Специална ще е Коледа за нас - Декемврийчето ще гушкаме в този час!

• 39 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз през нощта се стреснах, обърнах се и ужасна болка ми сряза корема, реших, че ще раждам   Laughing Чаках, чаках и нищо не ме боля после.
Сега лежа, че нещо не ми е добре-гади ми се, замотана ми е главата. Преди малко пак така силно ме стегна корема, чак пръстите на краката ми се извиха  Joy Ама нищо, само ме пободва тук таме.
След някой друг час съм на тонове и ще видим. Въпреки, че аз горе долу си различавам като имам контракции.

# 76
Здравейте Simple Smile
Запис и от мен в новата тема Simple Smile
Честито на всички мамчета и дечица много да ги слушат Simple Smile

# 77
Здравейте Simple Smile

Как са бебоците  Heart Eyes

# 78
Здравейте Simple Smile

Как са бебоците  Heart Eyes

Елиас, спинкат в момента Simple Smile Свикваме още един с друг Simple Smile Мием дупета, папкаме и цапаме дупета Simple Smile И същите упражнения от начало Simple Smile Докарваме по 8 хранения на човече за денонощие и така. Дано да са си послушковци като сега.

# 79
Дано да са си послушковци като сега.
Дано, пожелавам ви   bouquet

# 80
Дано да са си послушковци като сега.
Дано, пожелавам ви   bouquet

Да ти се връща пожеланието  baby_neutral

# 81
Запис и от мен в новата темичка, много се надявам тази да е нашата и да се запишем с бебинка на първата страница Heart Eyes

Честито бебе на мама Габи  bouquet

Аз за кандидата миналата седмица слагах Гинофилус, е нямам вече гъби, обаче за това пък още ме сърби от тази отврат, чак боли Cry

Напълно съм съгласна, че количката трябва да е качествена, все пак трябва да издържи около 2 години всекидневна експлоатация. За мен това е нещото, в което си заслужава да се инвестира, не заради марката, а заради удобството на майката и детето, а и не се знае една количка от 200 лв. колко време ще изкара, да не се наложи след 1-2 месеца да се купува нова. Също бих предпочела вариант употребявана, но стабилна количка.

# 82
За количките- и аз предпочитам употребявана, но качествена  Peace И за автомобилите имам такива предпочитания- предпочитам мерцедес на 5 години, отколкото чисто ново рено, произведено в Турция, примерно  Peace

# 83
  • бургас
Запис и от мен.
Мамчета имам въпрос, пука ли ви таза. Снощи като си легнах и почнах да се въртя в леглото и почнаха да ми пукат прешлените. Имам чувството, че са се разхлабили и като се наведа да взема нещо и веднага изпуква и ако го пробвам това упражнение 10пъти, 10 ще изпука кръста/таза??/ newsm78

# 84
Това с пукането го имам и аз и е точно по същия начин,само че на мен ми пука таза,дори го усещам все едно е между краката.

# 85
Честито бебче-манекенче на Габи! Да ви е жива и здрава Анна!   bouquet

Ето евтините колички, за които ви говорех. Дори съм срещала в някои онлайн магазини същите колички с по 200-250 лв надценка. Ако някоя желае да коментира какви са им недостатъците, ще съм благодарна:

Скрит текст:
1) http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=457

2) http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=142

3) http://olx.bg/kasandra-novi-kolichki-razprodzhba-i40342679

4) http://olx.bg/likvidatsiya-do-25-11nova-petite-star-kombinirana- … sesoari-i50936125

5) http://olx.bg/nova-detska-bebeshka-kolichka-marka-stefi-model-st … r-tsena-i63279860

6) http://olx.bg/nova-niska-tsena-nova-v-kashon-angliyska-kombinira … bystart-i59661104

7) http://olx.bg/chisto-nova-bebeshka-kolichka-2v1-i62854710

Sunglasses http://babymarket.bg/kolichki/386-plavasshi-2-v-1-nov.html

Моите критерии за количка са:

1. Да е колкото се може по-лека. Не искам някаква ОГРОМНА, ЗДРАВА И ТРОМАВА количка (визирам здрава и тежка рама). Да е макс. 9,500 кг.
2. Да е с малки колелца, единични - не с някакви огромни, а двойните не ме кефят много.
3. Да е комбинирана (лято/зима) и с тотална хоризонтална позиция (гръб и крачета). За зимните 3-4 месеца мисля да я ползвам с портбебе с твърд гръб.
4. Да се сгъва по най-лесния начин. Тия с едно бутонче за сгъване (май тип "чадър" им викат) най-много ме кефят.
5. Да не си играя много със смяна на кошове, позиции, ръчки и бутончета. Ако може да обърна дръжката, вместо да изкарвам, обръщам и пак да вкарвам коша, ще е по-добре. И ако може с една ръка да я прибера в багажника на колата, ще е още по-добре.
6. Да се бута лесно, без много натиск. Забелязах, че количките с амортисьори са супер тромави и изискват повече натиск.
7. Дръжката да е цяла (не 2 дръжки) и да е с меко гъбено покритие, а не кожено или гумено, както и да не е набраздено.
8. Да има голям сенник за през лятото. Да не се занимавам с чадърчета.
9. Предпочитам четериколка пред триколка, но мога да се навия и за триколка, стига да покрива останалите критерии.
10. Нямам претенции за зимен кош (дали пластмасов или не), защото мисля да ползвам портбебе.

Пък ако знаете някоя маркова, която да покрива тези мои критерии, също ще съм ви благодарна да ми я покажете.  Peace

Между другото, тия януарки продължават да ни копират заглавията  Mr. Green

# 86
Запис и от мен.
Мамчета имам въпрос, пука ли ви таза. Снощи като си легнах и почнах да се въртя в леглото и почнаха да ми пукат прешлените. Имам чувството, че са се разхлабили и като се наведа да взема нещо и веднага изпуква и ако го пробвам това упражнение 10пъти, 10 ще изпука кръста/таза??/ newsm78

Ако имаш котки няма как да не ти пука цялото тяло, не само таза.  Joy На ден сигурно се навеждам и клякам по 100 пъти. Ни кръст, ни колене, ни таз ми държи вече и все пак като ходя ми е по-добре, от колкото като седя продължително време. Заседя ли се и изведнъж стана, веднага ми се прищипва един нерв на кръста и не мога да си стъпвам на крака около 5 мин. А за спането и завъртане и ставане от леглото въобще няма да коментирам...  ooooh! Така че, радвай се, че си по-добре от мен.   Wink Peace

# 87
честити бебчета.нека са живи и здрави и много да радват мама и тати

Глорита, как е Кевинчо, кърмите ли се?  Flutter

На Зизу положението също ми е интересно. Как ли се хранят близнаци? Редуват ли се на гърда или наведнъж ги храните с таткото?

# 88
Цоп и аз в новата тема  Simple Smile
Мимченце, мерси   bouquet
От както не ходя на работа (2 седмици) и уж си почивам - реално въобще не се спирам.... живота ми беше по- лек, когато ходех на работа  Wink
Днес например изчистих къщата,  оправих 2 перални, разучих столчето за кола,  разглобих го и го изпрах (дано успея да го сглобя после  newsm78 ), почти си стегнах багажа за болницата. Тръгнах и пердетата да пера,  но ми трябва стълба и се отказах. Сега трябва да ходя на пазар и нещо не мога да си седна на Д-то  Rolling Eyes особено откакто влязох в 38ма гс.

Относно количките - и аз съм за качество и реномирани марки - по-добре 2ра ръка отколкото нещо евтино първа. Накрая излиза по - скъпо.

Сутиените ми за кърмене са от Н&М - памучни и страшно удобни. Имам и от потниците за кърмене - също съм много доволна.

Честити бебчета на новоизлюпените мами  Hug  bouquet  bouquet
И на всички с болежки - скоростно оправяне  Hug

# 89
amy-nka, според мен трябва да отидеш в някой магазин, да опиташ няколко колички и да прецениш. За мен има голяма разлика, някои направо са ми като колички за кукли. Та отиваш в магазина и решаваш коя е твоята количка, зависи къде живееш, в смисъл, на какъв терен ще я караш /Сара Джесика Паркър беше с Cybex Calisto, ама едно е 5-то авеню, друго е кооперативния пазар/, зависи и колко си висока, например на мен Jane Slalom Pro ми е много малка. Няма никаква гаранция, че количка от 2000 лв. ще ти е по-удобна от такава за 200 лв., ама и 200 не са малко ако ги дадеш на вятъра. Аз бих направила някои компромиси, например бих приела дръжка която не е с гъбено покритие, но пък не бих се отказала от лесна за поддържане материя. Според мен точно по-тежките колички с амортисьори са карат по-лесно, защото са по-стабилни, важно е да се прецени коя ще е по-удобна и за бебето, не само за майката.

Общи условия

Активация на акаунт