуото гланц и спирала от К04. Гланца вече го похвалих, заслужи си го  Peace, но спиралата е удължаваща (обичам за обем) и много водна, догато си сложа на миглите и цялата се напръсках на ситни черни точици - добре че нямах пудра или фдт, че много щях да се изнервя.

Интересувам се от мнението ви за два продукта, които ще отлежават за в бъдеще, но от сега съм им хвълила око:
Премахваща токсините и стягаща маска за тяло (а дали да не си взема Глинената маска за лице с морска сол и да я ползвам за тяло newsm78)
Червило Shine Supreme - сума лоши отзиви прочетох и пак ми се ще да го пробвам. Като Липфинити ли е?

# 206
  • София
Червило Shine Supreme - сума лоши отзиви прочетох и пак ми се ще да го пробвам. Като Липфинити ли е?
Нищо общо  Mr. Green това е мазничко и наистина като си потъркаш устните лъсва... но аз съм фен на Липфинити, и за друго не го заменям, това е едиственното червило, което както си го сложа сутринта, така изглежда и към края на деня  Mr. Green
Та ако искаш лъскаво става, дълготрайно, не  Wink

# 207
  • София
Яна, аз от това червило Shine Supreme имам таман 3 цвята и ми харесват. На консистенция е точно такъв тип, дето харесваш - лепкаво. Според мен това по-скоро би трябвало да се води за гланц, но сигурно му казват, че е червило, защото има добра покривност. Според мен ще ти допадне, но мога и да греша Wink

# 208
  • София
....... На консистенция е точно такъв тип, дето харесваш - лепкаво. Според мен това по-скоро би трябвало да се води за гланц, но сигурно му казват, че е червило, защото има добра покривност.

Точно такова е, на мен лично от този тип не ми харесват, но ако на теб ти допадат - сигурно ще ти хареса. На мен пък ми седи доста дълго на устните, от сутринта чак на обяд като обядвам го изяждам.

# 209
Така, ето това изпробвах аз Anew Clinical Lift And Tuck  (тестер в сп. „Ева”) и ще го купувам. Три дни мажа върху малък участък и ефекта е поразителен. Бих казала професионален продукт. Повече съм писала в тема ”Нямам угодия аз...” – за да не се повтарям. Продукта е сравнен като с домашна липосукция.

Има ли вече някакъв ефект?

Общи условия

Активация на акаунт