1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 826
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
За много години, момичета!!!!  Hug Hug      bouquet  bouquet

Честита, здрава, щастлива да е за всяка една от Вас!
Нека има мир, любов, спокойствие във всеки дом!!!
Peace Peace Peace

Скрит текст:
Недялко Йорданов

ТАЗИ НОЩ...

Тази нощ , когато всичко е готово
да посрещнем нещо светло, нещо ново,
тази нощ, когато всички са добри –
лъжецът, крадецът, подлецът дори,
тази нощ, когато врагът става брат –
еднакъв по партия, еднакъв по цвят,
тази нощ спокойна, поне тази нощ
нека да забравим всеки спомен лош.

Нека да забравим тази нощ поне,
че сега България е на колене,
нека да забравим битието жалко,
защото останахме толкова малко,
нека да забравим поне за минута
данъци и сметки, бизнес и валута,
грабежи, убийства, мутри, мафиоти,
избори и лидери - лъжепатриоти,
завист и омраза, глад и нищета...

Нека да запалим в себе си свещта!

Тази нощ, когато – бременна – земята
ще роди след малко една нова дата
нека да прошепнем този благослов:
по-малко омраза, повече любов!
Нека да си кажем в тази светла нощ:

“България цяла... има сила йощ!”

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 09:26 от Goni

# 616

ЧЕСТИТА НОВА 2015 ГОДИНА! НА ВАС И ЛЮБИМОТО СЕМЕЙСТВО - БЕРГЮЗАР, АЛИ И ХАЛИТ ЕРГЕНЧ! НЕКА ТЯ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ, ПОВЕЧЕ ЩАСТИЕ, ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ОЩЕ УСПЕХИ В ЖИВОТА!
На себе си пожелавам и повече свободно време, по - малко работа, въпреки че  точно това късметче от новогодишната баница отново "беше запазено" за мен

Благодаря на всички, които не са забравили любимата тема, благодаря за пожеланията и вярвам, че колкото и години да минат, общата ни любов, общите ни емоции, няма да остареят Наздраве!

СВЕТЛИНА И РАДОСТ В ДУШИТЕ

# 617
Скрит текст:
Здравейте. Как само  времето лети.
Ако щете вярвайте, ама вече от пет години хич не съм влизала в този сайт "Бг. Мама". Нямам логично обяснение. А като си помисля как само се бях пристрастила към този филм! И никак даже не мога да го забравя.
Лично се познавам с Ергюн Демир, който изигра блестящо ролята на Али Кемал. Виждала съм се с него и с мои приятели, които са по-добри приятели с него, в Истанбул, даже съм присъствала на една от неговите лекции в театралната школа, която той водеше и бях много впечатлено от начина , по който инспирира проявата на артистичните заложби у студентите си. Присъствах на нещо уникално.
А преди време видях Халит Ергенч пред детската градина, тъкмо си беше взел сина, по обяд. Веднага извадих фотото, настроих на  "зум", снимах и се получи уникална размазня. И както се натъжих, че нищо не съм направила, той остави детето в колата си, коато беше спряна близо до входа на детската градина, пресече малкато уличка и ми грабна фотото от ръката. Можете да си представите как се сринах. Казах си:" Е те сега, Емилио, ще ти отидат всички снимки и иди се оплаквайна арменския поп". Обаче не стана така. Халит Ергенч протегна ръка и се опита да направи едно селфи. Щракна, погледна, каза "не", коригира зума на фотоапарата и снима отново. После ми върна фотоапарата. Аз бях ни жива, ни умряла от притеснение, ама той, човекът гледаше дружелюбно и с уважение. Набързо му казах, че в моята страна, България, много го обичаме и харесваме неговата игра. Той попита къде сме го гледали, аз веднага изтърсих "Айлие", "Бинбир гедже"  и "Мухтешем юзйъл". Обменихме още две три думи /на английски, разбира се/ и той си отиде при детето, а аз при приятелката ми.
После , като си разгледах фотосите, видях, че при първия опит за селфи, Халит Ергенч е снимал едно негово и две мои очи, под причина на зума, но пък втората снимка е съвсем добра и нормална. Ако се сетя как се качваха тук снимките, мога да ви ги покажа тук.
Весело посрещане на новата година.
Благодаря ти за разказа, Ема Hug newsm51 Hug Чудесен подарък и удоволствие, че го написа за нас Много ще се радвам, ако решиш да публикуваш снимката си с Халит! bowuu

# 618
Честита Новата 2015 година !! Пожелавам на всички добро здраве , късмет във всичко , успехи ,  много настроение и добри новини от обичаното семейство Ергенч !!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm10 newsm10 newsm10

# 619
# 620
# 621
# 622
  • София
Честита Нова 2015 година!
На всички  в нашата тема желая здраве, щастие
и много сбъднати мечти!
На любимото семейство- безкрайна любов,успешни
проекти и дълго още да ни радват!
Радвам се за Халит - много хубаво е, че избира стойностни
проекти. Hug

# 623
Еми,благодаря,че сподели приятните си преживявания.Аз също имах късмет една година да посрещам Нова година в един ресторант с Ергюн Демир и също съм с отлични впечатление.Висок,симпатичен,мил и много възпитан мъж.На два пъти идва при нашата група да се снима с нас.При първия път/беше с вързана коса/ повечето от хората не го познаха и след като им казах кой е това се наложи да помоля собственика на ресторанта,който е негов братовчед и мои познат ,да го помоли да дойде още веднъж за да се снимат и останалите, защото се оказа ,че всички са гледали 1001 нощ.
Той дойде с пусната коса и остана при нас отново близо 0.30 мин.Всички бяха много доволни.

# 624
# 625

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

И защото Краси сигурно е на някое хубаво място, където няма нет,
си позволявам да честитя на всички именици днешния Васильовден!

На 1 януари източноправославната църква празнува Васильовден или Сурваки. На този ден източните християни почитат паметта на Св. Василий Велики - един от великите философи и писатели на раннохристиянската църква. Народната традиция свързва празника на Св. Василий Велики с обичая сурвакане.

На Васильовден имен ден имат Васил, Василка, Василия, Василена, Веселин, Веселина, Весела, Василий, Василина, Васияна, Васо, Влада, Властин, Властина, Властомир, Влайко, Ваца, Въло, Въла, Въто, Царена, Царил, Царила.

# 626
# 627
  • София
 wavey wavey wavey МОМИЧЕТА - КОКИЧЕТА   Heart Eyes Hug smile3525 newsm51

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 15:52 от krasminikif

# 628
Честита Нова 2015 година!

С пожелание за много здраве и късмет ! БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ !

# 629

Общи условия

Активация на акаунт