Ейвън-IV

• 11 774
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
  • На погрешната планета
И още нещо да ви питам.Някой ползвал ли е Нощен серум с екстракт от бял чай?Свършва ми нощния крем и се чудя дали да не си го поръчам newsm78

# 106
  • Бургас
И още нещо да ви питам.Някой ползвал ли е Нощен серум с екстракт от бял чай?Свършва ми нощния крем и се чудя дали да не си го поръчам newsm78
преди време момичетата споделиха за него че много изсушава кожата. За моята смесена кожа обаче вероятно ще е добър. Няколко страници пък напред ме посъветваха да го редувам с крем, а не да използвам само серум Hug.
Момичета помогнете с крем за мазна кожа, от всеки един клас за да мога да предложа на братовчедка ми и тя да избира. Обикновено парите не я притесняват, но пък аз съм длъжна да предложа от всичко и избора да е нейн Wink. Бяхте казали че Аню 25+ е подходящ, нали  newsm78 или греша ...

# 107
  • София
преди време момичетата споделиха за него че много изсушава кожата. За моята смесена кожа обаче вероятно ще е добър. Няколко страници пък напред ме посъветваха да го редувам с крем, а не да използвам само серум Hug.
Ама, ти и да искаш, нощният серум не можеш да го използваш самостоятелно, т.е. без крем отгоре. Wink
Той си е като мазна водичка, направо. Wink
Пак ще кажа, че това е най-голямата боза, която съм си купувала някога. Не си струва парите изобщо. Naughty

# 108
  • Бургас
мерси Копче Heart Eyes

# 109
  • София
Моля, за нищо! bowuu

# 110
  • До хладилника, който обичам
Аз пък съм много доволна от серума с бял чай. Нанасям го върху нощен крем и на сутринта кожата ми изглежда много добре (нормална към смесена ми е).

# 111
  • На погрешната планета
Значи,не мога да ползвам серума самостоятелно.Тя мойта кожа е по-скоро суха,така че ще си остана със стария крем.Мерси,че се отзовахте Hug

# 112
Момичета помогнете с крем за мазна кожа, от всеки един клас за да мога да предложа на братовчедка ми и тя да избира. Обикновено парите не я притесняват, но пък аз съм длъжна да предложа от всичко и избора да е нейн Wink. Бяхте казали че Аню 25+ е подходящ, нали  newsm78 или греша ...

Мисля че вече похвалих зелената серия PurePore Fection за мазна кожа Peace
Очарована съм от лосиона - сега си поръчах и измиващия гел и тоника.
Ползвала съм и Anew, но ми е тежък. Виж, гелът за перфектна кожа е много готин. Може да го препоръчаш за нощен!  Simple Smile

# 113
  • Пловдив
И аз мога да кажа само хубаво за зелената серия PurePore Fection. Имам пяната за измиване, тоника, маската и ролката за петна. Моята кожа е по-скоро смесена, но е склонна към образуване на пъпки, хубавото на серията е, че не изсушава кожата прекалено.

# 114
Аз пък съм много доволна от серума с бял чай. Нанасям го върху нощен крем и на сутринта кожата ми изглежда много добре (нормална към смесена ми е).
И аз съм доволна.Даже повторих. Laughing

# 115
И аз мога да кажа само хубаво за зелената серия PurePore Fection. Имам пяната за измиване, тоника, маската и ролката за петна. Моята кожа е по-скоро смесена, но е склонна към образуване на пъпки, хубавото на серията е, че не изсушава кожата прекалено.

А на мен сякаш доста я изсуши  Laughing От което съм пре-доволна.  bowuu

# 116
И аз съм доволна.Даже повторих. Laughing
Аз си поръчах едно за запас Grinning

# 117
  • Бургас

Мисля че вече похвалих зелената серия PurePore Fection за мазна кожа Peace
Очарована съм от лосиона - сега си поръчах и измиващия гел и тоника.
Ползвала съм и Anew, но ми е тежък. Виж, гелът за перфектна кожа е много готин. Може да го препоръчаш за нощен!  Simple Smile
аз също съм доволна от гел-пяната, дълбокопочистващата маска (сега съм си поръчала и тоник), но лосиона нещо не ми хваща вяра и това си е  Crossing Arms, последна питанка и замълчавам по тази тема: А този лосион има ли защитин фактор? моля мамите които го имат да обърнат внимание на опаковката, че Диляна е много бяла и да не и докарам беля Rolling Eyes. Имам матиращ овлажнител на Орифлейм който ползвам само лятото и той ако не се лъжа беше с ф 15, а този дали има екстри?

# 118
получих си снощи измиващата гел-пяна с бамбук - не съм доволна  Naughty
има мирис и консистенция на едновремешните кремове заз бръснене, само не се пени толкова  Sick, измих се 2 пъти последователно с нея, когато ми изсъхне кожата от водата - Т зоната ми мазнее, явно е слаба за моята смесена кожа  Rolling Eyes, не я чувствам да скърца както съм свикнала и обичам

от серията Нечърълс има ли нещо измиващо, което наистина да е гел, т. е. прозрачно? преди да я променят серията май измиващият гел с алое беше прозрачен  newsm78 а сега?

# 119
не я чувствам да скърца както съм свикнала и обичам
От серията Солюшънс Пюр Пор зеленият измиващ гел на мен ми прави скърцаща кожата. Аз още ползвам от старите опаковки (по 200 мл дето бяха), но вероятно и новият е с такъв скръц-ефект.

Общи условия

Активация на акаунт