Количка за близнаци - тема №6

• 146 896
  • 822
  •   1
Отговори
# 435
Няма ли други с бебето42?

# 436
Бебето42 я гледах още преди да родя , но ми се видя много дълга и трудн за управление.
Аз имам пак питане за Бритакса  Laughing  Някакви бордове може ли да се сложат отпред? Не държа да са масички , но да има нещо. Така ми е много странно.. Моите деца като спят примерно си качват там краката  Mr. Green И още нещо.. Като са в пълно легнало положение седалките , крачетата на децата до къде стигат? Висят ли надолу? Така като гледам приатавкта за крачетата е статична и стои само надолу нали?

# 437
Не пести от количка, ще прекарваш доста време с нея, трябва да е маневрена и удобна.  Peace

Sad Да ама нямам 1000 лв за количка  Sad

Даниелка, аз точно по тази причина си купих Чиполино Туикс Лайм-479лв.! Много е лека и маневрена. Аз не смятам, че количката е покупката в която трябва да се инвестират една камара пари, ако ще и държавата 6000 лв. да дава. В крайна сметка ще се ползва има няма 2-3 години ( и то не пълни), според мен е безсмислено да се дават по 1000-2000лв. за количка, но това си е лично мое мнение-такова, на което всеки има право! Лека вечер на всички!

# 438
  • София на морето
Включвам се за Бритакс-а - бордове може да се купят допълнително - назад в темата някой беше дал линк. Като станат големи бебетата, крачетата им висят в легнало положение, но моите много рядко спят вече в количката. Чиполиното (Туикс) много ми харесва, бих я избрала, ако имаше тогава, макар че е малко по-тежка.  По-късно всеки килограм се усеща... Не съм обръщала внимание до колко са избеляли сенниците. Simple Smile Аз също съм "за" по-евтина количка, стига широчината да не е проблем.

# 439
  • UK
Предлагам нашата Бритакс. Ползвана а малко не мога да кажа,  че са избеляли при нас, защото аз слагах, отгоре им шалове, пеленки и така, всеки път, количката изглеждаше различно. Скоро заминаваме за чужбина и ще се радвам, ако някоя мама, си я хареса  Hug

# 440
  • София
Здравейте, продаваме си количката за близнаци,EasyWalker duo silver limited edition. Цвета е сребрист, така, че става както за момичета, така и за момчета. Оборудвана е и с кошове за новородени, чадър и дъждобрани.

# 441
Здравейте, продаваме си количката за близнаци,EasyWalker duo silver limited edition. Цвета е сребрист, така, че става както за момичета, така и за момчета. Оборудвана е и с кошове за новородени, чадър и дъждобрани.
цена?

# 442
Доколкото открих в нета инфо за нея - 75 см е широка, нали?

# 443
  • София
Доколкото открих в нета инфо за нея - 75 см е широка, нали?
Да.

# 444
  • София
цена?
Писах ви на ЛС

# 445
Момичета търся бордове за Бритакс! Никъде няма налични , а искам да взема. Ако някой продава , моля да ми пише на ЛС  Grinning

# 446
Здраввейте, мамчета! Моля, ако има в групата мама която да ползва Чиполино Туикс да ми пише на лично! Лека и спокойна вечер и слънчев Август!

# 447
  • Sofia
Здравейте! Нуждая се от съвет за Mountain Buggy - взехме такава количка за сестра ми, която очаква близначки през октомври. Приятелката, от която взехме количката, я е ползвала с порт-бебета (какуни), защото също бяха зимни бебета. От моят опит обаче знам, че ми беше много удобно за моите деца кошницата за кола да пасва на шасито на количката. В тази връзка се колебая дали да търся порт-бебета или само подходящи кошници и ако някой е ползвал същата количка с кошници Maxi-Cosi, да сподели дали добре пасват, защото чета отзиви в UK сайт, че нещо закрепването не било много стабилно  Confused

# 448
кошници за кола за новородено не ми се вижда много удачно, защото не са изцяло легнали и могат да се изкривят гръбчетата
трябват си кошове за новородено
ако са летни бебета с тази количка може и без кошове, мисля, защото имат изцяло легнало положение - до колко е удобно за майката бутаща количката е друг въпрос, защото бебетата няма да са обърнати към нея

# 449
  • Sofia
Мда, две деца имам аз, имала съм всички видове кошове, но най-много съм ползвала кошницата за новородено, въпреки че няма пълно легнало положение - заспи си в колата, щракам го на шасито и не го събуждам да го местя в коша за новородено. Те нашите бебета няма да стоят много в количката (кошницата), само за разходка. За новородено летния кош не е удачен... Sad

Общи условия

Активация на акаунт