Голямата тема за малките масла - 9

• 68 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Масло от чаено дърво, ментово масло, масло от евкалипт, масло от лавандула, масло от розмарин - за тези се твърди, че прогонват въшките. А дано, щото пък с комарите не се получи тази година.
Можеш да добавиш по капка-две в шампоана, балсама и върху четката за коса.
Потрисам се от тези гадини. Sick

# 76
Някой ползвал ли е това http://emuoilbg.com/rosehip-emu-oil-50-ml ? Изобщо имате ли мнение за маслата от този сайт? Как са като качество?

# 77
  • Пловдив
Масло от чаено дърво, ментово масло, масло от евкалипт, масло от лавандула, масло от розмарин - за тези се твърди, че прогонват въшките. А дано, щото пък с комарите не се получи тази година.
Можеш да добавиш по капка-две в шампоана, балсама и върху четката за коса.
Потрисам се от тези гадини. Sick

Ма не по капка от всички,а само едно да избера,нали Rolling Eyes Blush Laughing

# 78
Някой ползвал ли е това http://emuoilbg.com/rosehip-emu-oil-50-ml ? Изобщо имате ли мнение за маслата от този сайт? Как са като качество?
Не е лошо, но няма нищо общо с масло от Ему /мое мнение/. Купувала съм го от английски сайт за козметика, а не от посочения.
Аз бих ти препоръчала това:
http://www.iherb.com/product-reviews/Emu-Gold-Emu-Oil-1-fl-oz-30 … /?p=1&revl=ru

mystic woman, можеш да си направиш смес от 2-3. Може и само едно - изборът е твой.
Аз бих комбинирала.

# 79
Не е лошо, но няма нищо общо с масло от Ему /мое мнение/. Купувала съм го от английски сайт за козметика, а не от посочения.
Аз бих ти препоръчала това:
http://www.iherb.com/product-reviews/Emu-Gold-Emu-Oil-1-fl-oz-30 … /?p=1&revl=ru

Знаех си  Grinning Благодаря   bouquet

# 80
  • Пловдив
Дивиана   bouquet

А маслото от Ему от Ибей/беше показано по-напред/ дали е добро...?Имаше 160мл. за 9 лири.
Т.е. да е повече като количество,щото ако мажем по косата...

# 81
Аз снощи си направих за пръв път маслена баня на лицето... ми то било много хубаво туй нещо бе  Shocked хахаха Докато масажирах лицето с маслата, усещах как все повече мръсотийки се отстраняват  Blush. Обаче после нещо много бързо ми изстиваше кърпата  Thinking дали е много тънка  newsm78 Вие ползвате ли някакви по-специални кърпи? Като муселинова, например...
И колко често е добре да се прави тази маслена баня? (с нормална кожа съм)  Rolling Eyes

# 82
  • София
Здравейте, момичета
поздравления за страхотната и супер интересна тема  bouquet
имам конкретен въпрос
моята девойка е на 8г и от едн-два месеца косата й започна да става чуплива, да се оплита, да цъфти, появи се и пърхут, ситен един такъв, леко се омазнява в корените
чудя се какво да я правя
каква маска от масла да пробвам и дали въобще мога да слагам на нейната възраст  newsm78
забравих да кажа че е с дълга коса, финна, тънка, но доскоро нито пърхут имаше, беше й гладка като коприна Sick

# 83
  • в огледалото на живота
Аз снощи си направих за пръв път маслена баня на лицето... ми то било много хубаво туй нещо бе  Shocked хахаха Докато масажирах лицето с маслата, усещах как все повече мръсотийки се отстраняват  Blush. Обаче после нещо много бързо ми изстиваше кърпата  Thinking дали е много тънка  newsm78 Вие ползвате ли някакви по-специални кърпи? Като муселинова, например...
И колко често е добре да се прави тази маслена баня? (с нормална кожа съм)  Rolling Eyes
Използвам ето такива;тип вафлени.По-плътна е и запазва топлината.Предварително я затоплям на радиатора или с ютия.
Скрит текст:
Не съм много редовна в правенето на маслена баня за лицето,когато усетя нужда тогава.

# 84
Аз снощи си направих за пръв път маслена баня на лицето... ми то било много хубаво туй нещо бе  Shocked хахаха Докато масажирах лицето с маслата, усещах как все повече мръсотийки се отстраняват  Blush. Обаче после нещо много бързо ми изстиваше кърпата  Thinking дали е много тънка  newsm78 Вие ползвате ли някакви по-специални кърпи? Като муселинова, например...
И колко често е добре да се прави тази маслена баня? (с нормална кожа съм)  Rolling Eyes
Използвам ето такива;тип вафлени.По-плътна е и запазва топлината.Предварително я затоплям на радиатора или с ютия.
Скрит текст:
Не съм много редовна в правенето на маслена баня за лицето,когато усетя нужда тогава.
Аз пък я топих в гореща вода...  Thinking Ти суха гореща кърпа ли? Аз три пъти я топих

# 85
Маслени бани съм правила винаги с мокра кърпа. Така съм и чела, че се прави. Много хубаво ми се почиства лицето, когато използвам масло от ленено семе /от капсула ползвах/. Не знам защо, но буквално ми втечни някои нечистотии.

# 86
Маслена баня правя винаги с влажна и гореща кърпа. Ползвам муселинова и отгоре покривам с малка хавлиена /за лице/. 2-3 пъти я топя в гореща вода.

Митик, не съм ползвала това масло и нямам мнение, но според мен е маслена смес - няма как 160 мл иначе да струват 9 лири. Не бих си го поръчала, защото предпочитам концентрирани масла. Ако искам смес, бих предпочела сама да си я направя. Simple Smile

Галя, хубаво би било да заведеш детето на дерматолог. Peace
Маслото от чаено дърво може да помогне, опитай да добавяш по 2-3 капки в дозата шампоан /като преди това тестваш малката за алергична реакция!/. Можеш и маслени маски да й правиш.
Също така извари/дезинфекцирай четката/гребена й.

# 87
  • София

Галя, хубаво би било да заведеш детето на дерматолог. Peace
Маслото от чаено дърво може да помогне, опитай да добавяш по 2-3 капки в дозата шампоан /като преди това тестваш малката за алергична реакция!/. Можеш и маслени маски да й правиш.
Също така извари/дезинфекцирай четката/гребена й.
  bouquet  bouquet

# 88
Дивиана,муселиновата кърпа и тензух едно и също ли са ?
А за маслената баня съм пробвала рициново масло + зехтин,при мазна кожа се слага повече от рициновото, регулира омазняването .

# 89
Дивиана,муселиновата кърпа и тензух едно и също ли са ?

Ами, по-скоро на нещо средно между тензух и марля ги оприличавам моите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт