Голямата тема за малките масла - 9

• 68 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
~Magi_TM~, слагам по 2-3 капки в маслени маски и по толкова в шампоан, но само по скалпа, иначе мисля, че и дължините се изсушават. Аз го  правя против пърхот, но забелязвам, че им ефект и върху омазняването Аз се стремя да я мия често, но някой път не ми остава време и определено положението не е толкова трагично, когато не я измия.

# 661
Момичета, кои масла помагат най-много срещу белези от пъпки?

# 662
Момичета, кои масла помагат най-много срещу белези от пъпки?
Шипково !

аз да питам има ли разлика и има ли ефект от това масло
http://spirala.bg/shop/wooden-spoon/serum-za-stimulirane-rasteja-na-kosata
или
http://www.zoya.bg/Олио-с-ямайски-пипер-за-стимулиране-растежа-на-косата.3336

# 663
Благодаря! А самостоятелно или в комбинация с друго масло? Аз гледах в зоя комбинирано шипка+ масло от карите(ший).

# 664
аз да питам има ли разлика и има ли ефект от това масло
http://spirala.bg/shop/wooden-spoon/serum-za-stimulirane-rasteja-na-kosata

Ей, откъде го избара това масло, много добре звучи, а и цената му си струва.

# 665
  • Бургас
Някой използвал ли е масло от пракакси? Интересно ми е действието му най-вече при пигментни петна и белези?

# 666

______Freya_______

в Лозенец е адреса им
Скрит текст:
Био Супермаркет Спирала

# 667
Някой използвал ли е масло от пракакси? Интересно ми е действието му най-вече при пигментни петна и белези?

Имаш ли го?
Т.н. масло от семките на плодовете на маслено дърво - най-често се използва в балсамите за коса, защото прави косата мека и лъскава /с много висока концентрация на бехенова киселина е/. Използва се и чисто на влажна коса.
Лекува рани и бактериални кожни инфекции. Повлиява добре пигментните петна получени през бременност, както и белези от изгаряне.
От скоро присъства и в новите формули лекарства, използвани при ухапване от змии и хеморагични проблеми.
В козметиката се използва в концентрации 5-7% в продуктите за коса и 5-10% в кремове и лосиони.
Не е нужно да се разрежда с друго масло, тъй като се води "базово".

# 668
  • Бургас
Дивиана, благодаря за изчерпателната информация.
Нямам го, но отчаяно търся нещо за справяне с петна и белези от пъпки, та попаднах на това масло в Зоя.
Взимам го Simple Smile

# 669
  • Варна
Момичета,видяла ли е някоя от вас ясен/силен ефект в/у стимулирането на растежа на косата с ЯЧРМ?
Имам оредяване на коста (особено отгоре),в следствие на бременност и кърмене.Този период мина отдавна,но косата ми така и не си възстанови гъстотата ConfusedПрез времето пия витамини,слагам ампули,шампоани п/в косопад..Е,косопадът ми спира,но опадалото преди,няма връщане!

# 670
И мен ме интересува този въпрос

# 671
Само дето е задаван многократно  Laughing и е отговаряно също толкова много пъти.

# 672
Страхотна тема момичета,с интерес ще ви следя Grinning

# 673
  • Бургас / София
Да, страхотна тема запис  Heart Eyes . Мога ли да смеся рициновото масло с етерично масло от мента, примерно ?

# 674
Мога ли да смеся рициновото масло с етерично масло от мента, примерно ?

Можеш да добавиш към рициновото масло определено количество масло от мента.
Ползвай тази табличка за ориентация:

Общи условия

Активация на акаунт