1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
 Hug Hug Hug

Една Коледа-за много желания!
Една Нова година-за много мечти!
Една цяла година-за много успехи!

Весели празници, мили момичета!    bouquet

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 20:26 от vera17

# 601
  • В центъра на България

# 602
  • В центъра на България
Happy New Year
 newsm51

Canım arkadaşım @fifiletters .. Ali'm de ben de çok mutlu olduk..Teşekkür ederiz..

Дано идващата година да ни дари със здраве,спокойствие и сила да посрещаме трудностите,с които се сблъскваме!
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
# 604
Здравейте. Как само  времето лети.
Ако щете вярвайте, ама вече от пет години хич не съм влизала в този сайт "Бг. Мама". Нямам логично обяснение. А като си помисля как само се бях пристрастила към този филм! И никак даже не мога да го забравя.
Лично се познавам с Ергюн Демир, който изигра блестящо ролята на Али Кемал. Виждала съм се с него и с мои приятели, които са по-добри приятели с него, в Истанбул, даже съм присъствала на една от неговите лекции в театралната школа, която той водеше и бях много впечатлено от начина , по който инспирира проявата на артистичните заложби у студентите си. Присъствах на нещо уникално.
А преди време видях Халит Ергенч пред детската градина, тъкмо си беше взел сина, по обяд. Веднага извадих фотото, настроих на  "зум", снимах и се получи уникална размазня. И както се натъжих, че нищо не съм направила, той остави детето в колата си, коато беше спряна близо до входа на детската градина, пресече малкато уличка и ми грабна фотото от ръката. Можете да си представите как се сринах. Казах си:" Е те сега, Емилио, ще ти отидат всички снимки и иди се оплаквайна арменския поп". Обаче не стана така. Халит Ергенч протегна ръка и се опита да направи едно селфи. Щракна, погледна, каза "не", коригира зума на фотоапарата и снима отново. После ми върна фотоапарата. Аз бях ни жива, ни умряла от притеснение, ама той, човекът гледаше дружелюбно и с уважение. Набързо му казах, че в моята страна, България, много го обичаме и харесваме неговата игра. Той попита къде сме го гледали, аз веднага изтърсих "Айлие", "Бинбир гедже"  и "Мухтешем юзйъл". Обменихме още две три думи /на английски, разбира се/ и той си отиде при детето, а аз при приятелката ми.
После , като си разгледах фотосите, видях, че при първия опит за селфи, Халит Ергенч е снимал едно негово и две мои очи, под причина на зума, но пък втората снимка е съвсем добра и нормална. Ако се сетя как се качваха тук снимките, мога да ви ги покажа тук.
Весело посрещане на новата година.

# 605
Ema-star,.....браво,че се появи и сподели новини! Grinning Hug   bouquet

Сем. Ергенч - благословено и обичано!

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 01:21 от vera17

# 606
На цялата Геджеманска дружина... santa2 santa2 santa2

Hug txtloves Hug txtloves  Hug txtloves  Hug txtloves Hug

# 607
  • В центъра на България

# 608
  • В центъра на България
Berguzar Korel with Sinem Kobal

Berguzar Korel with friends-Engin Ozturk and Aras Bulut Iyenemli

# 609
  • В центъра на България
Това написа Berguzar над снимката.

Biri 11 yaşımdan beri yanımda,dizlerinin dibinde olduğum kadın ise Sezen Aksu.2015 galiba bana iyi geleceksin.

# 610
Бабчи ,не е за вярване - точно тази картичка бях подготвила ,за да ви честитя Новата 2015г.

http://bgzona.net/zona/kartichki/images/new_year_110.jpg

Къзлар , ЧНГ!!! Нека бъде мирна , плодородна и успешна за България!
В личен план ви желая крепко здраве , много щастие и радост!

Благодаря ви ,че ви има и че поддържате огъня  / топлината/ в темата !!!  bouquet Praynig Peace

# 611
# 612
  • В центъра на България

# 613
  • В центъра на България

# 614
  • В центъра на България

Общи условия

Активация на акаунт