Количка за близнаци - тема №6

• 146 921
  • 822
  •   1
Отговори
# 345
Амини, ще чакам отзиви, като количката е при теб, пък дори и при суха тренировка.  Heart Eyes
Ценово като я гледам се различава много малко от ТФК-то, по параметри не съм сравнявала още, но трябва да си направя табличка вече. Embarassed
Какво имате впредвид с преден борд? Може ли снимка?

# 346
Борда е пръчката пред седалките. По параметри се доближава до Маунтин бъги дует. ТФК-То е по-широко, на мен ширината ми е проблем и затова се спряхме на нея.

# 347
Леле, докато загрея, няма да ви казвам какво ли не си представях.  Joy  Понеже се заинтересувах и реших да го потърся - странно, намирам го само на едно място за цена от 35€ без доставката, но може да не търся с правилната комбинация от думи.  Rolling Eyes

# 348
Изобщо не бях забелязала, че няма количката отпред държач - няма къде да се хванат децата, като започнат да седят в количката и няма място за закачане на играчки. Това не е ли доста тъпо да се купува отделно ?  #Crazy

# 349
  • София
Ох, добре че е тая тема, да ни се отварят очите за детайлите ooooh! Вече толкова фактори се натрупаха, че аз лично се чувствам кривогледа, кое да ми бъде приоритет  #Cussing out Най-накрая ще купя най-евтината, която пасва по размер и като е потаралянкам из квартала и усетя лично за мен, кое как е, тогава ще търся друга количка. Ако изобщо съществува такава, дето да покрие всички критерии.

# 350
Сигурно това е борда, но трябва да видя каква версия ми е количката  Mr. Green
Иначе за наличието на борд ме светна приятелка, която живее в Испания, още отначало бях наясно, че количката не се предлага с такъв.
КитиКати като гледам количката от линка май този борд е за новия модел, като твоята и аз няма да се класирам.

# 351
amini Дано да доставят до България, за да имаме възможност да си купим. Продължавам да не разбирам логиката да се предлага отделно. Какво щеше да им коства да сложат борда и да качат цена с 50 лв примерно - ей, само се чудят вече какво да измислят.  #2gunfire

Според мен ще стане и на стария модел, щом е за същата марка количка.

# 352
Амини, то и този сайт е испански по принцип  Simple Smile. В Немско не намерих тази джаджа, при англичаните също. Така, че агитирай приятелката ти, да търси за твоя модел при нея, защото също мисля, че това е за новия модел.
Има разбира се шанс, да се намери и от някъде другаде, ако някой уцели по-правилна комбинация от думи.

# 353
Не ми е спешно, а и сега не е удобно. За стария модел май няма защото няма дупки за закачване, явно са се усетили и сложили. Друг аксесоар са зимните чувалчета за крачета, били два вида, като по-малките бързо окъсяват.

# 354
Здравейте, искам да попитам мамите, които имат наблюдения върху peg perego aria twin. Момчетата ми направиха годинка и досегашната ни количка ми стана много тежка - adbor duo galiani и се замислих да я сменя с по-лека. Това, което ме притеснява в aria-та са малките гуми. Това, че е лека не винаги означава лесно бутане, а няма къде да я видя или пробвам. Моля, кажете ми подходяща ли е за две деца тежащи вече по 9,500 и ще улесни ли бутането Simple Smile

# 355
Бутала съм ария единична. Голяма мъка, тия малки гуми на всяко камъче или дупка се запъваха. Умаляваха ми ръцете от бутане. Аз бих търсила леко движеща се и маневрена количка, тя като "върви сама" не е важно да е лека.

# 356
Знам че на макларън и косато са добри за по големи дечица, маневрени и леки.

# 357
  • София
След поредното мерене и изчисляване единственият възможен вариант остана Маунтин бъгито Sad Както и да го въртим и сучем, това е най-малката количка, която покрива всички критерии за размер, тегло, маневреност.
Обаче като разглеждам аксесоарите нещо не разбирам как да направя комбинация предвид това, че ще са летни бебета: и столчето за кола и кошът за новородено са до 9 кг или 0-6 месеца (макс. 8-9 според развитието на детето). Така излиза, че зимата кошът за новородено може и да не ми върши никаква работа. От друга страна столчето за кола нали има някакво ограничение за времето на престой на бебето!? newsm78 Иначе ми се вижда удобно за летните разходки, ще го ползваме в колата и после ще минем на следващия размер столчета за кола.
Зимни чувалчета не се предлагат, но явно няма да е проблем да ползвам каквото има налично на пазара, след като вече ще са достатъчно големи да стоят само в основните седалки.
Моля за мнение и съвет, че не остана много време за мислене

# 358
Earth80, зимните кошове са за новородени. Много момичета избират да не ги купуват и карат само с летния вариант. Лично аз си ги купих и съм много доволна. Возих малките в тях до шест месечна възраст. В тях, бебетата са защитени, на завет и ги виждаш. Препоръчвам да си ги вземеш. Кошниците може да са на друга марка. Аз никога не съм ги ползвала за количката. В тях ги возим в колата, когато се налага.

# 359
Здравейте момичета. Моля за мнението ви и най-вече на тези от вас, които имат количката за близнаци на Britax. Моля да ми кажете достатъчно маневрена ли е количката, тъй като ме притеснява това, че предните гуми не са много големи. Ако се спрем на тази количка мисля да вземем и портбебета, тъй като ние ще започнем да се разхождаме някъде към края на септември сигурно. Вие какво използвахте? Количката на Бритакс има ли опция дръжката да се завърта, така че когато бебетата са в легнало положение майката да може директно да ги наблюдава? Изобщо, ако може да ми кажете всичките плюсове и минуси според вас ще ми е много полезно. Поздрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт