1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
EМА, smile3501 smile3525 newsm51 newsm44 newsm44

Достави ми голямо удоволствие да те видя с нашия любимец....,ти си третата,която се е докоснала до "синеочко",за един фен това е като благословия...!!!!! babydust7 babydust7

Бъди жива и здрава през Новата 2015 година !!!!!!!!!!!!!! Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 646
  • София

*** New !!!!!!!!!!
First Selfie with Halit in 2015 !!!!!!!!!!

# 647
Спомен от посещението в Братислава,където с тях се срещнаха Надежда и Дария Hug Hug Hug

Красивата Берг в червено! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 18:33 от vera17

# 648
В МОЛ Триумф

*** New !!!!!!!!!!
First Selfie with Halit in 2015 !!!!!!!!!!

Първото селфи на Халит за 2015 г. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 19:03 от LU4IQ

# 649
Еми,честита Нова година!Дано късмета ти продължава да работи на макс!
Представям си колко си се вълнувала.Преживяла съм го три пъти и никога
не направих читава снимка и клип ,защото ръцете ми трепереха.
Благодаря ти!Снимката е чудесна! smile3501за Халит!
Ако имаш проблеми-питай!Ще помагаме.

# 650
Лучия,  bouquetза унгарските колажи.
Този е прекрасен!Независимо ,че е правен
с готовите програми много е готин

Представете си Халит в ролята на д’Артанян,а Окан,Озан,,Бурак- Атос, Портос и Арамис.
Мисля,че такава роля много би му вървяла.
hahaha
.

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 20:51 от nadejda2639

# 651
Ми то било много интересно тук . С радост ще наминавам пак.
"ЕМА,.... ти изгря във форума като истинска новогодишна звезда... Не случайно и аватарът ти е такъв!Много си добра! Сигурно ще пуснеш и останалите 2 снимки. Учиш се много бързо! "
Уча се, ама не съвсем. Снимката , която качих, взех от "Снимка.бг". После се скъсах да правя опити , да кача там и другата снимка, която е интересна, но така и не мога да я кача. Просто не тръгва, а не знам по кой друг начен да я кача и тя да се вижда. Тази снимка е интересна с това, че както си седях на другия тротоар и правех жалки опити да снимамм папарашки Халит Ергенч, бях нагласила обектива на "зум" Разбира се, че се получи размазня, пълен брак. И когато установих това, докато се усетя, Халит пресече малката уличка и ми грабна апарата. Казах си, че току що ми отиде всичката бойна слава и че ще си изгубя всичките снимки, щом като снимам без разрешение, и "хак да ми е". Обаче човекът ме хвана през рамо, протегна ръка и насочи обектива към двама ни, да направи селфи. Щракна, погледна, каза нещо от типа :"А, не" и коригира зума. Щракна пак, малко по-друга поза и доволно ми върна апарата. Поговорихме си малко, защото ми стана съвестно, че той остави детето в колата си, "Ауди" да го чака, а беше паркирал до другия тротоар на уличката.
Казах му, че ние в България, много харесваме неговата игра и че много го обичаме. Той прояви интерес към това, кои сериали с негово участие сме гледали? Аз моментално изтърсих "Айлие", "Бин бир гедже" и в момента гледаме серии от "Мухтешем юзйъл".  Много му стана приятно. Нито се наду, нито се отегчи. Казахме си "довиждане" и се разделихме.
По-късно, като си гледах какво имам във фотоапарата, видях, че първият опит за селфито се свежда до близък план на едно око на Халит Ергенч и две мои. Обещавам да намеря начин да ви покажа и тази снимка, защото е много забавна.

# 652
Наде, и аз много харесах колажа newsm10 и дълго го гледах... Не са ли малко старички за мускетари  smile3503 Кралски роли след султанските  newsm78 Защо пък не... но французите няма да поканят чужденец за роля на техен крал, англичаните обаче не биха се замислили. yes Някаква пищна продукция, с невиждано красиви костюми... Ох, хайде да спра, че като ми тръгне въображението, ще осъмна  smile3506
След Сюлейман нищо вече не е същото...Поздравявам всички с една песен на Гари Мур - "Нищо не е същото"
Скрит текст:

# 653
Уточнение към поста ми от вчера за брадата на Халит. Във вестници и интернет е имало публикации  "за даряване на брадата му за статуята на Сюлейман". "Защо трябва да дарявам брадата си, разбира, че не е вярно, че съм дарил брадата си" - е отговорът му на въпроса на репортерите.
Той много добре знае, че ако го направи, скоро статуята ще остане без брада. Освен ако не й сложат полицейска охрана hahaha

Нещо приятно и красиво - от времето, когато е било невъзможно да му зададат такъв въпрос Wink

# 654
Честита нова година на всички, които имат трепет в сърцето си и интерес в съзнанието си, за да продължават да влизат в този прекрасен сайт и в тази любима тема.
Не ме бива да качвам снимки, и това си е!
Това сега ми е третият опит. Ако и сега не стане, отказвам се.

Това е селфито, от втори опит, което самият Халит Ергенч направи с мен.
Не знам дали си личи, колко не знаех какво да правя и как да застана "по-така",
та да си проличи, колко много се възхищавам от този истински мъж и великолепен актьор?

Shocked Гледам и невярвям на очите си!
Благородно ти завиждам!  Hug
Моля те, кажи ми..., пролича ли му, че ни харесва нас - българите?  Praynig

# 655
# 656
 Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 10:51 от vera17

# 657
 "Гледам и не вярвям на очите си!
Благородно ти завиждам!  
Моля те, кажи ми..., пролича ли му, че ни харесва нас - българите? "

Коки, много ти благодаря за добрите думи. Да си призная, че от няколкото разменени изречения, не мога да преценя дали харесва нас, българите? Но от начина, по който неочаквано дойде и направи снимките с мен, от усмивката, от блясъка в невероятните сини покоряващи очи, си пролича, че е човек, отнасящ се с безкрайно уважение към хората, които го познават и обичат от това, което са видели на екран.
Защото, коя съм аз? Госпожа "Никоя си", случайно попаднала пред английската частна детска градина , в която той сам сутрин води сина си и сам си го взема по обяд. Не праща детегледачка или някоя от бабите. Много грижовен и отговорен баща и това в никакъв случай не е поза. Това са неговите разбирания за как да се грижи и показва любов към детето си, независимо от популярността си.

# 658
Сега, да си призная, не съм наясно как точно да качвам снимките си, ако вече съм установила, че през сайта "Снимка.Бг", засега това не е възможно.
Ще бъда много благодарна на онзи, който ми поясни къде другаде мога да кача снимка и после, като взема линк, да мога да я видя поместена в поста си?

# 659
Сега, да си призная, не съм наясно как точно да качвам снимките си, ако вече съм установила, че през сайта "Снимка.Бг", засега това не е възможно.
Ще бъда много благодарна на онзи, който ми поясни къде другаде мога да кача снимка и после, като взема линк, да мога да я видя поместена в поста си?

Много ти благодаря за усилията newsm51 Писах ти съобщение Simple Smile

Привет на всички в темата  bouquet Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт