Наближаваме и третата година!

• 47 337
  • 337
  •   1
Отговори
# 240
Коконче, представям си какво ти е с две Simple Smile
 Ох и моята Криси ме ревнува като пиша на лаптопа, блъска ми ръцете да не пиша, а вчера таблета ми се счупи и е на поправка и няма как  Sad. И тя много палава започва да става, още и пълзи, освен, че върви, за тичане май не се е сетила просто  Joy

# 241
  • София
За дъвченето - ние сме с 8 зъбчета. Дъвчи само каквото е меко и тя го харесва. Само ако не е смесено с нещо течно, а отделно. Първо ядеше само банан и бисквитки сама. После почна да хапва малки парченца варени картофи, моркови и цвекло. И до тук сме сега. Пасирам й още попарата дори.
Моята тревога пък е, че още няма 9 кг. Ето днес е яла само 2 пъти реално - сутринта в 8 и вечерта в 17 ч. В 13.30 хапна около 50 гр (това не е ядене за мен!), преди сън отказа. Вкусно и разнообразно или не толкоз - все същия ефект- не ще и не ще Sad да яде нормални количества. Като често яде само разни купешки неща на Хипп, а друго отказва Sad

# 242
  • София
Период е това, Вилхелм. И дребната стана капризна за храна и не е наддала и грам откакто навърши годинка. Седи си все десет кила, но не я мисля много. Смятам, че в момента си изследва възможностите, затова ако иска само банан на вечеря - оставям я на банан.

# 243
И Криси е така с яденето, днес вечеря малко кисело мляко и банан, но по отделно, смесени не яде, не искаше нито манджа, нито супа, добре, че суче още, че не е заслабнала, даже е доста пухкава, но ако не сучеше, сигурно щеше да е доста слаба.

# 244
Благодаря, момичета, за отговорите относно дъвченето. Смея да кажа, че сме доста по-напред- вече гризка солетки и кашкавал и все по-рядко се налага да пасирам манджата от кухнята  Heart Eyes
Колкото до килограмите- ние 3-4 месеца поред си стояхме все на 10 кг. Качваше някое грамче и пак ги сваляше. Явно наистина има такива периоди при децата.
И да се похваля- вече ходим стабилно, миналата седмица правихме прощапулник и малкия грабна закона и спринцовката  Joy Явно ще има дилеми  Joy

# 245
  • София
Дребната награби всичко, без розовия микрофон. Доволна съм, и майка й не е бог знае каква певица Grinning

# 246
Относно яденето и ние сме капризни, но аз не я оставям на мира. Започнах да й давам рибено масло и апетита й се увеличи. Като свърши тази опаковка пак ще купя. ЗА мен не  е нормално дете да яде 2 пъти на ден.На последната консултация беше качила само 300 гр за 3 месеца. От както взе да пие рибено масло вече е 11 кг и яде по повече. Simple Smile

# 247
За прощъпулника аз май не съм писала, беше преди 25 дни някъде, ще си имам шеф готвач, взе 3 пъти черпака Simple Smile. Аз нали все се оплаквах, че не ходи, после, че не е стабилна, е, сега ми взема тока, тича и из парка и не мога да седна и за малко дори, вкъщи също е фурия  Laughing Laughing

# 248
  • София
Какво точно е това рибено масло? Може ли фирмата и грамажа? Simple Smile Кадроваче, да седна в парка - мечта!

# 249
Вилхелм Тел, рибеното масло е ето това: http://www.marvi.bg/eskimo-kids-sirop-ribeno-maslo-za-deca-105-ml-5729.html . Дава се според указанията на опаковката.

# 250
  • София
Благодаря ти, Jenimon Simple Smile

# 251
Момичета, при вас има ли проблем с реимунизацията с Пентаксим?

# 252
Засега ние нямаме, какво има Елендил? Нещо проблем ли имате?

# 253
Ние в понеделник ще ходим.

# 254
  • UK
Здравейтееее Hug

времето се постопли и всички завзехме градинките и пейките Joy Joy

Аз рибено масло съм взела на дражета, съвсем мънички, преглъщаме ги с малко водичка Laughing

Нас ни викат на ДК на 3 месеца вече, т.с на 1.6 месеца ще имаме ре-ваксина Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт