Количка за близнаци - тема №6

• 147 654
  • 822
  •   1
Отговори
# 300
Този Хаук преди време го имаше в Чиполино на Т.Каблешков.
Иначе в Дундьо са много услужливи, разрешават и тест в багажника.
Бебешка вана ще вземем от по-скъпите, но от стойката ще се въздържим.

Amini, понеже и вие явно имате същия проблем с асансьора, можеш ли да ми кажеш какви са вашите размери на кабинката, за да сравним ? Колкото до багажника, каква ви е колата ?

# 301
Поло ни е колата Simple Smile асансьора вече съм го забравила, някой ден тази седмица ще се опитам да измеря и ще ти пиша на лични.

# 302
Мисля, че с багажника на нашата кола няма да имаме проблем, защото е семеен тип. Обаче асансьорът ни е с размери 70 см широчина между двете врати / 90 см широк вътре (вратите не се отварят докрай), около 85 см дълбочина. И аз трябва да вляза вътре...смятай...  ooooh! ooooh! ooooh!

Момичета, някоя от вас да има толкова тесен асансьор и да успява да влезе с количка за близнаци ?

# 303
Здрaвейте,aко някоя от вaс си продaвa близнaшкaтa количкa,моля дa ми пише нa личен.Блaгодaря предвaрително.

# 304
Някой да има идея къде в Пловдив мога да видя Бейби Монстъра?  Вече проверих в Чиполино,вис виталис, хиполенд,малечко-няма я!

# 305
Някой да има идея къде в Пловдив мога да видя Бейби Монстъра?  Вече проверих в Чиполино,вис виталис, хиполенд,малечко-няма я!
Аз също обиколих в Пловдив не съм я виждала никъде

# 306
  • Пловдив
близнашките колички трудно се намират налични в магазините, когато аз гледах успях да видя нашата и хаук наживо във вис виталис Rolling Eyes и понеже се колебаех между нашата и изи уолкър имах късмет в Касида да ми кажат, че някакви хора са си поръчали уолкъра, та като пристигна ми се обадиха да отида да я видя, няма да описвам обаче колко неприятно им стана, че са я разопаковали и са си правили труда да я вадят като разбраха, че не ми допадна и няма да я поръчам Rolling Eyes

# 307
Да кажа за монстъра вчера ми се обадиха от чиполино на голямоконарско шосе имат я в наличност,  днес ще ходя да я видя!

# 308
Моля те, кажи после какъв цвят е била Simple Smile

# 309
  • София
Успях да тествам Хаук, но не ми хареса. Като дизайн количката хваща окото, лека е. За маневреност не знам какво да кажа, защото в магазина е тясно. НО на сенниците няма прозорчета за наблюдение на децата и което е по-странно - дръжката не може да се обръща. Тоест никаква видимост по никакъв начин - майката винаги е зад децата. После пак прегледах характеристиките и видях, че никъде не се споменават именно тези две особености.
Май и ние отиваме към Бъгито или Монстъра.  Tired

# 310
Успях да тествам Хаук, но не ми хареса. Като дизайн количката хваща окото, лека е. За маневреност не знам какво да кажа, защото в магазина е тясно. НО на сенниците няма прозорчета за наблюдение на децата и което е по-странно - дръжката не може да се обръща. Тоест никаква видимост по никакъв начин - майката винаги е зад децата. После пак прегледах характеристиките и видях, че никъде не се споменават именно тези две особености.
Май и ние отиваме към Бъгито или Монстъра.  Tired

За тази цена е нормално да няма някои екстри...

Аз пък да ви питам, някой знае ли надеждни сайтове в чужбина, от където може на промоция да се поръча количка ? Няколко момичета споменаха, че са поръчали с доставка от чужбина. Аз търсих, но нищо интересно не намерих.

# 311
  • София
Цената позволява да се направят по два прореза и да се сложи механизъм дръжката да си променя положението! Все пак това е доста важно предвид, че е за новородени. Но в крайна сметка проблемът си е техен.
И аз се чудех за сайтове. Мисля, че в някоя от темите, които следим, имаше такъв линк и хем мислех да го запиша, ама се натрупаха постове и нищо не стана. Може би трябва да проверим в темата за пазаруване онлайн от чужбина.

# 312
За Бъгито не знам, но седалките на Бейби Монстърс също не могат да се въртят към майката, кошовете за новородено гледат към майката.
Обичайно се въртят седалките, а не дръжката.

# 313
  • София
Да и това е вариант, но при Хаук просто го няма - нито едното, нито другото. При сестра ми на първата количка се местеше дръжката с един бутон, отстрани. Така по време на разходка, според нуждите с една ръка се променяше посоката и е много удобно. Единична количка Бертони или Чиполино.

# 314
И моят опит е с количката на сестра ми Бугабу, но близнашка въртяща се не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт