1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Югозападна Българя
Момичета,бъдете живи,здрави и много щастливи!

# 631
  • Югозападна Българя
Честит Имен ден!На всички празнуващи днес и техните семейства Весел празник!

# 632
Халит снощи на новогодишното парти в Нур Фетаноолу/Махидеврах Simple Smile Оттам са и снимките от постове #608 и 609

# 633
В Зорлу /снимките от постове #598 и 599, mar_tomova, радвам се, че отново си сред нас  Hug/ са питали Халит и той е казал, че няма никакво намерение да дарява брадата си. Имало е някаква лъжлива новина по този повод.

От Мерием - "Здравей, 2015"

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 20:30 от LU4IQ

# 634
  • В центъра на България

# 635
От новогодишното тържество снощи

# 636
От унгарските фенове

Колажите на Надя в Унгария  newsm10

Подписът на автора не се чете

# 637
Слънчев Халит в слънчев януарски ден от 2015 г. Grinning Grinning Grinning

# 638
  • София

# 639
Честита нова година на всички, които имат трепет в сърцето си и интерес в съзнанието си, за да продължават да влизат в този прекрасен сайт и в тази любима тема.
Не ме бива да качвам снимки, и това си е!
Това сега ми е третият опит. Ако и сега не стане, отказвам се.

Това е селфито, от втори опит, което самият Халит Ергенч направи с мен.
Не знам дали си личи, колко не знаех какво да правя и как да застана "по-така",
та да си проличи, колко много се възхищавам от този истински мъж и великолепен актьор?

# 640
 wavey Еми, благодаря ,че сподели  този вълнуващ момент .Сигурно много от нас са мечтали да зърнат поне за миг този великолепен мъж и актьор , а камо ли да се докоснат до него .Истинска щастливка и късметлийка  си !!! Желая ти през Новата година   все така късмет и щастие !!  Hug Hug Hug

# 641
Честита нова година на всички, които имат трепет в сърцето си и интерес в съзнанието си, за да продължават да влизат в този прекрасен сайт и в тази любима тема.

та да си проличи, колко много се възхищавам от този истински мъж и великолепен актьор?

Еми, много, много ти благодаря, че сподели с нас този вълнуващ и толкова личен момент от живота си! Страхотен новогодишен подарък направи на всички в темата!

# 642
Еми,благодаря,че сподели приятните си преживявания.Аз също имах късмет една година да посрещам Нова година в един ресторант с Ергюн Демир и също съм с отлични впечатление.Висок,симпатичен,мил и много възпитан мъж.На два пъти идва при нашата група да се снима с нас.При първия път/беше с вързана коса/ повечето от хората не го познаха и след като им казах кой е това се наложи да помоля собственика на ресторанта,който е негов братовчед и мои познат ,да го помоли да дойде още веднъж за да се снимат и останалите, защото се оказа ,че всички са гледали 1001 нощ.
Той дойде с пусната коса и остана при нас отново близо 0.30 мин.Всички бяха много доволни.

Наде, много благодаря за споделената среща с Ергюн Демир! Всички разкази от първо лице ми доставят огромна радост

# 643
EmaStar, прекрасен подарък за Новата година! Hug Hug Благодаря ти! Hug

Снимка с Халит - това е мечта за всяка от нас в този и други форуми!  Praynig Peace

Но... понякога мечтите стават реалност.  Peace
Дано в тази година, когато звездите предричат осъществяването  на много мечти,
това щастие да "сполети" и други от нас!  Simple Smile Peace

# 644

ЕМА,.... ти изгря във форума като истинска новогодишна звезда... Не случайно и аватарът ти е такъв!Много си добра! Сигурно ще пуснеш и останалите 2 снимки. Учиш се много бързо! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт