Чудна зима се задава, с под елхата изненада! - Тема 95

• 22 015
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
[/img]
Добро утро дами...нека започнем утрото с хубави новини  Praynig   bouquet
Стискам палци за всички тестващи се днес  дано развеете положителни тестчета момичета Hug
И аз се тествах и ест.  EFN но пък БТ ми стана 37.00 което никога не е било откакто меря БТ  Shocked и може би затова не ми е гадно и имам надежда  Crazy
Йоли изписала си света за всички момичета  Hug
Скрит текст:
Тя май работата с моята приятелка е ясна.....не ми звъни и се държи странно, говорихме с ММ и решихме, че щом някой не иска да бъде с нас няма да го караме на сила.....не съм се отказала в никакъв случай от нея, но ....времето ще покаже......  Hug Единствено тъпо ми стана, когато бяхме на кафе с тях и още една приятелка и мъжа на моята казва "Е кажете ми сега кой извика Д с нас ....т.е. мен" и реакцията й беше ужасен смях и нищо друго от рода на "Абе стига си говорил така, не е вярно" или нещо от сорта  Tired

# 46
Скрит текст:
[/img]
Добро утро дами...нека започнем утрото с хубави новини  Praynig   bouquet
Стискам палци за всички тестващи се днес  дано развеете положителни тестчета момичета Hug
И аз се тествах и ест.  EFN но пък БТ ми стана 37.00 което никога не е било откакто меря БТ  Shocked и може би затова не ми е гадно и имам надежда  Crazy
Йоли изписала си света за всички момичета  Hug
Скрит текст:
Тя май работата с моята приятелка е ясна.....не ми звъни и се държи странно, говорихме с ММ и решихме, че щом някой не иска да бъде с нас няма да го караме на сила.....не съм се отказала в никакъв случай от нея, но ....времето ще покаже......  Hug Единствено тъпо ми стана, когато бяхме на кафе с тях и още една приятелка и мъжа на моята казва "Е кажете ми сега кой извика Д с нас ....т.е. мен" явно съм била излишна в случая и реакцията й беше ужасен смях и нищо друго от рода на "Абе стига си говорил така, не е вярно" или нещо от сорта  Tired

# 47
Кристи аз пак да питам, ако съм изпуснала- резултатите излезнаха ли?
Биопсията най-накрая излезе и е добра. Благодаря  bouquet

# 48
Добро утро и от мен   bouquet

Мечтичка Стискаме палци след няколко дни да развееш двете чертички  Hug

# 49
Добро утро,момичета,прекрасна тема,както винаги  Simple Smile
Чета ви редовно,но няма какво да се похваля  Hug
Чакам много положителни тестчета
Лек ден

# 50
  • София !
Добро утро  Hug !

Мечтичка,
стискам палци да развееш 2-те чертички  Hug !

Скрит текст:
А, относно приятелката ти . Напоследък забелязвам, че хората доста се променят . Аз май само един човек, мога да нарека приятелка  newsm78 ... по скоро - познати !
Това, което е казал мъжа е супер грозно .. Смисъл лично на мен ми прозвуча, едвали не си се натрапила . В крайна сметка времето ще покаже, какво ще се случи . Според мен една приятелка, не би постъпила така . Не се измъчвай, горе главата и всичко ще е наред . Сигурна съм, че съвсем скоро ще имаш повод за радост  Hug .
И аз имах една такава ''приятелка'' . Тъй като аз съм от София /както съм ви казвала/, но сега живея при ММ в Самоков . Та тук нямах много познати с време се по запознах с разни хора .
Тази за която говоря, с нея се сближихме много . Излизахме постоянно с децата, кафета разходки, споделяне на много лични неща, чувствах я много близка . Обаче какво стана, започна с нас да излиза една нейна позната и още някаква пък на познатата ѝ позната  Laughing . И стана манджа с грозде ! Аз усетих как лека полека започна да се отдръпва от мен . Започна да пуска някакви коментари, намекващи глупости така по заобиколения начин . Аз известно време не излизах, тъй като си имах малко проблеми . И това за нея беше - добре дошло !
От средата на Юли до сега сме се чули няколко пъти . Като цяло тя ме търси за услуги . Това да ме пита, онова да ме пита . Първо ми беше много болно ! Говорих с нея, питах я дали има проблем и дали с нещо съм я обидила, все казва, че не съм, че всичко било наред . Да, ама не е така, държанието ѝ се вижда от самолет ! Да не говорим, че даже се извиних, ей така без нищо, просто търсих вината в себе си . И просто един ден ми писна винаги да поставям себе си на последно място и да  търся вината в себе си . Пък и в крайна сметка, нищо не съм ѝ направила . Угаждах на всеки каприз и се държах винаги добре . То и за това хората са казали - ''направи добро, да изядеш ла*но'' .
И така .. тя сега си излиза с другата, за мен време няма . Просто момичето докато нямаше с кой да излиза ми се пишеше голямата приятелка, а като вече намери с кой да излиза, аз съм бита карта ..
Случката за пореден път ме убеди, че на днешно време приятелите са малко, по скоро познати с интереси !

Йоли  Hug .

Прегръщам ви всички   Hug Hug !

# 51
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Не съм ви забравила, чета си ви, но нямах време да ви отговоря, а и телефонът ми се развали и въобще беше напрегната седмица.
Да ви споделя набързо какво се случва около мен:
Правихме опити на 8,10,13 и 16-ти срещу 17-ти ден. Щяхме и по-често, но ММ го нямаше за ден, а аз бях и много уморена и ей такива работи  Blush От неделя насам въобще не си въобразявам понеже не съм си и помисляла, че ще стане от първия месец, въпреки че се надявам, но имам болки или по точно спазми ниско долу. Усещанията ми са като от първи ден от цикъла, защото тогава много ме боли. Сега е на моменти, цял ден не ме боли и аз въобще забравям да мисля за това и тогава изведнъж се почва  ooooh! В неделя, когато го усетих това за пръв път си помислих, че пак ме хваща цистит или нещо такова, обаче не / Слава Богу /. Снощи пак докато не си легна ме набождаше. Дано не е нещо сериозно, а е, това на което се надявам  Praynig На лекар ще отида, когато имам евентуално закъснение, че иначе сега ме е страх... Общо взето това е за сега при мен, ще гледам да ви пиша, когато мога Hug
Късмет на всички, дано тази Коледа ни донесе много щастие, много чертички на теста и много сладки бебчета Hug bouquet Hug

# 52
Добро утро момичета
Снощи гледах че някои от вас бяха питали Ивелина Христова и аз я питах дали скоро ще съм бременна и гледам че ми е отговорила че до 14 месеца ме очаквала бременност и че проблем при мен нямало трябва да се отпусна душевно  Crossing Arms Днес ще видим при док дали има проблем и  да се надяваме че по-рано ще стане  preggo ! Благодаря за стиснатите палчета не спирайте да ги стискате че в 12:30 съм на преглед дано всичко е наред ! Лек ден на всички  newsm03

# 53
Ехааа лястовичке благодаря за закуската страхотна е, много обичам палачинки, стискам ти палци за прегледа  и дано скоро да се похвалиш с  EFP
purple_spring, мечтичка и за вас стискам палци, хайде дано  Praynig
y00li всичко си е до късмет, недей да се обвиняваш, че заради това, че си го отложила във времето сега не се получава, ще си дойде когато му е писано и ще е най-прекрасното бебе  smile3504
азукарче имам хубаво предчувствие за теб, дано  Praynig
Аз вчера си пусках в клон на Цибалаб в гр.Дупница изследване на ЩЖ за хормон ТСХ и е 3,650 Sad притеснено ми стана и си мисля, че ако и в друга лаборатория излезе пак високо може и да е причина за аборта ми  Close Ще пусна пак и ще ходя на ендокринолог.
Хубав ден ви желая и при следващото ми влизане във форума да видя от някой  EFP  Hug

# 54
Добро утро, сладури !!!

Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile Страхотна както винаги!!!
 АЗ от снощи усещам как почвам да се разболявам. Вирува някакъв вирус. Първо ММ беше, вчера се чух с майка ми и тя ми каза, че баща ми е 7 дни болничен , че и него грипа го е хванал и хоп сега и мен. Много мразя да ми е лошо, защото ме боли главата, тежат ми очите, не мога като хората да спя , да дишам.....Почнах на своя глава да пия разтворим Упсарин!
 За празнуването в Сръбско излезе малко пресилено, защото все още нищо не се знае. Едно момче се опитва да се свърже с хотела/ мотела ли  е и нещо не могат да се разберат. И ние чакаме обаждане все още за потвърждение. А така ни се доходи наистина. Ако не стане, ще си посрещаме 2015г у дома! Друг път все нанякъде с голяма компания.
 МечтичкаД хората се променят. Къде е правилно, къде не е , но е факт! И аз в себе си понякога го усещам. Самата аз се дръпвам за малко, но не личи, защото изпитвам чувство, че там не ми е мястото или изпитвам лека ревност, че при мен нещата не се получават и си ходя като кукавица!Радвам се обаче, че моите приятеки, които родиха не си промениха отношението към мен , защото аз нямам деца. Имам една , която се дръпна , че аз тръгнах с ММ и после заживях с него. Явно ми го е показвала , че е яд и изпитва злоба. Тъйкато тя си мечтаеше за богат и мускулест, тогава нямаше и никой и се върна при старото си гадже- кльощав и мързелив/ тоез никога не е работел и няма и желанието/ само и само , за да има дете. Ожениха се, роди дете и 1 ден не са живеели заедно- тя при родител;ите си, той при неговите. Та с нея вече не комуникираме! ......
 За ясновидството и Ивелина Христова  Laughing Laughing Laughing Пратих и как и да е формолиран въпроса, щом е за бебе и забременяване май на всички е едно и също  Laughing Та се гответе за бум след 14 месеца  Joy Ха, на бас, че и на Лястовичка отговора е такъв : / копирам го 1:1 - "Дава ви се бременност до 14 месеца.Проблем нямате,но отпуснете душата си и освободете съзнанието от излишни дребни притеснения.Усещам да нямате проблеми и да успеете да задържите бебето.Има светлина около вас." , да не си дала моите данни и на ММ и да си питала с моя въпрос  Mr. Green Mr. Green Изпробване компютъра на Ивка Simple Smile

# 55
  • София !
Пърпъл, стискам палци да ни зарадваш с тестче с 2 чертички  Hug !

Лястовиче, стискам палци всичко да е наред  Hug !

П.П. И на мен ми е отговорила  Simple Smile . Доволна съм от това, което ми е написала .

# 56
Добро утро!
Крис, радвам се, че резултатите са добри. Пожелавам ти следващата стъпка да се увенчае с успех.  Hug
Захарче, днес цял ден Hug . А утре, ех, утре!
Йоли, какъв голям напоителен пост! Heart Eyes
Лястовичке, дано пребориш прогнозата на врачката и успех на прегледа!
Скрит текст:
Мисля, че гъбясах, както се очакваше. Още вчера вечерта изпих едно хапче от препоръчаните от Кристи, ама май ще трябва и нещо локално да си ръгна. Писна ми! Или сме скарани, или съм с "любимци", или съм прясно абортирала, или пия антибиотици, или чакам резултати и така 2 години. И като се има предвид, че не съм се фиксирала на това да имаме второ дете, просто искам, копнея за още деца, това ми се вижда в някакво абсолютно необозримо бъдеше. Не се вайкам, не съм отчаяна, просто ми дотегна и ей, така, реших да си го кажа.
Скрит текст:
ММ се държи все едно нищо не е станало, чака да ми мине, като в същото време държи дистанция и не говори с мен. Аз се чудя да му се ядосвам ли и за това. Разговор с него не очаквам, той е такъв, че ако му зададеш въпрос и започва да се заяжда и кара, никаква способност за комуникация. Един сух и костелив орех имаше в областта и аз на него седнах.  Crossing Arms Тук вече се оплаквам!
Да ви е спорен деня!

# 57
Добро утро, сладури !!!

За ясновидството и Ивелина Христова  Laughing Laughing Laughing Пратих и как и да е формолиран въпроса, щом е за бебе и забременяване май на всички е едно и също  Laughing Та се гответе за бум след 14 месеца  Joy Ха, на бас, че и на Лястовичка отговора е такъв : / копирам го 1:1 - "Дава ви се бременност до 14 месеца.Проблем нямате,но отпуснете душата си и освободете съзнанието от излишни дребни притеснения.Усещам да нямате проблеми и да успеете да задържите бебето.Има светлина около вас." , да не си дала моите данни и на ММ и да си питала с моя въпрос  Mr. Green Mr. Green Изпробване компютъра на Ивка Simple Smile

да и на мен това ми писа същото е  Joy Joy Joy може  да си имате на представа колко ще е вярно hahaha

# 58
Добро утро ,красавици!

Мила Ванесита,отново прекрасна тема,думи  нямам !  newsm51

Кристалин,честито сърчице !  Heart Eyes

amy_lee  newsm79 newsm79 newsm79

Захарче и аз се включвам към пожеланията да получиш най-прекрасният коледен подарък !   bouquet

Фло  Hug

Голди , с теб сме !  Hug

Лястовиче  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Йоли,благодаря ти мила и аз се надявам да не се стига до там  Hug Доколкото до положението в нашата държава така е ,плащаш = обръщат ти внимание ...
Йоли,душицо,всичко ще се нареди !   bouquet

Тиата Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedFlowers Four Leaf Clover fingerscrossedFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Кристи ,радвам се за биопсията !

Мечтичка ,стискам силно палци ! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 59
  • София
Добро  утро и от мен
Мечтичка рано е  Mr. Green дано и БТ остане така и имаш изненада  Hug
Кристи радвам се за твойте резултати  Hug
Есенче Tired кофти се стичат нещата при теб,дано скоро излезнеш от този порочен кръг  Hug
Аз няма да се тествам,а и нямам тестове,а и не искам  Tired много ми омръзна от едната черта,от търсенето на втората  Shocked и т.н.Както всеки път болката в гърдите има пик и той беше вчера,надявах се на чудо,примерно днес да ме болят по силно,но Цъ....та ми е ясен резултата  Tired
Тъкмо ме заразихте с ясновидката ама щом отговаря едно и също значи и мен ме чака бременност до 14 месеца  Joy

Общи условия

Активация на акаунт