Количка за близнаци - тема №6

• 146 933
  • 822
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Здравейте момичета,виждам че сте обсъждали количката Baby Monsters Easy Twin и Mountain Buggy Duet. Аз ги намирам само в онлайн магазини. Знаете ли къде могат да се видят в София на живо?

# 331
Здравей ! Двете колички ги имаше в магазин Дундьо в Младост. Ако искаш звънни предварително да питаш дали все още са в наличност. 

# 332
  • софия
Благодаря ти Simple Smile Ще проверя Simple Smile

# 333
Привет момичета, днес капарирахме Бейби Монстърс - стария модел, заделиха ни я и ще я пазят в склада. Видях и новия, ужасен сенник  ooooh! Не ми го побира главата как може да са я развалили по този начин...

# 334
Привет момичета, днес капарирахме Бейби Монстърс - стария модел, заделиха ни я и ще я пазят в склада. Видях и новия, ужасен сенник  ooooh! Не ми го побира главата как може да са я развалили по този начин...

Ако не е тайна в кой магазин го капарирахте ? Ние също днес правихме проучване по магазините. Новият сенник не ми хареса, но за стар модел не ми споменаха в магазин Дундьо, където беше налична количката. В магазина на Чиполино нямаше налични.

# 335
В Дундьо, но ние питахме за конкретния цвят и казахме, че искаме да го капарираме ако има.

В Чиполино в склада има от стария модел синята, тези дни ще им докарат цвета.

Може да сме били преди вас в магазина и след това да е нямало  Wink

# 336
Оооооо видяхте лиииии,казах ви за новия сенник - отврат и половина!!! И ние май ще сме за монстъра със стария сенник обаче Simple Smile а как беше цената? Тук в чиполино на новия бяха сложили 980 а на стария в сайта 1075? Вие на колко ще я вземете и отстъпка някаква ще ползвате ли?

# 337
Цената е по-високата. Ние си я взехме с кошовете за новородено. В Дундьо и цената на новата беше същата.
Марго, ако държиш на стария побързай, защото ще се изчерпа.

# 338
Здравейте, искам да попитам, някой има ли мнение за колички Микадо Дует

# 339

Здравейте, искам да попитам, някой има ли мнение за колички Микадо Дует

https://kolichki.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0- … -duet-hawaii.html

# 340
Здравейте, мами! Някой има ли опит с тази количка? Можете ли да ми препоръчате удобна лятна количка?
http://bebeshkikolichki.com/obaby-detska-kolichka-za-bliznaci-ap … ack-868-5109.html

# 341
Цопвам се и аз при вас!  Hug
Въпрос към момичетата, насочили се към Бейби Монстер-а: частта, където се падат крачетата на дечицата не може да се нагласи поотделно,нали? В смисъл, ако едното спи, а другото не, тази част може да е само в една позиция? Дано ме разбрахте  ooooh!.
Намерих я само в един сайт при нас и се съмнявам, че ще мога да я видя на живо.

# 342
Мока, скоро ми предстои да си взема количката, тогава ме питай ако никой не ти е отговорил  Wink

# 343
Moka часта мисля че е цяла и неподвижна,някъде беше обдъждано това като недостатък! А аз исках да питам дали някой знае дали може да й се сложи как се казва преден борд(където се държат децата) ?

# 344
И аз искам борд и питах, но в България не се внася, мисля, че в чужбина се предлага, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт