След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.35

• 24 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Под Сините камъни
За сметка на перчема , нашият води по зъби  Joy Joy Joy

Лени  Heart Eyes  Брей , то по Канал Д само ШМ-то излъчвали  ooooh!

Има ли нов фрагман за 2 еп.?  То четвъртък вече и май няма . Вместо да пуснат по 4 такива , те дремят.  Mr. Green

Ели  Hug

П.П  2 пъти в неделя + 3 пъти до сряда = 5 пъти до сега  Mr. Green
Красе, поне има хубави зъби,а не като екссевгилито  Mr. Green

# 691
  • София
Аз предлагам на Канал Д по цял ден да въртят ШМ 7 х 24.  Whistling Какво е това "само" 5 пъти.  Naughty Така ще достигнат до възможно най-голям брой зрители. Когато и да включиш на Канал Д, все ШМ да е пред очите ти. Laughing Лягаш си и сънуваш ШМ. Това наричам аз новаторство.  Mr. Green И никакви реклами. Дават финалните надписи и хоп веднага поставят началото.  Joy

Програмна схема:

сутрешен блок за ШМ
ШМ епизод
новини за ШМ
реклами за ШМ
Беяз за ШМ
Лека нощ с ШМ

# 692
  • Под Сините камъни

Програмна схема:

сутрешен блок за ШМ
ШМ епизод
новини за ШМ
реклами за ШМ
Беяз за ШМ
Лека нощ с ШМ
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 693
   Лени права си , големи протекции и явно много пари са вложени .

До днес  бяхме шокирани сега сме и атакувани  Joy Joy Joy
  Не ни е лесно - хем в шокове  , хем в атаки  Joy Joy Joy

# 694
Аз предлагам на Канал Д по цял ден да въртят ШМ 7 х 24.  Whistling Какво е това "само" 5 пъти.  Naughty Така ще достигнат до възможно най-голям брой зрители. Когато и да включиш на Канал Д, все ШМ да е пред очите ти. Laughing Лягаш си и сънуваш ШМ. Това наричам аз новаторство.  Mr. Green И никакви реклами. Дават финалните надписи и хоп веднага поставят началото.  Joy

Програмна схема:

сутрешен блок за ШМ
ШМ епизод
новини за ШМ
реклами за ШМ
Беяз за ШМ
Лека нощ с ШМ
Парите трябва да се върнат с печалба, а те 4 месеца снимат без излъчване!Не съм много сигурна, но знам, че при излъчване на 1 епизод веднага излъчват повторението. Така беше при Карадий и КПА. Иначе промотирането и другите повторения май са за първи път. но колкото и да го рекламират, като не искаш да гледаш не гледаш.

# 695
Здраголова, права си, аз също съм се натъквала на повторение, когато се излъчва 1ва серия, но другите повторения ми се струват безумни, и то именно поради причината за тях - да достигне до голям брой зрители. Мисля, че в живота, колкото и сложни да изглеждат нещата, дълбоко в основата им лежи най-простото и елементарно нещо. И това е така защото, колкото и да се промотира един албум примерно, когато не слушаш такъв тип музика, и пари да ти дадат не отиваш да си го купиш, а и да го купиш по някаква случайност, не го слушаш просто. Така е и със сериалите според мен, те твърдяха, че аудиторията им ще е много широка, понеже имало истории представляващи интерес и за жените, и за мъжете, децата ги пропуснаха , за тях явно само баклава има  Mr. Green
Та и от сутрин и вечер да сме на тема ШМ, както е предложила Мишето, като не гледам такъв вид сериали, няма да го гледам. Но елементарното действие за мен е следното, харесвам Керем, интересувам се от проекта му, съответно гледам, оценям, преценям. Ако съм пропуснала да го гледам , го намирам в нета и го преглеждам, ми защо трябва да ме заливат сабах -акшам /сутрин и вечер/ насилствено с пускането на сериала. Дайте време на тия хора, и втора серия като пуснете, може да се вдигне рейтинга. Но явно нямат време да чакат, прекалено големи надежди и пари са вложили, затова бързат, а това изнервя продуцента, изнервя каста, изнервя и зрителя.
Взех много да мисля, това не е на добре  Mr. Green hahaha

# 696
  • София
Абе, те и сериала на Чаатай го промотираха по гари, летища, спирки, села и паланки, ама не виждам да направи очаквания бум. Крета там, колкото да завърши сезон 2. (Сега се замислих, че не съм гледала от епизод 3-4).

Моите наблюдения са, че нарочените за бомбастични сериали в повечето случаи не постигат желания успех, ако изобщо постигнат някакъв успех ("Фатих", "ПО" и т.н.). Тогава се появява някаква продукция с безизвестни или малко известни актьори, нисък бюджет и т.н. и неочаквано достига върха ("ОС", "ГБ" и т.н.).

Дано ШМ не е от първите.

# 697
Големи напъни, големо чудо това от канал Д, ама май няма да им се отвори парашута  smile3511
Уж всички чок професионалисти, а нещо не им се получава smile3508 Могат да си рекламират и атакуват до безкрай
Аз Кирето всякак си го харесвам - с перчем, без перчем

# 698
Предлагам два варианта на ПР - единият цели свалянето на сериала, а другият - вдигането на рейтинга.

Вариант 1 - излиза снимка Кирето с Зъбла в някой мол да пазаруват нещо за вкъщи, край на сериала.

Вариант 2 - излизат с Ханде не в мола, а на кафенце, за да нямаме притеснения, че срещата е случайна, а е целенасочена. И ппочваме да следим сериала с кеф !

Те тръгнали да ми повтарят серията, сложили коня пред каруцата....

# 699
Абе, те и сериала на Чаатай го промотираха по гари, летища, спирки, села и паланки, ама не виждам да направи очаквания бум. Крета там, колкото да завърши сезон 2. (Сега се замислих, че не съм гледала от епизод 3-4).

Моите наблюдения са, че нарочените за бомбастични сериали в повечето случаи не постигат желания успех, ако изобщо постигнат някакъв успех ("Фатих", "ПО" и т.н.). Тогава се появява някаква продукция с безизвестни или малко известни актьори, нисък бюджет и т.н. и неочаквано достига върха ("ОС", "ГБ" и т.н.).

Дано ШМ не е от първите.

Мише , ПО в началото тръгна с рейтинг около 5-6 % - после постепенно  стана 8-9% , сега за 2 сезон и то на такава боза , рейтинг 6.60 % си е добра цифра . Да задържиш този постоянен рейтинг  50 серии не е малко .  Peace

# 700

Поздрав с нещо много, много любимо Heart Eyes Heart Eyes

# 701
  • Керодиспансера
Лени  Hug Hug благодаря ти, че ни предупреди за атаките  Heart Eyes
Колкото и да се напъват , като няма да го харесат зрителите пак няма да го харесат  Naughty Ето Черешките напр., нищо и никакъв сюжет, не много познати лица , а правят добър рейтинг Peace
Колкото повече ни го набиват в очите, толкова повече зрителят се отегчава и се включва реакцията на отрицанието .Като при малките деца - когато го караш нещо да направи , то казва -няма пък  Mr. Green

# 702
  • Керодиспансера
Лени, страхотна ПР стратегия - ама те като не питат когото трябва  Mr. Green

# 703
Има и кризисен вариант, ако рейтинга падне стремглаво, просто в неделя почват с ГБ в 20.00 дават 2 серии накуп, а по време на рекламния блок вместо реклами пускат ШМ  Mr. Green, успеха им е в кърпа вързан,при това бързо развитие на действието, рекламния блок ще им е напълно достатъчен за да покажат баклавата и дъската /Сибел/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 704
  • София
А, Краси, не му знаех рейтинга на ПО. Извинявам се. След 3-4 епизод не съм гледала нито 1 мин. от него и не съм влизала в темата.  Blush Явно наливат яки пари за рейтинг, за да избутат тази безмислица до финал.

Аз гледам 2-3 серии. Ако имам желание да гледам след това, значи сериалът е ОК. Започна ли да отлагам гледането, да гледам с превъртане и т.н., просто спирам да се мъча.  Wink

ГБ изгледах около 20 еп. за 2 дена.  Crazy И нямах търпение да видя какво ще стане. По едно време поглеждам часовника, а то станало 05ч.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт