Количка за близнаци - тема №6

• 146 920
  • 822
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен!!!!

От доста време чета форумите и най-накрая реших и аз да се включа в темата с количките за близнаци!
Относно количката Бритакс-това е един от моделите,на които и аз съм се спряла.Това,което знам за нея е ,че няма опция дръжката на количката да се върти ...т.е. децата не са с лице към теб.Видях една майка с такава количка и ми каза,че е мн доволна,количката е лека и маневрена,но няма преден борд и си го е поръчала отделно.Иначе цената е добра и няма много отрицателни мнения.момичето също ми каза ,че не е купувало зимни кошове или порт бебета.Мен лично ме притеснява широчината 78 см, има и по-тесни.

Искам да помоля ,ако някой има впечатление за количката на PEG PEREGO BOOK FOR TWO да сподели.Защото я гледам от известно време.Много ми хареса,но не съм я виждала още на живо и най-вече не намирам отзиви за нея.Може и да е нов модел.

Ще се радвам и други да споделят мнения за Бритакс  и Пег Перегото  Simple Smile

# 361
Виждала съм количката PEG PEREGO BOOK FOR TWO на живо в магазин Дундьо в Младост. Изглеждаше много добре, с голям багажник, хубави колела и маневрена. Искахме да я вземем, но е широка за нашия асансьор. Онзи ден видях в квартала една майка да си вози близнаците с нея - доста добре се движеше количката.

# 362
Момичета, Христос Воскресе, живи и здрави!

Този четвъртък бяхме в Дундьо, да видим кои колички имат. Пег Пегерото го нямат в момента налично, но казаха, че ако има интерес биха го поръчали.
Имат ТФК-то, Baby Monster, Mountain Buggy и още два модела, но ние не ги гледахме, затова не ги запомних.  Mr. Green
За Baby Monster-a понеже няма преден борд, казаха, че уж са питали във фирмата и нямало предвиден.  Rolling Eyes
На Baby Monster и Mountain Buggy бордовете за крачетата не са подвижни и немогат да се нагласят.
Да не се смята за реклама, но предлагат клиентска карта. За покупки над 500лв. се възвръща 10% от сумата като ваучер за следващи покупки, за над 900лв. става Вип карта с 11% бонус. Не е необходима покупка на спомената цена наведнъж, може и чрез събиране на касовите бележки.

# 363
Здравейте. Аз също се интересувам от Peg Perego book for two.  Набелязала съм нея и Britax B-agile double. Ще се радвам, ако някой може да ми каже разликите на живо...по параметри пег перегото уж излиза по-тясна, но пък е с кило по-тежка, а и ми изглежда по-висока. Притеснява ме да не е прекалено масивна и трудна за управление, защото бритакса е доста удобна и лека...а това пег перего нямам къде да от видя.
И друг въпрос - не предлагат бебе порт към пег перегото...как ще се вози новородено в нея?...

# 364
  • UK
Здравейте,
Аз ползвам Бритакс, много съм доволна.  Толкова лека и маневрена е. Не сэм ползвала порт бебета взех си зимни чували за количката от amazon.de  и летни подложки от Minene и проблема се реши.  Вече сме големи и не искаме да се возим с кола, затова я и продавам. Ако някой  има интерес да ми пише. Предлага се с 2 зимни чувала, които се закрепват с коланите и са в цвят лилав, и 2 летни подложки в розово.  Чанта към нея подарък.  Laughing

# 365
Пег Пегерото и Бритакса са с малки преди колела, които май не са надуваеми. Това няма ли да е проблем по не чак толкова равните улици и тротоари? Бебетата няма ли да се друсат доста?  Rolling Eyes

# 366
  • UK
Малки, малки, колко да са малки Grinning
Като видите такава количка, спрете майката и искайте, да я пробвате.  На мен, никой не ми отказа и така, направих избора си Wink
А иначе, при дупки и др неравности на пътя ви трябва 'самолет', а не количка  Joy
Помпащи се гуми не избрах. Пукат се доста и са си проблем.
Отделно децата обожават да се друсат. По едно време само така заспива хме навън 😂 Проблема се появи, когато асфалтираха алеите в Морската градина  Laughing  Трябваше да търся 'оф роуд ' терени  Mr. Green и на такива, се справя перфектно! Всяка количка , има своите '+' /'-' . Претеглете ги всичките и се спрете на тази, която най-ви пасва.
Аз със сегашното си мислене, не бих влагала толкова средства за неща, които ще ползват максимум година/две. Ето ние сме на 2 годинки, а от годинката, категорично не искаме да се возим, заслужава ли си, такава инвестиция в 'превозно средство', което няма да ползваш, дори и 2 год и то, в най-добрия случай.

# 367
  +1 глас за казаното от Кокона.  Споделяла съм, но пак ще кажа: моята количка ми е подарък - ползвана 2 години от близначки - триколка на Чиполино Домино с големи помпащи гуми, която ми служеше и служи (но вече рядко) две години! Случвало се е да пукам гума, но срещу 2-3лв я лепят. До първата година и половина  на децата е ползвана интензивно. Това е лятна триколка, не съм имала нито чували за крачетата, нито порт бебе. Зимни бебета сме - ползвах портодеалца! И аз смятам, че с нищо не съм лишила децата си, като не съм ползвала скъпа количка с кошове и т. н.

# 368
Здравейте отново!!!!

Да ви информирам за последните ми решения относно количките.Вчера ходих в магазина на Чиполино на Т.Каблешков.Имат само няколко модела за близнаци.Видях на живо Косато,на Чиполино един модел,имаше тип влакче на ABC И CAM.Видях  BABY MONSTERS с бежовите ценници.По принцип имах 3 фаворита :BRITAX,PEG PEREGO, BABY MONSTERS.Малко съм разочарована ot Baby monsters от към материята на сенника.Вие сте го коментирали по-напред в темата,но и аз да си кажа мнението.Наистина не ми хареса изобщо/като спарващо трико/.попитах за стария модел,но ми казаха ,че няма вариант.Иначе предимството е,че наистина е по-тясна,което за близнаци си е супер.Та при мен този модел най-вероятно отпада.
 Ходих да видя модела на BRITAX на живо.Хареса ми много.Като цена е добре,тя също няма преден борд  и вдигащи крачета като Монстърса,но ми допадна повече поне на мен.Тя обаче е по-широка,но аз нямам проблем с асансьор,само малко ме притесняват вратите....
 И последно за Peg Perego-много ми харесва,но на живо не знам къде мога да я видя.Видях ,че Мокка е писала,че и в Дундьо я няма....Представителството на Peg Perego е в Пловдив!
 Аз също съм на мнение,че не е необходимо да се хвърлят мнооого пари за скъпи колички,то без това си има много разходи.Това е от мен,следя ви редовно  Heart Eyes

# 369
Честно казано, не вярвам производителите на Baby Monsters да са заложили на куци сенници. Да, наистина изглеждат странно и някак евтини, но ми се струва, че идеята е да са по-лесни за разтягане и прибиране. Няма как да спарват, защото не захлупват изцяло бебетата, а отзад имат прозорчета (до колкото помня).

# 370
За количките съм на обратното мнение. Бих дала, и дадох по-вече пари за количка, защото това е основното, което се използва за децата. Трябва да е удобна, както на тях, така и на мен.

# 371
Новите модели на Бейби Монстърс нямат прозорчета на сенника. Много съм щастлива, че успях да си взема стария модел  Grinning Още не съм излизала с нея, че съм на черешката, но се надявам скоро и това да се случи.

# 372
  • София
Относно Пег Перегото ето това е магазин в София, който предлага само техни неща:
http://primapapa.com/
Магазина се намира на Г.М. Димитров до Софавто. Жената, която обслужва е много любезна, има възможност да се тестват няколко модела и да се договори отстъпка

# 373
Amini Има прозорчета отзад под самите сенници - мисля, че са напълно достатъчни.

# 374
  • UK
Бритакса, минава през всички врати  Peace
А аз съм на коренно различно мнение,поне вече с този опит. Бих дала значително по-малко средства за легла, стаи като цяло, колички и пр. .. за сметка на едно по-класно обзавеждане в по-късен етап, а защо не и в една хубава дг или уроци по език от възрастта,  която позволява това. Но, хора разни и мнения, също.  Успех в избора!

Общи условия

Активация на акаунт